Merhaba nasılsın test yaptırdın mi ne olduFitilden de olabilir diye düşündüm ama bi gün oncesi fitil koymamistim o yüzden ya fitilden ya da belirti insallah belirtidir☺☺
Merhaba bende bugün yaptırdım test benim sonucumda negatifInşallah arkadaşım Allah razı olsun
Merhaba sizin ki inşallah pozitifdir sonucunu ne olduY yellowaseline kuzu kan verdim 4 de iş çıkışı alcm inş
0.100 yarın yeni doktora randevu aldım gitcm bu adama güvenmedimMerhaba sizin ki inşallah pozitifdir sonucunu ne oldu
Bende regl olmayı bekliyorum aynı hekimden ilerliyim dedim ikinci aşılamayı istiyorum oda tutmazsa biraz ara verip hem maddi hem manevi kendimizi toparlayıp daha sonra tüp bebek diye düşündük insallah0.100 yarın yeni doktora randevu aldım gitcm bu adama güvenmedim
Biz bu ay nasıl böyle patır patır döküldük ya, yeni ayda güzel şeyler olsun inşallah, ben de adet olup 2. Aşılamayı yaptıracağım maksat adet yerini bulsun tüp bebek için.. rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahBende regl olmayı bekliyorum aynı hekimden ilerliyim dedim ikinci aşılamayı istiyorum oda tutmazsa biraz ara verip hem maddi hem manevi kendimizi toparlayıp daha sonra tüp bebek diye düşündük insallah
Sizin hakkınızda da hayırlısı olur inşallah Rabbim güç kuvvet versin hepimize inşallah
Merhabalar nerde yaptırdınız acaba bende araştırma yapıyorum da İzmir içinBen izmirde özel bir hastanede yaptırdım
Ağrı durumu nasıl sizde . Ya belim kopcak derecede ağrıyor
Merhabalar nerde yaptırdınız acaba bende araştırma yapıyorum da İzmir içinBen izmirde özel bir hastanede yaptırdım
Ağrı durumu nasıl sizde . Ya belim kopcak derecede ağrıyor
Merhabalar iyi bir doktor ve hastane araştırması yapıyorum da memnun oldunuz mu acaba o hastan denMerhaba bende İzmir can hastanesinde yaptırdım sizi merak ettim nerde yaptırdınız acaba
Bn doktora bi güvenemedim ondan değiştm sert ama iyi bi hekim yarın gitceğim bakalım nolcakBende regl olmayı bekliyorum aynı hekimden ilerliyim dedim ikinci aşılamayı istiyorum oda tutmazsa biraz ara verip hem maddi hem manevi kendimizi toparlayıp daha sonra tüp bebek diye düşündük insallah
Sizin hakkınızda da hayırlısı olur inşallah Rabbim güç kuvvet versin hepimize inşallah
Amin inşallah arkadaşımBiz bu ay nasıl böyle patır patır döküldük ya, yeni ayda güzel şeyler olsun inşallah, ben de adet olup 2. Aşılamayı yaptıracağım maksat adet yerini bulsun tüp bebek için.. rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Bn doktora bi güvenemedim ondan değiştm sert ama iyi bi hekim yarın gitceğim bakalım nolcak
Yok canım adet gunum pazar birkaç gün kaldı adetim geçmeden test yapmiycam sende durum neMerhaba nasılsın test yaptırdın mi ne oldu
O ilaç adet geciktiriyor diye biliyorum ama progeston ama doktorun birşey dedi mi bilmiyorum hayırlı sonuçlar alırsın inşallah arkadaşım benim negatif malesefYok canım adet gunum pazar birkaç gün kaldı adetim geçmeden test yapmiycam sende durum ne
Evet dun bıraktım bende progestani olacaksam gecikmesin diyeO ilaç adet geciktiriyor diye biliyorum ama progeston ama doktorun birşey dedi mi bilmiyorum hayırlı sonuçlar alırsın inşallah arkadaşım benim negatif malesef
Evet yaptırıcam arkadaşım bende koydum kafama insan bir kere başlayınca bilemiyorum ara vermek istemiyorum hem yıpranıyorum aslında maddi manevi ama bir yandanda istiyorumEvet dun bıraktım bende progestani olacaksam gecikmesin diye
Hayirlisi olsun canım üzülme bende kendimi hazırladım 2.asilamayi yaptircam diye sen yaptiracakmisin yine
Evet yaptırıcam arkadaşım bende koydum kafama insan bir kere başlayınca bilemiyorum ara vermek istemiyorum hem yıpranıyorum aslında maddi manevi ama bir
Sen asilamayi ne kadara yaptırdın canimEvet yaptırıcam arkadaşım bende koydum kafama insan bir kere başlayınca bilemiyorum ara vermek istemiyorum hem yıpranıyorum aslında maddi manevi ama bir yandanda istiyorum
Benim klinikti sigorta geçmiyor 1500tl aşılama verdik oraya eşimin IUV testi için hastaneye 1500tl verdik ilaçlar muayene ücReti 4500tlyi buldu hemen hemenSen asilamayi ne kadara yaptırdın canim
Hadi ya bende ozelde yaptırdım esim farklı bi ozel laboratuvara verdi 500 lira oraya ödedik hastaneye götürdük onu alıp hastanede de sadece muayene ücreti vermiştim 100 lira oda 10 gün geçerli oluyor ya hem muayene hem asilama 10 gün içinde oldu bide ovitralle iğneyi 130 verdim hepsi bu bende de negatif çıktı bu arada yarin adet olurum 2.asilamaya artıkBenim klinikti sigorta geçmiyor 1500tl aşılama verdik oraya eşimin IUV testi için hastaneye 1500tl verdik ilaçlar muayene ücReti 4500tlyi buldu hemen hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?