• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sürecini birlikte bekleyelim

Teste son 4 gün ve göğüslerim acayip ağrıyor ya aynı durumu yaşayan var mı? Test tarihimle regl tarihim aynı olduğu için anlayamıyorum da 🙄

Teste son 4 gün ve göğüslerim acayip ağrıyor ya aynı durumu yaşayan var mı? Test tarihimle regl tarihim aynı olduğu için anlayamıyorum da 🙄
Benim 18 Mart , bugünü saymazsam üç gün. Ay normalde göğüslerim ağrırdı bu zamanlar hiç ağrımıyor
Ama kasık ve bel ağrılarım var benim de
Çok heyecanlıyım
Yarın 12. Gün
Acaba kan versem mi diye düşünüyorum
Cesaret edemiyorum

Benim 18 Mart , bugünü saymazsam üç gün. Ay normalde göğüslerim ağrırdı bu zamanlar hiç ağrımıyor
Ama kasık ve bel ağrılarım var benim de
Çok heyecanlıyım
Yarın 12. Gün
Acaba kan versem mi diye düşünüyorum
Cesaret edemiyorum
Valla bende çok merak ediyorum sonucu ama söylenen güne kadar bekleyeceğim 😂 geçen ay bir arkadaşım akşam idear testi yaptı negatifti sabah kan da pozitif çıkmıştı acele etmek istemiyorum o yüzden evde idrar testi de yapmıyorum moralim bozulmasın diye umarım pozitif haber alacağız inanıyorum 🙏🏼❤️

Valla bende çok merak ediyorum sonucu ama söylenen güne kadar bekleyeceğim 😂 geçen ay bir arkadaşım akşam idear testi yaptı negatifti sabah kan da pozitif çıkmıştı acele etmek istemiyorum o yüzden evde idrar testi de yapmıyorum moralim bozulmasın diye umarım pozitif haber alacağız inanıyorum 🙏🏼❤️
Okadar çok negatifler gördüm ki beklentim ultra değil aslında ama nasreddin hoca misali ya tutarsa oldum 😂 rabbimden hayırlısı bol dua ediyorum hepimize

Okadar çok negatifler gördüm ki beklentim ultra değil aslında ama nasreddin hoca misali ya tutarsa oldum 😂 rabbimden hayırlısı bol dua ediyorum hepimize
Benim de aynı ya geçen onca ay hep negatifti 😂 Bu ay nedense çok pozitifim yani ilk aşılamamda da olmadı negatif gelecek falan diyordum en başından beri bu sefer nedense içime pozitif olduğu doğuyor hayrlısı olsun tabi

Benim de aynı ya geçen onca ay hep negatifti 😂 Bu ay nedense çok pozitifim yani ilk aşılamamda da olmadı negatif gelecek falan diyordum en başından beri bu sefer nedense içime pozitif olduğu doğuyor hayrlısı olsun tabi
İnşallah canım benimm

Bende ne adet oldum ne de pozitif çıktı idrar da 4 martta oldum aşılama 2 martta çatlatma

Bende ne belirti kaldı ne adet geldi 2 Mart çat iğnesi 4 Mart aşılama

Bende ne belirti kaldı ne adet geldi 2 Mart çat iğnesi 4 Mart aşılama
Of of benimde öyle tüm kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hepsi gitti bnmde regl 18 inde

Of of benimde öyle tüm kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hepsi gitti bnmde regl 18 inde
Benimde belirtilerde azalma var , göğüs hiç olmadı zaten ağrı falan
Ama bel devam ediyor yoruldukça

Benimde belirtilerde azalma var , göğüs hiç olmadı zaten ağrı falan
Ama bel devam ediyor yoruldukça
Sizin kaçıncı gündü benim 10. Günden sonra geçti belirtiler

Pembe leke gelmeye başladı zaten ben çat iğnesinin 14 günü leke gelir sonra adet olurum hayırlısı

Pembe leke gelmeye başladı zaten ben çat iğnesinin 14 günü leke gelir sonra adet olurum hayırlısı
Yerleşme de olabilir belki ? Kaçıncı günün 12 mi ozaman, Allah büyük, olmazsa da daha doğru zamanı vardır, Rabbim senin için hayırlı olanı versin inşallah ve hepimiz için

Back
X