Aşılama aşılama-tüpbebek yaptıranlar test için birlikte gün sayalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaa arlkadaşlar galiba hamileyimmmmmm az önce poliklinikte test yaptırdım sonuç pozitif dediler ama kan değeri yazmıyor sadace pozitifyazıyor bi yanlışlık yoktur değil mi

olmaz arkadaşım neden olsun. hemen yarın doktoruna git. ayyyyy çok sevindim. :dance::dance::dance:

hayırlı olsun. hiç belirti ya da değişik bişey varmıydı?

hatta dün o kadar çok ağrım olduki..doktora gittim..ultrasonda baktı..yumurta yerinde duruyor ama döllenip döllenmediğini göremem dedi..gebelik hiç görünmez dedi

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim idrar tahlilinde negatif çıktıya o yüzden hala inanamıyorum yarın tekrar kan tahlili yaptırcam

Merhaba arkadaşlar
14.gündü bugün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı:çok üzgünüm:
Zaten tutmadığını hissetmiştim ama bir ümitdi işte
Bir süre ara verip aldığım kiloları vereceğim 3 kere aşılamayı ruhende bedenende kaldıramıyacağım onun için direkt tüp bebek yapmayı düşünüyorum
İnşallah sizler pozitif sonuçları alıp sevinç çığlıkları atarsınız arkadaşlar

3 kere asılama yapılması gerekır dıye bısey duydum tup bebek yaptırmak için boyle bısey varmı

Nazcığım
Devlet tüp bebek için önce 3kez aşılama deneme şartı koşuyor ama ben direkt tüp bebek yaptıracam dersen masraflarını kendin karşılarsın
Sen yinede doktorunla konuş durumunuzu, sorunun ne olduğunu bilmiyorum onun için yanlış yönlendirmiş olmayım öpüyorum canım

üzülme arkadaşım Rabbim en kısa zaman da bizimde yüzümüzü güldürecek benim de 2. kan tahlilim negatif çıktı kafam çok karışık.

üzülme arkadaşım Rabbim en kısa zaman da bizimde yüzümüzü güldürecek benim de 2. kan tahlilim negatif çıktı kafam çok karışık.

bir melek nasıl oldu anlayamadım ben. ilk tahlilin mi yanlış. 14 gün az bi zaman değil ki. doktorun ne dedi?

ilk gittiğim labaratuar evde yaptığımız idrar testine kandan ayrıştırdığı beyaz bir sıvıyı damlattı ve 6-7 dk sonra silik bir çizgi çıktı ve bunu 2 kez yaptık sanırım bu yöntem yanlış gerçekten hamiş olsaydım diğer labaratuvar da pozitif derdi doktorumu tekrar aramadım zaten moralim çok bozuldu ilk önce negatif deseler bu kadar üzülmezdim ama ben 1 gün gerçekten hamileyim sandım çok kötü bir durum

canım benim bu garip durum sana denk gelmiş. ne desem anlamsız kalacak biliyorum. Rabbim yardımcın olsun. O merkezede bişey diyemiyorum nasıl test şekli öyle.

Desteğin için teşekkür ederim canım
Senin testinin negatif çıkmasınada çok üzüldüm inşallah dediğin gibi Rabbim birgün bizimde yüzümüzü güldürür.O gün ne zaman bilmiyorum ama anne olmak isteyen herkese biran önce diliyorum öpüyorum canım:teselli:

merhaba arkadaşlar.
sonuçları kötü sıkan arkadaşlar üzülmeyin lütfen.bende tüp bebek için sonuç bekleyenlerdenim.geçen c.tesitransferim oldu.bugün 7.gün.
ayın 22 sinde test günüm.ama bendede belirti yok ve karnım ağrıyor bile.meme uçlarım acıyor ama o adet olucam zamanda acırdı hep.bende bişey hissetmiyorum.daha önce eylül eyğnde aşılamam olmuştu bende rüyamda kendimi hamile görürdüm amam tutmadı.
bu arada bende sabahları kalktığımda gerinmeyi özledim.öksüremiyorum,hapşıramıyorum kısacası korkuyorum.ama allahtan hayırlısı:bbo:

selam arkadaşlar..ben bu foruma biraz geç katıldım çünkü ancak bugün ilk aşılamamı yaptırdık...gonal f le 2 aydır yumurtalarım büyümüyordu bi türlü... şimdi de sadece bir yumurta büyüdü ama hayırlısı....bakalım aşılama işe yarayacakmı,15 gün sonra görcez.....dikkat etmem gereken şeyler varsa beni aydınlatırmısınız....a.s.a.s.

selam arkadaşlar , üzücübi haberle çıktım karşınıza tekrar Dün test yaptırdım ve sonuç malesef negatif.Çok üzgünüm.Çağlacım yazına alıntıyı şu sebepten yapıyrum.Canını sıkmanı asla istemiyorum , umudunu hiç kaybetme ama benim de karın ağrılarım başlamıştı bir hafta öncesinden. ama doktorum hamile olanlarda da karın ağrısının görüldüğünü umudumu kaybetmemi söyledi.Sen de kaybetme , belki de hamilesindir. Bizim olmadı bari senin olsun yaa

meraba kızlar ben bayadr üyeyim ama sadece yazıları takip ediyodum.senın rüyann aynısını bende gördüm.mayısın 7 sınde ilk aşılamam oldu dr.12 gün sora gel dedi nasipse 20 sinde gitcem kanda bakacaklar allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.kızlar bide göğüslerde şişlik,kasıklardada sancı oluyo aşağıya doğru hele ilişkiden sora acayip kötü oluyo acaba kalmışmıyımdır ölüyom merakdan.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…