Aşılama yapan arkadaslar

0.100 yarın yeni doktora randevu aldım gitcm bu adama güvenmedim
Bende regl olmayı bekliyorum aynı hekimden ilerliyim dedim ikinci aşılamayı istiyorum oda tutmazsa biraz ara verip hem maddi hem manevi kendimizi toparlayıp daha sonra tüp bebek diye düşündük insallah
Sizin hakkınızda da hayırlısı olur inşallah Rabbim güç kuvvet versin hepimize inşallah

Biz bu ay nasıl böyle patır patır döküldük ya, yeni ayda güzel şeyler olsun inşallah, ben de adet olup 2. Aşılamayı yaptıracağım maksat adet yerini bulsun tüp bebek için.. rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Bn doktora bi güvenemedim ondan değiştm sert ama iyi bi hekim yarın gitceğim bakalım nolcak

Amin inşallah arkadaşım

Yok canım adet gunum pazar birkaç gün kaldı adetim geçmeden test yapmiycam sende durum ne
O ilaç adet geciktiriyor diye biliyorum ama progeston ama doktorun birşey dedi mi bilmiyorum hayırlı sonuçlar alırsın inşallah arkadaşım benim negatif malesef

O ilaç adet geciktiriyor diye biliyorum ama progeston ama doktorun birşey dedi mi bilmiyorum hayırlı sonuçlar alırsın inşallah arkadaşım benim negatif malesef
Evet dun bıraktım bende progestani olacaksam gecikmesin diye
Hayirlisi olsun canım üzülme bende kendimi hazırladım 2.asilamayi yaptircam diye sen yaptiracakmisin yine

Evet dun bıraktım bende progestani olacaksam gecikmesin diye
Hayirlisi olsun canım üzülme bende kendimi hazırladım 2.asilamayi yaptircam diye sen yaptiracakmisin yine
Evet yaptırıcam arkadaşım bende koydum kafama insan bir kere başlayınca bilemiyorum ara vermek istemiyorum hem yıpranıyorum aslında maddi manevi ama bir yandanda istiyorum

Evet yaptırıcam arkadaşım bende koydum kafama insan bir kere başlayınca bilemiyorum ara vermek istemiyorum hem yıpranıyorum aslında maddi manevi ama bir

Evet yaptırıcam arkadaşım bende koydum kafama insan bir kere başlayınca bilemiyorum ara vermek istemiyorum hem yıpranıyorum aslında maddi manevi ama bir yandanda istiyorum
Sen asilamayi ne kadara yaptırdın canim

Benim klinikti sigorta geçmiyor 1500tl aşılama verdik oraya eşimin IUV testi için hastaneye 1500tl verdik ilaçlar muayene ücReti 4500tlyi buldu hemen hemen
Hadi ya bende ozelde yaptırdım esim farklı bi ozel laboratuvara verdi 500 lira oraya ödedik hastaneye götürdük onu alıp hastanede de sadece muayene ücreti vermiştim 100 lira oda 10 gün geçerli oluyor ya hem muayene hem asilama 10 gün içinde oldu bide ovitralle iğneyi 130 verdim hepsi bu bende de negatif çıktı bu arada yarin adet olurum 2.asilamaya artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…