Aşılama aşılama-tüpbebek yaptıranlar test için birlikte gün sayalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
7 mayısda ilk aşılamam oldu.dr.12 gün sora gel dedi nasipse 20 sinde gitcem.göğüslerde şişlik,kasıklarda aşağıya doğru agrı sancı oluyo hele ilişkiden sora daha çok acaba hamılemiyimki çok üzülüyorum

13 mayıs salı transferimiz oldu

hayırlısıyla sonuç bekliyoruz

ben de de hiç belirti yok sadece göğüslerde ağrı var, şişkinlikte var

östöröjen de verdiler rahim içini desteklmesi için; ondan olabilir sanırım

ben de ne hissedeceğimi bilmiyorum

bekleyen tüm arkadaşlar hepimizin duaları kabul olsun inşallah

geçmesi zor bir zaman sabrımız mükafatını bulsun inşallah

arkadaşlar bişey sorcam,ben dün ilk aşılamamı oldum doktor bana sadece progestan verdi,burda biçok kişi bi jel kullanmış aşılamadan sonra,crinonemi neydi adı..acaba benim de kullanmam gerekirmi...doktor bana neden vermedi acaba.....:uhm:

honeybaby sonucuna çok üzüldüm ama pes etmek yok devam işallah rabbim bizede bebiş vercek bigün bende salı öğrencem sonucu işallah tutmuştur tutmadıysa iğnelere devam bana jel vermedi dr.progesdan aldırdı onuda iç demedı nası bişi anlamadım yaw hayırlı haberler alırız işalllahh

Meralun hayırlı olsun anatolıa da mı yaptırdın. inşallah tutar.Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın Sana bana isteyen herkese hayırlı uğurlu bebekler nasip etsin.

Merhaba kızlar, ben de ilk tüp bebek tedavimi yaptırdım. Salı günü sonuç alacağım. Bana belirtilerinizi yazar misiniz? Bende pek bir belirti yok çünkü. Sadece çok gazım oluyor. Karnımda çok şiş bu yüzden. Ama göğüslerimde bir bğyüme ya da hassasiyet olmadı.. Sizce bunlar normal mi????

Merhaba çağla, ben yeni üyeyim. Benim de ilk tüp bebek denemem. 20 Mayıs'ta sonuç alacağım. Sende şişkinlik oluyor mu? Oluyorsa bu senin daha şimdiden yürümeni zorkaştırıyor mu? Bende kasık ağrıları var, senin bahsettiğin de bu türden mi yoksa karın ölgesi mi ağrıyor? Lütfen bana yardım et.

Merhaba akçay, ben de aşılama yaptırmış birisi olarak yazdığın belirtilerin hiç birini yaşamadım.Zaten benimki tutmadı. Senin belirtilerin çok benziyor hamile bir kadının belirtilerine. İnşallah sonucun pozitif çıkar. Bu arada ben de 20 Mayısta sonuç alacağım. Benimki mikroenjeksiyor. Allahım herkese hayırlı, güzel evlatlar versin. :teselli:

Merhaba canım hayırlı olsun aşılaman ben çok fazla belli etmemeye çalıştım eşime ama gerçekten çok üzüldüm tüp bebek için biraz beklemek istiyorum dediğin gibi birgün hepimize verecek inşallah rabbim hayırlı evlatlar
Canımcığım progesteron hormonu ilaç olarak birçok şekilde veriyor doktorlar bazılarına fitil bazılarına jel olarak senin doktorun ne şekilde verdiyse onu kullan
bence bizlerin durumu diğer insanlardan farklı herşeyden önce psikoljimizi iyi tutmalıyız ki sonuç iyi olsun kafanı karıştıran canını sıkan şeyleri mutlaka doktoruna sormalısın belirtilerede çok takılma herkesin farklı belirtileri oluyor çünkü
Güzel haberlerini bekliyorum öpüyorum seni:1hug:

Merhaba kızlaaaaaaarrr:teytey:
Birkaçgündür giremiyordum foruma ama bir baktım ki bissürü kişi sonuç bekliyorum diye yazmış maaşallahh
BTRKLC
çağla01
chadii
ecearda
efsane30
kapkara
akçay4101
meralun
arzuhalim
nergisçe

sonuçlar belli oldumu arkadaşlar?
Hadi pozitifleri sıralayın da sonucu negatif çıkanlarada umut olun :teselli:
Unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar
Yaz hamişleri olun hepiniz inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh

Merhaba canım... Yarın sabah test yapılacak. Öğleden sonraa da sonuç... Allahım hepimizin yardımcısı olsun.a.s

.............................................................

Son düzenleme:
sağola arkadaşım işallah hayırlı haberler alırız hepimiz için gece gündüz tesbih çekiyorum dua ediyorum allah isteyen herkese versin hayırlısıyla.ya ben insanlara çok kızıyorum bazen çocukğu olmayan insanı niye dışlıyolar yaaa bizim yok diye biz hiç bişeyi bilmiyoz anlamıyoz neden böle yaa bi topluma gir hemen sen söz konusu olursun ilk sorulan şey hani seninki :deli olmamak elde deyil rabbim tez zamanda hepimize nasp etsin gözlerine sokalım şu çocukları sanki bizim elimizde yapmak allah verrse olcak

ayy canım işallah hayırlı haberler alırız valla sizlerden birinin pozitif haberi bile kendiminki gibi mutlu eder çünkü bizi bizden daha iyi kimse anlıyamaz hasret çekenler çaba gösterenler anlar ancak.insan kendisi için çocuk doğuruyor fakat eşinin bi başka çocuğu özlemmle sevmesi öpmesi bile insanın içini burkuyo işte bunu sadece biz anlarız kızlar ..bide biyere bebek mevlütüne gidiyosun evde ne kadar üzülmicem desemde oraya gidince insan tutamıyo kendını işte bi köşede sessizce ağlarsın elinde deyil...işallah bigün mutlulukdan ağlarız...sizi seviyom kızlar herkesin duyguları ortada sevinçleri hüzünleri duadan başka yapcak bişeyimiz yok herşey allahın dilemesiyle olur işallah rabbim o mutlu günü bizede yaşatır tez zamanda

a.s canım benim sonucum 2 haziran da belli olacak İnşallah dualarımız kabul olur hepimiz güzel haberler veririz.

ay arkadaşlar burda yazılanları okudukça heyecanlanıyorum..inşşşşşşşşşş hepimiz hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız ve mayısta hamiş olanlar diye bi başlık atarız bu sefer de...:teytey:benim daha çok var sonuca 31 mayıs...şimdi dua zamanı,hep birlikte dua edelim.....bakalım ilk hamiş kim olacak listede....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…