aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Ben aslinda bundan once iki asilama yaptim ikiside tutu ilki benim yuzumden daha bi ayliken dustu agir is cok yaptim ilincisinde dikat etim sukur rabbime bi kiz evladim oldu suan ona bi kardes olsun diye 3 asilamayi yaptim cuma gunu ama sanki ilkim cok heycanliyim belirti olarak canim asiri tatli cekiyo uyku basiyo tum gun gozumu uykudan acamiyom bu sekil insallah rabbim sizede banada isteyn herkese verir

Ne Mutlu size Amin inşallah bizde o güzel duyguyu bir an önce tadarız

Anladım canim amin ınslh hayırlısı olsun hakkımızda bu sefer de de dikkat et hemen hemen aynı belirtiler var

Hoşgeldinizzz:) bende buralarda yeniyim hayırlı olur inşallah sizden de güzel Haberler bekliyoruz o vakit :)
Hosbuldum canim nekadar yeniyim desemde aslinda yeni uye oldum ondan yeniyim yazdim 2 senedir hep sizlerin yazilarinzi oluyorum kendimi sizlerin yazilarinizla rahatlatiyorum 2 senedir aklima ne takilsa bu sitede cevabini buluyorum

Anladım canim amin ınslh hayırlısı olsun hakkımızda bu sefer de de dikkat et hemen hemen aynı belirtiler var
Sagol canim insallah rabbim gonlumuze gore verir ilkim deil ama ilkmis gibi hercanla sonucu bekliyorm

Hosbuldum canim nekadar yeniyim desemde aslinda yeni uye oldum ondan yeniyim yazdim 2 senedir hep sizlerin yazilarinzi oluyorum kendimi sizlerin yazilarinizla rahatlatiyorum 2 senedir aklima ne takilsa bu sitede cevabini buluyorum
Aynen bende öyle hep öyleydim ama yeni yazmaya başladım hem buralarda yeniyim hemde aşılamada ilk aşılamam umut oldunuz bana ne güzel daha önce tutmuş

Bende yeni katıldım zaten amin hepimizin gönlüne göre versin allahım ınsalh bende haftayı iple çekiyorum sonucu çok merak ediyorum hayırlısı herseyin
Cnm akintin nasil cokmu oluyo azmi oluyo bide ne rengte oluyor merak etim

Aynen bende öyle hep öyleydim ama yeni yazmaya başladım hem buralarda yeniyim hemde aşılamada ilk aşılamam umut oldunuz bana ne güzel daha önce tutmuş
Bi sorun yoksa tutar insallah canim sen yeterki ferah ol takma kafana bisey is yapna agir kaldirma uzan gerisi allaha kalmis o nederse o ben 2 kez yaptim ikisindede boyle dikat etim tutu bunda cok dikat edemiyom kucuk cocuk var tutarsa bAnada buyuk supriz olur insallah sen tavdiyelere uy gerisi allaha kalmis insallah bebisin cok bekletmez seni

Aynen öyle çok teşekkür ederim :) bende sol yumurtalıkta tembellik var ama eşimin değerleri çok iyi çıktı ondan yana umutluyum biraz inşallah tüplerim de falan bir sıkıntı yoktur

Günaydın kızlar Mutlu haftasonları dilerim bugün aşılama günü dahil 4.günüm bugün erken saatlerde bir bel Ağrısıyla uyandım yatak battı resmen uyuyamadım normal midir

Günaydın kızlar Mutlu haftasonları dilerim bugün aşılama günü dahil 4.günüm bugün erken saatlerde bir bel Ağrısıyla uyandım yatak battı resmen uyuyamadım normal midir
Gunaydin sanada cnm normaldir bende oldu 4 gunu basladi 3 gun surdi sonra gecti gecer seninkide

hoş bulduk hakkımızda en hayırlısı neyse o olur inşallah size bişey sorcam doktor jel verdi de bunu bugünden mi kullanacağım yoksa yarın mı sanki doktor yarın başla dedi gibi nette hatırlamıyorum.. napayımm

Jel kullanmaya bugün başladım croni jel sende mi onu kullanıyorsun birde sendeki sorun ne bende pko varmış yeni öğrendim adetleri hep düzensizdi zaten sol yumurtalığımda tembellik var
cnm aynı jel verilmişş doktor yarın başla dedi doğru muuu yoksa bugünden mi yapsamm sol taraftaydı benim de yumuşlarr kasılma batma gibi şeyler varr inşaallah tutarrr

Ben Çarşamba öğlen aşılama oldum cuma sabahı başlayacaksın Dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…