Kuzummmm aşılama yaptıracağını bilmiyodumArkadaşlar merhaba ben de 4 seneden fazladır evliyim 2 senedir bebek istiyoruz eşimde hiç bi problem yok benim de sadece. Sol tüpüm kapalıydı onu da açtırdık cuma günü aşılamam olcak Allah nasip ederse bugün çatlatma iğnesi vurdurcm tavsiyeniz var mı acaba doktor rahim duvarı ince biraz demişti nar tüketiyorum 3 gündür tavsiyelerinize ihtiyacım var henüz hiç gebe kalamadım ilk aşılamam olduğu İçin sadece araştırdığım kadar biliyorum
Aşılama oldun diye evdesin rapor mu aldınAllah kolaylik versn canm ben ewdeyim o yuzden
Bende bir belirti yok hatta hiç yok kendimi dinlememeye çalışıyorum dinlersem psikolojik belirti bulur ümit ederim sonrasında toparlanmam zor oluyor çok ümidim de yok açıkçası zaten bakalım hayırlısı sizde var mı belirti?Herkese merhaba. Bende bu ay aşılama yaptırdım beklemedeyim çok stresli bi dönem inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız bugün aşılamamın 7. Günü zaman geçmiyorsizin var mı belirtileriniz kaçıncı gündesiniz ?
Bende ilk 2 gün belirti yoktu pek. Sonrasında rahimde batma oldu bel ağrısı adet olacakmışım gibi hafif bi regl sancısı. Sonra hepsi geçti dünden beri hiçbişey yok. Heralde iğnenin etkisiydi o belirtiler hiç umudum yok çünküBende bir belirti yok hatta hiç yok kendimi dinlememeye çalışıyorum dinlersem psikolojik belirti bulur ümit ederim sonrasında toparlanmam zor oluyor çok ümidim de yok açıkçası zaten bakalım hayırlısı sizde var mı belirti?
Sizin ilk aşılama mı? Kaç yumurta oluşmuş ilaç kullandınız mı yumurta büyütmek için?Bende bir belirti yok hatta hiç yok kendimi dinlememeye çalışıyorum dinlersem psikolojik belirti bulur ümit ederim sonrasında toparlanmam zor oluyor çok ümidim de yok açıkçası zaten bakalım hayırlısı sizde var mı belirti?
Yok canm calsmiyirum bn genlde de evdeyimAşılama oldun diye evdesin rapor mu aldın
Başladım canım doktor d vitamini ve folik asit verdi dün gece çatlatma iğnesi yaptrdım yarın sabah aşılamam var inşallah olumlu sonuç alırım ama nedense bn tüp bebekle olacağına inanıyorum hastanede konuştuğum herkes aşılama tüp bebeğe geçmek için bi basamak diyo onun İçin yaptırıyorum BndeKuzummmm aşılama yaptıracağını bilmiyodumdoktor bana kafeini yasakladı onun dışında bişey demedi aşılama ve ertesi günü işe gitmedim dinlendim onun dışında kendine çok dikkat et ilaç verirse düzenli kullan Aşılama içinde endişe etme vajinal muayeneden hiç farklı yok hiç acılı bi işlem değil
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz aşılamayla güzel haberini alırsınBaşladım canım doktor d vitamini ve folik asit verdi dün gece çatlatma iğnesi yaptrdım yarın sabah aşılamam var inşallah olumlu sonuç alırım ama nedense bn tüp bebekle olacağına inanıyorum hastanede konuştuğum herkes aşılama tüp bebeğe geçmek için bi basamak diyo onun İçin yaptırıyorum Bnde
O zaman evde kendine uğraş bul yoksa sürekli kafan bebekte olur streste çok etkiliyo çünküYok canm calsmiyirum bn genlde de evdeyim
Olabilir canım bende de hiç olmadı belirti hala da yokBende ilk 2 gün belirti yoktu pek. Sonrasında rahimde batma oldu bel ağrısı adet olacakmışım gibi hafif bi regl sancısı. Sonra hepsi geçti dünden beri hiçbişey yok. Heralde iğnenin etkisiydi o belirtiler hiç umudum yok çünkü
Amin canım inşallah sen naptınİnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz aşılamayla güzel haberini alırsın
Benim değişik bir tedavi oldu femara başladı doktor klomen üç kez kullandım yanıt vermedi diye. Beş gün kullan iki gün ara ver gel dedi gittim bir tane 19 iki tane 18mm yumurtan var çok iyi dedi. Aşılama düşünmez misin dedi ben direk olur dedim çünkü doktorun ağzından çıkan kelimeye bakıyor insan. Bı ümit mi gördü anlamadım sonrasında cuma günü gitmiştim Pazar günü gece 12 de iğne vur ovitrelle dedi. Salı öğlen 12 de aşılama yapcaz dedi. Bana 19-18 e ulasmis yumurtaları 4 gün bekletmek anlamsız geldi kendiliğinden catladigini düşünüyorum ben kesinlikle. Çatlamış mi durum ne diye bakmadı aşılama olurken de zaten direk yaptı. Normalde ilaç tedavisi ile girdik yola aşılamadan çıktık bilmiyorum ümidim yok yaniSizin ilk aşılama mı? Kaç yumurta oluşmuş ilaç kullandınız mı yumurta büyütmek için?
Benim değişik bir tedavi oldu femara başladı doktor klomen üç kez kullandım yanıt vermedi diye. Beş gün kullan iki gün ara ver gel dedi gittim bir tane 19 iki tane 18mm yumurtan var çok iyi dedi. Aşılama düşünmez misin dedi ben direk olur dedim çünkü doktorun ağzından çıkan kelimeye bakıyor insan. Bı ümit mi gördü anlamadım sonrasında cuma günü gitmiştim Pazar günü gece 12 de iğne vur ovitrelle dedi. Salı öğlen 12 de aşılama yapcaz dedi. Bana 19-18 e ulaşmış yumurtayı 4 gün bekletmek cokcanlwmwiSizin ilk aşılama mı? Kaç yumurta oluşmuş ilaç kullandınız mı yumurta büyütmek için?
İlk asilamam da iğne ile olmuştu benim tutmamisti ama ben salmıştm kendimi birazda iğnelerin etkisi olduğunu düşünüyorum. İki ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Yalnız gelişmedi boş gebelik oldu kürtajla sonlandırıldıSizin ilk aşılama mı? Kaç yumurta oluşmuş ilaç kullandınız mı yumurta büyütmek için?
Biseyler yapiyorm kuzum kendimce arkadaslarmla falan bulusuyirum snavim vr ona calisiyorum bakalmO zaman evde kendine uğraş bul yoksa sürekli kafan bebekte olur streste çok etkiliyo çünkü
İnşallah bu sefer güzel sonuçlanır canım. Benimde normalde bu ay ilaçsız yumurta takibi olacaktı daha sonraki ay aşılamaya geçecektik. Doktora gittiğimde iki tane yumurtam kendiliğinden büyümüş dedi tekrar kontrole çağırdı gittiğimde 18 17 mm olmuştu doktor aşılamayı bu ay yapalım mı dedi içimden bi his ikiz olacak gibi ne diyorsun bende olur dedimBenim değişik bir tedavi oldu femara başladı doktor klomen üç kez kullandım yanıt vermedi diye. Beş gün kullan iki gün ara ver gel dedi gittim bir tane 19 iki tane 18mm yumurtan var çok iyi dedi. Aşılama düşünmez misin dedi ben direk olur dedim çünkü doktorun ağzından çıkan kelimeye bakıyor insan. Bı ümit mi gördü anlamadım sonrasında cuma günü gitmiştim Pazar günü gece 12 de iğne vur ovitrelle dedi. Salı öğlen 12 de aşılama yapcaz dedi. Bana 19-18 e ulaşmış yumurtayı 4 gün bekletmek cokcanlwmwi
İlk asilamam da iğne ile olmuştu benim tutmamisti ama ben salmıştm kendimi birazda iğnelerin etkisi olduğunu düşünüyorum. İki ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Yalnız gelişmedi boş gebelik oldu kürtajla sonlandırıldı
Benimde yumurtalara bakmadı aşılama yaparken çatlamış mı diye. Söyledim hatta şimdi çatlamamıştır dedi daha yeni çatlayacak dedi. Yarın istersen progesteron testi yaptır dedi sonra vazgeçti yapma dedi bende yapmadımBenim değişik bir tedavi oldu femara başladı doktor klomen üç kez kullandım yanıt vermedi diye. Beş gün kullan iki gün ara ver gel dedi gittim bir tane 19 iki tane 18mm yumurtan var çok iyi dedi. Aşılama düşünmez misin dedi ben direk olur dedim çünkü doktorun ağzından çıkan kelimeye bakıyor insan. Bı ümit mi gördü anlamadım sonrasında cuma günü gitmiştim Pazar günü gece 12 de iğne vur ovitrelle dedi. Salı öğlen 12 de aşılama yapcaz dedi. Bana 19-18 e ulasmis yumurtaları 4 gün bekletmek anlamsız geldi kendiliğinden catladigini düşünüyorum ben kesinlikle. Çatlamış mi durum ne diye bakmadı aşılama olurken de zaten direk yaptı. Normalde ilaç tedavisi ile girdik yola aşılamadan çıktık bilmiyorum ümidim yok yani
Amin inşallah canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun tabiİnşallah bu sefer güzel sonuçlanır canım. Benimde normalde bu ay ilaçsız yumurta takibi olacaktı daha sonraki ay aşılamaya geçecektik. Doktora gittiğimde iki tane yumurtam kendiliğinden büyümüş dedi tekrar kontrole çağırdı gittiğimde 18 17 mm olmuştu doktor aşılamayı bu ay yapalım mı dedi içimden bi his ikiz olacak gibi ne diyorsun bende olur dedimçatlatma iğnesi verdi o gece yaptım 36 saat sonra da aşılama oldu. bi anda oldu yani hiç beklemiyordum ilaçsız iğnesiz aşılama yaptırdık bakalım inşallah olumlu sonuçlanır. Doktor iki yumurtayı Yanyana görünce baya bi heyecanlandı yapalım deyince bende ilaçsız büyüyen yumurtayla aşılama ne alaka demedim yani daha öncede bir kere klomenle çatlatma iğnesi bir kere de yine ilaçsız sadece çatlatma iğnesi kullanmıştım hepsi olumsuz sonuçlandı inşallah bu sefer pozitifi görürüz hepimiz
Yazarım sizde yazınAmin inşallah canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun tabidört gözle gününü bekleyelim burdan da yazarsın sonucunu yine
Yazarım sizde yazınsizin kaçıncı gündü
21 inde yaptırdım bende canım seninYazarım sizde yazınsizin kaçıncı gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?