Aşılama Aşilama Sonrasi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sen kendi durumunu daha iyi bilirsin isteresen kafanda soru isareti kalmasin git.ben bu gün iyyim ama dün cok fazla ayakta kaldim ,dinlenince gecti dinlenmiyomusun yoksa calisiyorum diyosun bide?

inşallah hepimiz çektiğimiz sıkıntıların karşılığını alırız.bende 3,aşılamamı yaptırdım belim ve sol ayağım çok ağrıyor bugün işe bile gidemedim.

kizlar en erken kimin belli olacakti unuttum ben,benimde agrilarim karnimda kasik bölgemde dolasip duruyo bakalim neye isaret.22 si olsa bi hayirlisiyla...............

sen kendi durumunu daha iyi bilirsin isteresen kafanda soru isareti kalmasin git.ben bu gün iyyim ama dün cok fazla ayakta kaldim ,dinlenince gecti dinlenmiyomusun yoksa calisiyorum diyosun bide?

canım evet çalışıyorum ama masa başında bigisayar dışında yoran bişey yok stres dışında. hiç ayağa kalkmıyorum diyebilirim ama çok ağrım oldu. bugün iyiyim baya bide dün doktorumu aradım çok ağrım oldu gece uyutmayacak kadar dedim normaldir yumurtalar çatlarken böyle ağrılar olabilir dedi ne bu şimdi aşılama yapıldığı gün çatlamamışmıydı bunlar . kafam karıştı o an aklıma gelmedi sormak. şimdi benim 2 tane büyümüş yumurtam vardı 18 ve 19 mm olan bunların dışında 15 - 16 gibi olan yumurtalarda vardı aşılama günü büyükler çatlamıştı bugünlerde de küçükler mi çatladı acaba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya komiğim işte ne biliyim sadece tahminde bulunuyorum başka bişey düşünemedim valla kendimi tavuk gibi hissediyorum.

Komık falan deĞılsın canım tahmının kesınlıkle doĞru 1,ve 2,aŞılamamda benımde Öyle olmuŞtu.dr kÜÇÜk olan yumurtaların bÜyÜyÜp Çatlıyor aĞrıların bu yÜzden demıŞtı ama 3,aŞılamamda hıÇ bÖyle bır problem yaŞamadım sadece belım ve bacaĞım aĞrıyor

kızlar benim ağrılarım geçti sanırım çatladılar benimkiler :) bilmiyorum ki hiç umutlu değilim ya inanmıcaksınız ama unutuyorum çoğu kez zaten çalıştığım için pek vaktim olmuyo düşünmeye bide hiç bişey olmamış gibiyim ağrılarımda geçtikten sonra normalim belirti şu bu yok sadece aşırıııı kilo aldım otururken göbeğim rahatsız ediyo beni :)

bu arada benim adet tarihim 26 veya 27 kasım dr bana 28 kasımda tahlil yaptır demişti ben beklicem ama adetim 4-5 gün geçsin öyle yaptırcam testlerdeki negatif sonuç beni daha çok üzüyo

arkadaşlar bugün aşılamamın 9,günü dün akşam ve bu sabah çamaşırımda kahverengi lekelenmeler oldu ama çok az.ben geçen kış düşük yaptım ozamanda böyle olmuştu ama lekelenmelerim daha fazlaydı.şimdi hamile olupta düşük yapmaktan çok korkuyorum.aşılamam tutmamış olsa üzülmem ama tutupta düşük yaparsam çok üzülürüm.düşük yapmadan önce Allahım hamile kalamamaktan daha kötü birşey varmı derdim düşük yapınca anladım nekadar kötü birşey aolduğunu Allahım bundan daha kötüsünü yaşattırmasın ama yine aynı şeyi yaşarım diye çokkkk korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…