Aşılama aşılama-tüpbebek yaptıranlar test için birlikte gün sayalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende hamileyim.
hala inanamıyorum.

çağlacığım gözünaydın :teytey:
sanada maaşallaaaaaaaaahhh
Aman nazar değmesin yaptığım liste bütün listelerden daha uğurlu geldi galiba:dance:
Allah kucağına almayı sevip koklamayı nasip etsin bizlerede dua edin tamammı?

canım benim yaaa üzülme demek saçma çünkü bende yaşadım aynı sonucu biliyorsunuz illaki üzülüyor insan ama umudunu sakın kaybetme tamammı?
Birgün mutlaka olacak Rabbim en kısa zamanda bizleride sevindirir inşallah
öpüyorum seni:1hug:

işallah hayırlısı olur arkadaşım benimki yarın belli oluyo işallah mutlu haberler alırız:1hug:

Merhaba canım... Yarın sabah test yapılacak. Öğleden sonraa da sonuç... Allahım hepimizin yardımcısı olsun.a.s

Hadi kızlar sonuçlarınızı bekliyorum inşallah sizde pozitif sonuçla gelirsinizde hep beraber göbek atarız ayolllsırnaşık şey valla kendi derdimi unutup sanki ben hamileymişim gibi seviniyorum yaa canlarım benim:1hug:
Hamiş olanlaaaaarrrr bizi yanlız bırakıp gebelik sayfasına transfer olmayın sakınklava: tamammı?
Umudumuz olmaya devam öpüyorum hepinizia.s.

kızlar darısı sizin başınıza hala şoktayım inanamıyomm yaaawwww allahım sana şükürler olsunnn sana binlerce kez bu mutlu haberi almak bile mucize kızlar pko luyum benım olduysa sizin hayli olur pes etmeyinnnnn öpüyom hepinizi işallah allah hayırlısıyla kucamıza almayıda nasip eder:sm_cool::sm_cool::sm_cool:süprizzzzz:teytey::tey

akçay cnaım gözün aydın...allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah...çok sevindim canım...senin aşılamaymıydı????

maşallah bu hafta ne berketli haftaymış hangi sayfayı açsam en az bir hamiş haberi var... ooohhhh ohhhhh ne güzel..... :teytey: darısı bizim başımıza inşallah....
hamişler bizlerde dua etmeyi unutmayın sakın.... klava:

çağla ve akçay hayırlı olsun. ayrı başlık açın arkadaşalr tesadüfen görüyoruz haberlerinizi. çoook sevindim. bu hafta süppeeeer bi haftaaaaa. artık duaa ediiiiiin bizzeeeeeee.

Gözünaydın canım:teytey::teytey::teytey:
Yaptığım listeden birisi daha hamile süper yaaaa
Allah kucağına almayıda nasip etsin öpüyorum senia.s.

HONEYBABY kimse yokmu arkadaşlar lütfen biraz bilgi istiyorum aşılama olduktan sonra neler yaptınız bende dün oldum aşılamamı 20 mayısta tutar inşallah allah herkese sizlerede nasip etsin

Merhaba canım aramıza hoşgeldina.s.
Aşılaman hayırlı olsun inşallah sende hamişim diye sevinç çığlıkları atanlardan olursuna.s
Aşılama sonrası doktorlar 2gün dinlenin sonra hayatına devam edin diyorlar ama ben bayağı dikkat ettim o sıralarda annemlerde kaldım ve genelde yattım ama maalesef benim sonuç negatif çıktı kendini çok yorma derim ben bekleme sürecinde en çok sabır diliyorum ben herkese çünkü sabretmek benim için çok zordu:)
İnşallah pozitif çıkar sonucun canım öpüyorum seni:1hug:

honeybaby bende dün oldum aşılamamı.dün evde yattım ama bugün işe gittim.yalnız fazla ayakta kalmamaya çalıştım.senin test günü ne zaman.bide belirtin varmı ağrı gibi

masluhacım benim dün ağrım daha çoktu bugün çok az.benim 2.di.inşallah canım beraber gün sayıcaz.beraber de bu sefer seviniriz inşallah.15 gün dedi drum.3 haziran olabilir yani.sen iğne mi kullandın yoksa hapmı

biz 25 aydır deniyoruz.bu 2.aşılamam.bizde sebebi bilinmeyen durum var.ama bişey daha var.bazen eşimin sonuçları iyi çıkıyo.diğer ay daha az hemde baya az çıkıyor.anlamıyorum sizde sorun ne canım

bana ilaç vermedi.senin dediğin progesteron.benimki gerek görmüyo.hele bi hamilellik olsun o zaman veririz diyo.

kızlarr...yoktum bikaç gündür bi geldim hamile kalmış herkes....sırnaşık şeyyanlış okumadıysam chadii,çağla ve akçay dimi hamişlerimiz....çooooooooooooook sevindim,hem de çok...umut doldu içime...Allah sağlıkla bebişlerinize kavuştursun...a.s.darısı başımıza....bu arada benim daha 1 hafta var sonuca,belirtim falan yok,of....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…