bende hamileyim.
hala inanamıyorum.
mrb arkadaslar bugun testımı yaptırdım fakat sonucum negatıf.belkı hakkımızda boyle hayırlıdır dıyorum kendı kendıme.uzulsemde sonuc degısmıyor cunku.ınsallah test yaptıracak olan arkadaslarımız pozıtıf sonuclar alırlar.hakkımızda hayırlısı olsun.
işallah hayırlısı olur arkadaşım benimki yarın belli oluyo işallah mutlu haberler alırız:1hug:
Merhaba canım... Yarın sabah test yapılacak. Öğleden sonraa da sonuç... Allahım hepimizin yardımcısı olsun.a.s
Merhaba akçay, ben de aşılama yaptırmış birisi olarak yazdığın belirtilerin hiç birini yaşamadım.Zaten benimki tutmadı. Senin belirtilerin çok benziyor hamile bir kadının belirtilerine. İnşallah sonucun pozitif çıkar. Bu arada ben de 20 Mayısta sonuç alacağım. Benimki mikroenjeksiyor. Allahım herkese hayırlı, güzel evlatlar versin. :teselli:
bende hamileyim.
hala inanamıyorum.
kızlar darısı sizin başınıza hala şoktayım inanamıyomm yaaawwww allahım sana şükürler olsunnn sana binlerce kez bu mutlu haberi almak bile mucize kızlar pko luyum benım olduysa sizin hayli olur pes etmeyinnnnn öpüyom hepinizi işallah allah hayırlısıyla kucamıza almayıda nasip eder:sm_cool::sm_cool::sm_cool:süprizzzzz:teytey::tey
kızlar darısı sizin başınıza hala şoktayım inanamıyomm yaaawwww allahım sana şükürler olsunnn sana binlerce kez bu mutlu haberi almak bile mucize kızlar pko luyum benım olduysa sizin hayli olur pes etmeyinnnnn öpüyom hepinizi işallah allah hayırlısıyla kucamıza almayıda nasip eder:sm_cool::sm_cool::sm_cool:süprizzzzz:teytey::tey
HONEYBABY kimse yokmu arkadaşlar lütfen biraz bilgi istiyorum aşılama olduktan sonra neler yaptınız bende dün oldum aşılamamı 20 mayısta tutar inşallah allah herkese sizlerede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?