Ama öyle kahverengi veya açık pembe değil baya kırmızı ağrılı geldi adet gibiAşılamanın üstünden 12 gün geçmiş yerlesme kanaması olabilir doktorum bana 13 gün sonra kan tahlili verebilecegimi söylemisti yarın bi test ver bence
O kadar yoğunsa erken regl olmussundur yerleşme kanaması o kadar çok olmazAma öyle kahverengi veya açık pembe değil baya kırmızı ağrılı geldi adet gibi
Test yaptınızmıMerhaba sat 7 Haziran 8 Haziran'da aşılama ignesine başlayıp 18 Haziran'da aşılama yaptırdım. Bugün kasik ağrısı ve kanamam var henüz kan tahlili vermemiştim 2sinde vermem gerekiyordu. Sizce tutmadı mı bilen varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Evet yaptım hamileyimTest yaptınızmı
Aaaa çok sevindiiiiiimmmmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin M melissa-35 umut olmuş olurEvet yaptım hamileyim
Ne zaman oldunuz aşılamayı inşallah güzel haberler alırsınızAaaa çok sevindiiiiiimmmmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin M melissa-35 umut olmuş olurbizde aşılama olduk beklemedeyiz
23 ünde oldum ben mikroçip aşılama bekliyorum bakalım 3 ü 4 ü gibi test yapmayı düşünüyorum , amiiin inşallaaahNe zaman oldunuz aşılamayı inşallah güzel haberler alırsınız
Aaaa çok sevindiiiiiimmmmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin M melissa-35 umut olmuş olurbizde aşılama olduk beklemedeyiz
Aşılamadan kaç gün sonra test yaptınız acaba ve ilk aşılama mı sizin ki deNe zaman oldunuz aşılamayı inşallah güzel haberler alırsınız
Hayırlıı olsunnEvet yaptım hamileyim
15. Gündü evet ilk aşılamaNe
Aşılamadan kaç gün sonra test yaptınız acaba ve ilk aşılama mı sizin ki de
Evet ilk asilamamdiHayırlıı olsunnilk aşılamanız mı acaba
Bende bugün yaptım erken gebelik testi çok silik çıktı kan verdim negatif15. Gündü evet ilk aşılama
Kaçıncı gün demistinizBende bugün yaptım erken gebelik testi çok silik çıktı kan verdim negatif
11 Ci gün aşılamamın çatlatma iğnesinin de 13 günKaçıncı gün demistiniz
Biraz daha bekleyin isterseniz birkaç gün içinde bile değişebiliyor11 Ci gün aşılamamın çatlatma iğnesinin de 13 gün
Umarım ama pek sanmıyorum değişsinBiraz daha bekleyin isterseniz birkaç gün içinde bile değişebiliyor
Ümidinizi kesmeyin içinizi ferah tutun. Aşılamadan sonra birliktelik olmasını önermişti doktorum hergun size de söylendi miUmarım ama pek sanmıyorum değişsin
Evet ilk de ona da uyduk biz ama artık etkisi geçmiştir zaten diye uymuyoruzÜmidinizi kesmeyin içinizi ferah tutun. Aşılamadan sonra birliktelik olmasını önermişti doktorum hergun size de söylendi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?