Aşılama Aşılama yaptıranlar 2021 Aralık bakar mısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 13. Gün akşam test yapmayı düşünüyorum
Rabbim hayal kırıklığına uğratmasın tüm emeklerimizin karşılığını versin inşallah canım benim ben test yapma konusunda çok korkagim diyebilirim. Çok zor toparliyorum kendimi pek cesaret edemiyorum. Sanırım 20 gün geçince falan yaparım ancak

Amin inşallah canım Bende ev test yapmıyorum artık ama kandan baktırırım çünkü progestan kullanıyorum negatifse onu bırakayım diye

Amin inşallah canım Bende ev test yapmıyorum artık ama kandan baktırırım çünkü progestan kullanıyorum negatifse onu bırakayım diye
Ben sordum takviye ilaç verecekmisiniz diye sadece benim demekle folik asit yazdı progestani neye bakarak veriyorlarki herkese vermiyorlar galiba ya da doktorların stilleri başka

Ben sordum takviye ilaç verecekmisiniz diye sadece benim demekle folik asit yazdı progestani neye bakarak veriyorlarki herkese vermiyorlar galiba ya da doktorların stilleri başka
Canım progestan fitil verdi bana. O döllenme olursa tutunmasını kolaylaştırıyormuş olur da tutunursa düşük olmasın diyeymiş. Herkese vermiyorlar dediğin gibi. Doktoruma sormuştum hamile kalmayı kolaylaştırıyor demişti. Bakalım hayırlısı

Allah'ım gönlümüze göre versin canım inşallah güzel haberler alırız

Yaaa beraber gün sayalım o zamannnnn arada adet olacakmışım gibi hissediyorum onun dışında bişi yok. Fitil kullanıyorum sabah akşam bide bugün yarım doz ovitrelle yaptım göbekten doktor dedi
Canim napiyosun test falan yaptinmi yapicanmi napican daha dgrusu

Olumsuz dusunme yine de herkesde belirti olmayabiliyormus .

Asilama gunu sperm 35 milyondu yikamadan snra 21 milyon hareket 96ydi bizim nasip ya bilmiyorum bnde bi problem yok hsg olsn tahliler olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…