Aşılama aşılama-tüpbebek yaptıranlar test için birlikte gün sayalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevimli hayalet
BTRKLC
çağla01
chadii
ecearda
efsane30
kapkara
akçay4101
meralun
arzuhalim
nergisçe

Kızlar benim sonucum negatif çıktı ama sizleri takip etmeye devam ediyorum
Allah hepinize sabır versin bekleme sürecinde hadi güzel haberler verin bekliyorummmmm

canım benim sağol .sen tekrar ne zaman deniceksin.inşallah bir sonrakinde olumlu yanıt alırsın.:teytey:

benim sonuç kan testi yaptırmaya cesaret edersem CADIARZU26 mayıs adeti beklersem 29 mayıs

günaydın kızlar benim sonucum dün yaptırdım kan testimi bhcg değerim 171 idi yani gebelik var ve inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder allah herkese nasip etsin inşallah

BTRKLC
çağla01
chadii :teytey::teytey: HAMİŞ :sm_cool::dance:
ecearda
efsane30 2 haziransonuç
kapkara
akçay4101
meralun 26 mayıs sonuç
arzuhalim
nergisçe
sevimli hayalet 21 mayıssonuç

günaydın kızlar benim sonucum dün yaptırdım kan testimi bhcg değerim 171 idi yani gebelik var ve inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder allah herkese nasip etsin inşallah

CANIM SAĞLICAKLA ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DARISI BAŞIMIZA

Son düzenleme:

ANNELERİN ENNNNNN GÜZELİİİ CANIM ARKADAŞIM ÇOKKK AMA ÇOKK SEVİNİYORUM SENİN ADINA..ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.HERŞEYY GÜZEL GÖNLÜNCE OLSUN TATLIM.Şeniz
SENİ ÇOOOOK AMA ÇOK SEVİYORUMM TATLIM BENİM YAAA İNAN Kİ ÇOOOKKK MUTLUYUM SENİN ADINA.ALLAH OLMAYAN HERKEZE BU DUYGUYU NASİP ETSİN.KİMSEYİ EVLAT KOKUSUNDAN MAHRUM BIRAKMASINN.
İLK BEBEĞİMİZ GELİYOOO HADİ HAYIRLISI...........

canım yaaaa çok sevindim...allah sağlıcakla da kucağına almayı nasip etsin inşallah....a.s.

canım benimmmmmmmm ahh siz iyi ki varsınız yaaaaaa:1hug: inşallah sende hamilesindir bu ayda beni yalnız bırakmassın kuşum benimmm 6 da n sonra hemen haber ver bana banada dua edin sağlıklı devam etsin inşallaha.s.

mrb arkadaslar bugun testımı yaptırdım fakat sonucum negatıf.belkı hakkımızda boyle hayırlıdır dıyorum kendı kendıme.uzulsemde sonuc degısmıyor cunku.ınsallah test yaptıracak olan arkadaslarımız pozıtıf sonuclar alırlar.hakkımızda hayırlısı olsun.

çağlacim Gözün Aydin...rabbim Hayirli Bir Hamilelik Geçirmeni Nasip Etsin Inşallah...
Darisi Bizlere....

amin kaktüscüm.biliyomusun bu siteye ilk adım attığımda senin aşılama günlüğünü gün gün takip ettim kayıt olmadan.hep senin sonucu heyecanla bekledim.hala bile girdiğimde heyecanla seni takip ediyorum.allah sanada en kısa zamanda nasip etsin,ve isteyen herkese rabbim.bende inş.sonuna kadar görebilirim.

aminn çağlacım amin...rabbim sana tez vakitte nasip etti...artık dualarını esirgemezsin benden...:)))
canımm inşallah güzel bi hamişlik geçirirsin...

chadii senin ve çağla01 in hamile olmasına çok sevindim.Hayırlı olsun.Sizlerin sonuçlarınıda kendiminki kadar merak ediyorum.Sizleri kutlarım.Bizlere dua etmeyi unutmayın.
:dance::dance::dance::dance::dance::dance

canım sonucuna üzüldüm.Ama hayırlısı neyse o olsun.İnşAllah.bir gün güzel haberle dönersin
sevgi ve ümitle kal.:teselli:

süper yaaaaa :teytey:
maaşallaaaaaaaaaaaahhh
çok sevindim canım :sm_cool:
allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…