yaa arlkadaşlar galiba hamileyimmmmmm az önce poliklinikte test yaptırdım sonuç pozitif dediler ama kan değeri yazmıyor sadace pozitifyazıyor bi yanlışlık yoktur değil mi
yaa arlkadaşlar galiba hamileyimmmmmm az önce poliklinikte test yaptırdım sonuç pozitif dediler ama kan değeri yazmıyor sadace pozitifyazıyor bi yanlışlık yoktur değil mi
3 kere asılama yapılması gerekır dıye bısey duydum tup bebek yaptırmak için boyle bısey varmı
Merhaba arkadaşlar
14.gündü bugün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı:çok üzgünüm:
Zaten tutmadığını hissetmiştim ama bir ümitdi işte
Bir süre ara verip aldığım kiloları vereceğim 3 kere aşılamayı ruhende bedenende kaldıramıyacağım onun için direkt tüp bebek yapmayı düşünüyorum
İnşallah sizler pozitif sonuçları alıp sevinç çığlıkları atarsınız arkadaşlar
üzülme arkadaşım Rabbim en kısa zaman da bizimde yüzümüzü güldürecek benim de 2. kan tahlilim negatif çıktı kafam çok karışık.
ilk gittiğim labaratuar evde yaptığımız idrar testine kandan ayrıştırdığı beyaz bir sıvıyı damlattı ve 6-7 dk sonra silik bir çizgi çıktı ve bunu 2 kez yaptık sanırım bu yöntem yanlış gerçekten hamiş olsaydım diğer labaratuvar da pozitif derdi doktorumu tekrar aramadım zaten moralim çok bozuldu ilk önce negatif deseler bu kadar üzülmezdim ama ben 1 gün gerçekten hamileyim sandım çok kötü bir durum
üzülme arkadaşım Rabbim en kısa zaman da bizimde yüzümüzü güldürecek benim de 2. kan tahlilim negatif çıktı kafam çok karışık.
merhaba arkadaşlar.
sonuçları kötü sıkan arkadaşlar üzülmeyin lütfen.bende tüp bebek için sonuç bekleyenlerdenim.geçen c.tesitransferim oldu.bugün 7.gün.
ayın 22 sinde test günüm.ama bendede belirti yok ve karnım ağrıyor bile.meme uçlarım acıyor ama o adet olucam zamanda acırdı hep.bende bişey hissetmiyorum.daha önce eylül eyğnde aşılamam olmuştu bende rüyamda kendimi hamile görürdüm amam tutmadı.
bu arada bende sabahları kalktığımda gerinmeyi özledim.öksüremiyorum,hapşıramıyorum kısacası korkuyorum.ama allahtan hayırlısı:bbo:
merhaba kızlaaaar
Ben dün gece rüyamda idrar testi yaptırdım pozitif çıktı rüyamda bir ağladım bir ağladım sevincimden öyyylee mutlu mutlu uyandım yanisırnaşık şey
Test için gün sayanlar bu kadar kişimi yahu?ben daha fazla sanıyordum:uhm:
Galiba ilk neşeli:)) yaptıracak testini nerdesin kıııııııızzzz?az kaldı yerimseniben
hadi hayırlı pozitifler herkeseeee:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?