- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Dinlenmekle iyi yapıyorsun ben de 4 gün boyunca dinlenmiştim. Benim aşılama dahil 9.günüm..Çok takmamaya çalışıyorum şu bir kaç gün çok iyi dinlenmeye calisiyorum sadece o kadar kaçıncı günün senin ?
Rapor yazıldı öncelikle gonal f 900 luk aldım 430 civari bisey tuttu daha sonrasında yetmedi diye bir gonalf 450 lik yazıldı oda 220 civari bisey tuttu ama rapor olduğu için bu kadar uyguna geldi bide iğneyle beraber inofolic combi kullandım kullanmaya devam ediyorum oda 90 tl kutusu 10 gün yetiyorAnladım teşekkür ederim bende bilmiyorum da öğrenmeye çalışıyorum işteiğneleriniz ne kadar tuttu
Herhangi bir problem yok mu dedi doktor. Tüm testleri yaptırdınız mı peki?Yani ben anlamıyorum doktorun dediklerini fazlasıyla yapıyorum herseyi deniyorum olmuyor
Bende rapor aldım salıya kadar dinlenecem inşallahDinlenmekle iyi yapıyorsun ben de 4 gün boyunca dinlenmiştim. Benim aşılama dahil 9.günüm..
Valla açık olmak gerekirse tam ortadayım. Bazen hamile gibi hissediyorum bazense tamam yine olmadı diyorum. Herkes gibi kafan çok karışık. 4 yumurtam vardı. Aşılama yaparken biri çatlamış bir tanesi de çatlamak üzereydi . senin kaç taneydi? testi 14 gün sonra dedi. 10 temmuz a denk geliyor.Bende rapor aldım salıya kadar dinlenecem inşallahşuanda bir hissiyat dalan var mi ? Ne zaman test yapacaksın? Bide kaç yumurtan olmuştu?
Evet yaptık sadece tüpler kapalıymış açıldı bu ay olmadı amaHerhangi bir problem yok mu dedi doktor. Tüm testleri yaptırdınız mı peki?
Hım anladım canım o zaman senin hayırlısıyla olur. Tüpleri kapalı olup Hsg den sonra hamile kalan çok kişi var. pozitif düşün..Evet yaptık sadece tüpler kapalıymış açıldı bu ay olmadı ama
İnşallah tutmuştur canım benim de 2 yumurtam vardi pko var diye az olması normal dedi doktor ama asilamadan önce muayene edip çatlamış veya catlamamis demediValla açık olmak gerekirse tam ortadayım. Bazen hamile gibi hissediyorum bazense tamam yine olmadı diyorum. Herkes gibi kafan çok karışık. 4 yumurtam vardı. Aşılama yaparken biri çatlamış bir tanesi de çatlamak üzereydi . senin kaç taneydi? testi 14 gün sonra dedi. 10 temmuz a denk geliyor.
O kişilerden biri olamayacağım ben birde doktora gidince bile üzülüyorum herkes hamileHım anladım canım o zaman senin hayırlısıyla olur. Tüpleri kapalı olup Hsg den sonra hamile kalan çok kişi var. pozitif düşün..
Ben özellikle bakmasını istedim canım. Doktorlar hiç bir sorun yok hamile kalırsın dediler. Denedik olmayınca bir sebep aradım. belki yumurta çatlamıyordur diye o yüzden rica ettim baktı.İnşallah tutmuştur canım benim de 2 yumurtam vardi pko var diye az olması normal dedi doktor ama asilamadan önce muayene edip çatlamış veya catlamamis demedi
Canım merak etme burada ve burada olmayan buna ben de dahilim senin durumunda hamile kalamadığı için üzülüyor. Sana tavsiyem bol bol dua et, kendini rahatlatıcı dikkatini dağıtıcı bir uğraş bul. Ve doktorların söylediği aşırı stres hamile kalmamızı zorlaştırıyormuş bu nedenle daha olumlu düşünmek zorundasın :)O kişilerden biri olamayacağım ben birde doktora gidince bile üzülüyorum herkes hamile
Anladım canım bana da karından ultrason ile bakti acaba yumurtalara mi baktı bilmiyorum bana bisey demedi ama eşime yumurtalarda sperm kalitesi de çok iyi demiş sizin sperm değerleri kaç çıktı? Yıkama öncesi ve sonrası? Ay çok soru soruyorum değil mi kusura bakma lütfen merak ediyorum sadeceBen özellikle bakmasını istedim canım. Doktorlar hiç bir sorun yok hamile kalırsın dediler. Denedik olmayınca bir sebep aradım. belki yumurta çatlamıyordur diye o yüzden rica ettim baktı.
Önemli değil canım ben de senin gibiyim. Öncesini hatırlamıyorum. Ama yıkama sonra %98 hareketli çıktı eşimin. peki sizin ki?Anladım canım bana da karından ultrason ile bakti acaba yumurtalara mi baktı bilmiyorum bana bisey demedi ama eşime yumurtalarda sperm kalitesi de çok iyi demiş sizin sperm değerleri kaç çıktı? Yıkama öncesi ve sonrası? Ay çok soru soruyorum değil mi kusura bakma lütfen merak ediyorum sadece
Bizim de %100 ileri hareketli çıktı yıkama sonrası 20.8 ml da sperm çıktıÖnemli değil canım ben de senin gibiyim. Öncesini hatırlamıyorum. Ama yıkama sonra %98 hareketli çıktı eşimin. peki sizin ki?
Zaten sürekli biraya bakıyorum çünkü çevremde hiç hamile kalamayan yok hatta istemediği halde hamile kalan varCanım merak etme burada ve burada olmayan buna ben de dahilim senin durumunda hamile kalamadığı için üzülüyor. Sana tavsiyem bol bol dua et, kendini rahatlatıcı dikkatini dağıtıcı bir uğraş bul. Ve doktorların söylediği aşırı stres hamile kalmamızı zorlaştırıyormuş bu nedenle daha olumlu düşünmek zorundasın :)
Sonuçlarımız iyi inş tutarda hamile kalırız bu ay :) hangi şehirdesin ve sana ne dedi doktor 14 gün sonra test yap mı dedi?Bizim de %100 ileri hareketli çıktı yıkama sonrası 20.8 ml da sperm çıktı
Anlıyorum. Benim de bir yanım senin gibi umutsuz ama umut etmekten başka da elimizden gelen yok...Zaten sürekli biraya bakıyorum çünkü çevremde hiç hamile kalamayan yok hatta istemediği halde hamile kalan var
2 tane vardı ama tuttu mu bilmiyorumEvet aynı günde yaptırmışız canım :) senin kaç yumurtan vardı.?
Anladım canım. peki ayın 10 da test yapacak mısın? yoksa doktora mı gideceksin? Ben de acaba tam 14. gün yapsam mı yoksa adet gününün geçmesini mi beklesem diye düşünüyorum.2 tane vardı ama tuttu mu bilmiyorum
İnşallah canım ya aynen iyi çok şükürSonuçlarımız iyi inş tutarda hamile kalırız bu ay :) hangi şehirdesin ve sana ne dedi doktor 14 gün sonra test yap mı dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?