Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladım teşekkür ederim bende bilmiyorum da öğrenmeye çalışıyorum işte iğneleriniz ne kadar tuttu
Rapor yazıldı öncelikle gonal f 900 luk aldım 430 civari bisey tuttu daha sonrasında yetmedi diye bir gonalf 450 lik yazıldı oda 220 civari bisey tuttu ama rapor olduğu için bu kadar uyguna geldi bide iğneyle beraber inofolic combi kullandım kullanmaya devam ediyorum oda 90 tl kutusu 10 gün yetiyor

Bende rapor aldım salıya kadar dinlenecem inşallah şuanda bir hissiyat dalan var mi ? Ne zaman test yapacaksın? Bide kaç yumurtan olmuştu?
Valla açık olmak gerekirse tam ortadayım. Bazen hamile gibi hissediyorum bazense tamam yine olmadı diyorum. Herkes gibi kafan çok karışık. 4 yumurtam vardı. Aşılama yaparken biri çatlamış bir tanesi de çatlamak üzereydi . senin kaç taneydi? testi 14 gün sonra dedi. 10 temmuz a denk geliyor.

İnşallah tutmuştur canım benim de 2 yumurtam vardi pko var diye az olması normal dedi doktor ama asilamadan önce muayene edip çatlamış veya catlamamis demedi

İnşallah tutmuştur canım benim de 2 yumurtam vardi pko var diye az olması normal dedi doktor ama asilamadan önce muayene edip çatlamış veya catlamamis demedi
Ben özellikle bakmasını istedim canım. Doktorlar hiç bir sorun yok hamile kalırsın dediler. Denedik olmayınca bir sebep aradım. belki yumurta çatlamıyordur diye o yüzden rica ettim baktı.

O kişilerden biri olamayacağım ben birde doktora gidince bile üzülüyorum herkes hamile
Canım merak etme burada ve burada olmayan buna ben de dahilim senin durumunda hamile kalamadığı için üzülüyor. Sana tavsiyem bol bol dua et, kendini rahatlatıcı dikkatini dağıtıcı bir uğraş bul. Ve doktorların söylediği aşırı stres hamile kalmamızı zorlaştırıyormuş bu nedenle daha olumlu düşünmek zorundasın :)

Ben özellikle bakmasını istedim canım. Doktorlar hiç bir sorun yok hamile kalırsın dediler. Denedik olmayınca bir sebep aradım. belki yumurta çatlamıyordur diye o yüzden rica ettim baktı.
Anladım canım bana da karından ultrason ile bakti acaba yumurtalara mi baktı bilmiyorum bana bisey demedi ama eşime yumurtalarda sperm kalitesi de çok iyi demiş sizin sperm değerleri kaç çıktı? Yıkama öncesi ve sonrası? Ay çok soru soruyorum değil mi kusura bakma lütfen merak ediyorum sadece

Önemli değil canım ben de senin gibiyim. Öncesini hatırlamıyorum. Ama yıkama sonra %98 hareketli çıktı eşimin. peki sizin ki?

Zaten sürekli biraya bakıyorum çünkü çevremde hiç hamile kalamayan yok hatta istemediği halde hamile kalan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…