aşılama sonrası gebelik belirtileri...

cnm aynı jel verilmişş doktor yarın başla dedi doğru muuu yoksa bugünden mi yapsamm sol taraftaydı benim de yumuşlarr kasılma batma gibi şeyler varr inşaallah tutarrr
Dedğim gibi Çarşamba oldum cuma sabah başladım doktorunu arama şansın varsa ara istersen Birgün ara verip öyle başlattı bana benimde belim çok ağrıyor ve bgn kabızlık mahvetti hatta ıkınmayım diye gözüm karardı soğuk terler boşaldı sırtımdan ve bayılmışım inaşşlah karşılığını alırız tutunur bebişlermiz

ben şimdiden gün kurusu kayısı yiyorum kabız olmayım die ayyy ciddi ciddi mi bayıldın tuvalette .. geçmiş olsun bi kaşık zeytinyağı yut

ben şimdiden gün kurusu kayısı yiyorum kabız olmayım die ayyy ciddi ciddi mi bayıldın tuvalette .. geçmiş olsun bi kaşık zeytinyağı yut
Aynen gözüm karardı bayıldım 1-2 dk kalmışım öyle bende öyle şimdi kayısı armut bol su tüketmeye başladım korkuyorum tekrar yaşıcam diye stres yaptım sanırım aşılamada kabızlık illaki oluyomuş aman dikkat et benim gibi olma

benden kanlı geldi akıntı biraz işlemden dolayı heralde.. belimin sol tarafı ağrıyor... umutlanmayada korkuorum.. doktor çok kaptırma kendini ihtimal az dedi bunda tutmazsa bir dahaki tüp bebek yaparız dedi... inşşallah hepimizinki de tutar.. ne zormuş.

kızlar bugün ikinci gün sabah kahvsltıyı biraz geç yaptım kahvaltı hazırlarken bi öğürdüm midem bulandı eşim efekt yapıon dio.. bi de sol belim ağrıyor akıntı yok sanki ıslak hissediom kendimi ama uzayan akıntı da yok... ayy nasıl geçecek günler 12. gün kan testi yaptır dedi doktor

Aynen ya bana da 14. Gün Dedi 2 martta geçme günler şimdi inşallah güzel haberler veririz burda birbirimize bende de bel ağrısı var dün gece Ağrı'yla birlikte yanıyordu belim sanki bugün de biraz ortalık toplayım dedim kendimi yormadan ama omuzlarımda bir ağırlık kendimi umutlandırmak da istemiyorum hayırlısı artık

Hergün oluyo yoğun oluyo sarı ve beyaz renklerde oluyo canim hergün iç çamaşırı degistiriyorum yani
Iygunler canim ben asilamadan once fitil kulandim akintiyi kesin diye asilamadan bi hafta sonra beyaz beyaz akintilar geldi hergun geliyor diyer asilamalarda oldumu onu hatirlamiyorum bunda akinti cok var bide doktor iliski onermisti iki kere iliski oldu acaba rahim esimin menisini miki disari atiyo yoksa baska biseymi bu arada surekli ruya goruyorum yorumlarini arastiriyorum hep anlami bi kiz cocugunuz olucak boyle 6 gun kaldi ama zaman gecmiyon sende durumlar ne bi deyisiklik varmi mesela canin biseyler istiyormu koku geliyormu damarlarda belirginlesme varmi bende bunlar oluyor

Bende araniza yeni katildim asilamamin 4.gunu asilama gunu azcik koyu bi akintim geldi bu arada benim cikolata kistim var sizce omu patladi tutma ihtimali var mi

Iygunler canim bence isleri ertele is yapma birak hertaraf batsinyeterki bebisine kavus insallah

benim bugün 3. gün henüz akıntı yok tutmadı mı ne üfff allahım sabır ver.. dün sol kasığımda yanma batma vardı şimdi yok

benim bugün 3. gün henüz akıntı yok tutmadı mı ne üfff allahım sabır ver.. dün sol kasığımda yanma batma vardı şimdi yok
Canım bende de belirgin bir akıntı yok ve sancılarım günü gününü tutmuyo Birgün çok oluyo Birgün hafif sabredip beklicez çok zor biliyorum Ama

bugün akıntı geldi.. progeston fitilden dolayı biraz katıydı yaa kızlarr karnımda bi yanma oluo... Allahım sen büyüksünnn tuttu gibi hissediyorummm inşallah yanılmıyorumdur

bugün akıntı geldi.. progeston fitilden dolayı biraz katıydı yaa kızlarr karnımda bi yanma oluo... Allahım sen büyüksünnn tuttu gibi hissediyorummm inşallah yanılmıyorumdur
Insalh tutmuştur canim o akıntı jel den kaynaklaniyor o yanmalar bende de oluyo midem de özellikle sana bisey sorcam arada mide bulantısı oluyomu sende bende oluyo da ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…