aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Sln hosgeldin bence hemen yarın yaptırmalisin kan testini sonucu alırsın benimde 10. GünüM ilk asilamam sende belirti varmi hiç

Sln hosgeldin bence hemen yarın yaptırmalisin kan testini sonucu alırsın benimde 10. GünüM ilk asilamam sende belirti varmi hiç
aşılamamın yapıldığı günden sonra aşırı kasık ağrısı oluşmuştu ara sırada aşırı şekilde bel ağrısı.Ama adet öncesi tahlil erken deilimi 86sultann?doktorum klomen sonrası ultrasonda baktı ve yumurtaların aşırı büyümüş dedi ve bugün Yani 5 şubatta çatlatma akabindede 6 şubatta aşılama yapıldı.

Normalde aşılamadan 14 gün sonra test yapın der doktor 14. Gün belli eder sonuç çıkar yani erken değil bence yarın bi kan testi yaptır derim

Selam arkadaslar benim asilama sanki tutmadi dun kahverengi akinti basladi bugunde cogaldi

Canim öyle dusunme bu çok normal bazen az bişey kan gelse bile yerleşme kanaması olabilir pozitif düşün ne olur ne olmaz
Moral verdigin icin sagol canim ama ilk asilamadada bunu yasadim cocuk bi aylikrn dustu ikincii asilamada boyle bi akinti hic olmadi oyuzden butun moralim bozuldu olmicak diye dusunuyom

Moral verdigin icin sagol canim ama ilk asilamadada bunu yasadim cocuk bi aylikrn dustu ikincii asilamada boyle bi akinti hic olmadi oyuzden butun moralim bozuldu olmicak diye dusunuyom
Canim bazen hormonlar yer değiştirebilir farklı reaksiyonlar olabilir benim kuzenim de ilk aşılamadan akıntısı olmus ama tutamamis ikinci aşılamada akıntısı oldu oda tutmadı sanmis ama şimdi 3 yaşında oğlu var anladinmi olmazsa 3. Yu denerim moralini yüksek tut bence

Cok belirti vardi kesin tutu diye umutllandim ama bu kahverengi akinti moralimi cok bozdi artik icimde hic olacak diye umut kalmadi

Cok belirti vardi kesin tutu diye umutllandim ama bu kahverengi akinti moralimi cok bozdi artik icimde hic olacak diye umut kalmadi
Benimde bugün 11.günüm valla bende de adet sancısı var bende bazen acaba adet mi olcam korkusu var ama nasip ya hayırlısı demekten başka çare yok

Varmi gercekten boyle yasayan canim ilk asilamada kahverengi akinti geldi cocuk 1 ayliktiki neler neler yaptik tutunamadi dustu ikincide hic kanama olmadi kizimi kucama aldim bunda kanama var diye saniyorumki ilki gibi duser

Benimde bugün 11.günüm valla bende de adet sancısı var bende bazen acaba adet mi olcam korkusu var ama nasip ya hayırlısı demekten başka çare yok
86sultann sabah doktora gidemedim ama eczaneden gebelik testinde tek çizgi çıktı sanırım benimkide tutmadı perşembe gunü adetim gelmez se gider bi tahlil yaptırırım bu arada aşılamamin 17.günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…