B busenazzz Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2024 226 47 18 24 Dün 14:35 Konu Sahibi Konu Sahibi busenazzz #1 Merhaba sat 7 Haziran 8 Haziran'da aşılama ignesine başlayıp 18 Haziran'da aşılama yaptırdım. Bugün kasik ağrısı ve kanamam var henüz kan tahlili vermemiştim 2sinde vermem gerekiyordu. Sizce tutmadı mı bilen varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba sat 7 Haziran 8 Haziran'da aşılama ignesine başlayıp 18 Haziran'da aşılama yaptırdım. Bugün kasik ağrısı ve kanamam var henüz kan tahlili vermemiştim 2sinde vermem gerekiyordu. Sizce tutmadı mı bilen varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz?
E eflatungri Üye Kayıtlı Üye 29 Şubat 2024 69 15 8 27 Dün 15:03 Konu Sahibi Konu Sahibi busenazzz #2 Aşılamanın üstünden 12 gün geçmiş yerlesme kanaması olabilir doktorum bana 13 gün sonra kan tahlili verebilecegimi söylemisti yarın bi test ver bence
Aşılamanın üstünden 12 gün geçmiş yerlesme kanaması olabilir doktorum bana 13 gün sonra kan tahlili verebilecegimi söylemisti yarın bi test ver bence
B busenazzz Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2024 226 47 18 24 Dün 16:14 Konu Sahibi Konu Sahibi busenazzz #3 eflatungri .!.: Aşılamanın üstünden 12 gün geçmiş yerlesme kanaması olabilir doktorum bana 13 gün sonra kan tahlili verebilecegimi söylemisti yarın bi test ver bence Genişletmek için tıkla... Ama öyle kahverengi veya açık pembe değil baya kırmızı ağrılı geldi adet gibi
eflatungri .!.: Aşılamanın üstünden 12 gün geçmiş yerlesme kanaması olabilir doktorum bana 13 gün sonra kan tahlili verebilecegimi söylemisti yarın bi test ver bence Genişletmek için tıkla... Ama öyle kahverengi veya açık pembe değil baya kırmızı ağrılı geldi adet gibi
E eflatungri Üye Kayıtlı Üye 29 Şubat 2024 69 15 8 27 Dün 16:39 Konu Sahibi Konu Sahibi busenazzz #4 busenazzz .!.: Ama öyle kahverengi veya açık pembe değil baya kırmızı ağrılı geldi adet gibi Genişletmek için tıkla... O kadar yoğunsa erken regl olmussundur yerleşme kanaması o kadar çok olmaz
busenazzz .!.: Ama öyle kahverengi veya açık pembe değil baya kırmızı ağrılı geldi adet gibi Genişletmek için tıkla... O kadar yoğunsa erken regl olmussundur yerleşme kanaması o kadar çok olmaz