- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
üçüncü gün bugün cnm sol kasığımda yanma hissi oluşuyorAşılama da kaçıncı gün senin
Onlar çok normal benim de 10. Gün hala ağrı var hayırlısı herseyin ınsalh hepimiz olumlu sonuçlar alirizüçüncü gün bugün cnm sol kasığımda yanma hissi oluşuyor
sabahları kahvaltı yapana kadar öğürtü oluo ama o çatlatma iğnesinden die biliomInsalh tutmuştur canim o akıntı jel den kaynaklaniyor o yanmalar bende de oluyo midem de özellikle sana bisey sorcam arada mide bulantısı oluyomu sende bende oluyo da ondan sordum
ayy az kalmışş sana iki gün sonra belli olurmuş doktor bana 12. günü yap dedi kan testiiOnlar çok normal benim de 10. Gün hala ağrı var hayırlısı herseyin ınsalh hepimiz olumlu sonuçlar aliriz
Evet oyleymis bazende psikolojik bencesabahları kahvaltı yapana kadar öğürtü oluo ama o çatlatma iğnesinden die biliom
Hadi ya gercektenmi bana 14. Günü yap dedi bende cuma yaparım diye dusunuyodum kan testini yarın yapsam çıkarmıayy az kalmışş sana iki gün sonra belli olurmuş doktor bana 12. günü yap dedi kan testii
Aslında çokta umutlanmak istemiyorum arada adet sancısı da geliyo acaba tutmadı mı adet mi olcam diye sorular dönüyo kafamda off bilmiyorum ya hayırlısı herseyin hakkımızda canimayy az kalmışş sana iki gün sonra belli olurmuş doktor bana 12. günü yap dedi kan testii
Bugün benim de sol boşluğumda batma ve yanma oldu bir saat sürdü ve geçtiInsalh tutmuştur canim o akıntı jel den kaynaklaniyor o yanmalar bende de oluyo midem de özellikle sana bisey sorcam arada mide bulantısı oluyomu sende bende oluyo da ondan sordum
5.gunum bugun disari ciktim yurumekte zorlandim kasiklarima agrilar giryodu bakalim bebek habercisimi olcak:)Aşılama da kaçıncı gün senin
Hadi hayırlısı ınsalh çok fazla yürüme dinlen daha cok5.gunum bugun disari ciktim yurumekte zorlandim kasiklarima agrilar giryodu bakalim bebek habercisimi olcak:)
ilk asilamam ve sonucu mart 2 de duyucam dogum gunumde insaallah hayirlisiyla hamile oldugumu duyarimHadi hayırlısı ınsalh çok fazla yürüme dinlen daha cok
Insalh canim allah herkesin gönlüne göre versinilk asilamam ve sonucu mart 2 de duyucam dogum gunumde insaallah hayirlisiyla hamile oldugumu duyarim
AMiN. Bu arada senin 10 gun galiba bide ozelde mi yaptin asilamayi devlettemiInsalh canim allah herkesin gönlüne göre versin
Evet 10 gun oldu devlette yaptırdım senAMiN. Bu arada senin 10 gun galiba bide ozelde mi yaptin asilamayi devlettemi
Bende devlette yaptirdim canimEvet 10 gun oldu devlette yaptırdım sen
ben de 2 mart ta öğrencem inşallah çok mutlu oluruz... çok güzel haberler alırızilk asilamam ve sonucu mart 2 de duyucam dogum gunumde insaallah hayirlisiyla hamile oldugumu duyarim
Bende devlette yaptirdim canimEvet 10 gun oldu devlette yaptırdım sen
Cok sevindim hayirlisiyla ayni gun gzel haberler aliriz insaallahben özelde yaptırdım kızlar cumartesi günü... gaz başladı yaa şişiorum davul gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?