aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Iyi ypmisin cnm ins tutunur.belirtin warmi az cok?bende de pko var.sende varmiydi bisey?kac kilosun birde?
86sultann sabah doktora gidemedim ama eczaneden gebelik testinde tek çizgi çıktı sanırım benimkide tutmadı perşembe gunü adetim gelmez se gider bi tahlil yaptırırım bu arada aşılamamin 17.günü

Iyi ypmisin cnm ins tutunur.belirtin warmi az cok?bende de pko var.sende varmiydi bisey?kac kilosun birde?
evet canm varmış ben de de pco hiç bir belirtisi yok amh ım 4.13 rezervlerin çok iyi dedi doktor ama uğraşıoz işte 53-54 kiloyum 1.72 boyum.. ben de haşimato varmış tiroid yani bu da pco yaparmış ilk aşılamam bu olmazsa nisanda tüp bebek inş 2.5 yıldır olmuyor.. belirti de yok gibi yaa bi göğüslerim ağrıo ne gaz var ne kabızlık ne öle kasık sancısı... tutmadı mı ne?

16 geç değil mi 14. Gün kan testi Dedi bana doktor

Bu arada idrar tahlili öncesi kan tahlilini mi yaptirmali çünkü betaHCG Önce kanda pozitif olurmuş varmı böyle birşey Arkadaşlar...

Kizlar ben aşılama yaptirmadim ama adetime daha var ilac kullaniyorm diye oylesine idrar testi yapim dedm tek cizgi cikti ama cizgi c ye yakin ortada ?
Test bozuk sanirim

Oyle cikinca cok sasirdim c ile t nin ortasinda gibi baska test mi alsam ne
Aki
Amin inşallah Nasıl sabrediyorsun:) benim bir haftam var daha teste çatlamak üzereyim kendimi dinleyip duruyorum belirti var mıydı hiç
aşılamamın yapıldığı günden sonra aşırı kasık ağrısı oluşmuştu ara sırada aşırı şekilde bel ağrısı göğüslerim çok hassalasiyor bazen kabızlık vs.

Aki

aşılamamın yapıldığı günden sonra aşırı kasık ağrısı oluşmuştu ara sırada aşırı şekilde bel ağrısı göğüslerim çok hassalasiyor bazen kabızlık vs.
Bende de ilk iki gün kabızlık oldu çok fena ama doktor kabızlık istediğimiz bir durum değil Dedi:/ bel Ağrısı bana da arada şiddetli vuruyor birde ili gündür sol boşluğum yanıyo sanki ve ağrı bunlar iyi mi kötü mü bilmiyorum tabi dua etmekten başka çare yok şuan güzel haberlerini bekliyoruz :) sonra da biz veririz inş

Inşallah ya arkadaşım iinşallahh
Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş hayırlısı ile olacak inşallah

86sultann sabah doktora gidemedim ama eczaneden gebelik testinde tek çizgi çıktı sanırım benimkide tutmadı perşembe gunü adetim gelmez se gider bi tahlil yaptırırım bu arada aşılamamin 17.günü
Bencede adetin gelmezse kan testi yaptır canim hayırlısı herseyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…