Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

Bilmem ben bi doktorun sitesinde öyle okudum hapla aşılama oranı yüzde 10 gibi iğneyle yüzde 20 civarında yazmışlar sebebini anlayamadım iğneyle daha çok yumurta oluşuyorsa dediğin gibi olabilir
Evet canım folikül sayısına bağlı tutma yüzdesi o yüzden. Çoğul gebelik olmasın diye de düşük tutuluyor dozu. İnşallah tedavin hayırlı olur. Yaz bize aklına ne takılırsa

Bende araştırmistim canim biliyorum ama nasıl olacak onu bilmiyorum yani nasıl düşünmeden durabiliriz ki zaten düşününce otomatikmen strese dönüşüyor hobi gibi bisey edineyim dedim geçen aylarda naparsamm yapayım aklım hep orda acaba oldu ay kasıkta sanci mi var ne gibi

çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun. Evden de dışarı çıkamıyoruz o da etken tabiki

çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun. Evden de dışarı çıkamıyoruz o da etken tabiki
Çok büyük etken tabi ki çalıştığın zaman zaten sabah gidip akşam dönüyoruz ee iş yoğunluğu derken aklına ya geldi ya gelmedi ama bu evde kalma olayı beni bitirdi gerçi bol bol dinlendik keşke olsaydı bi daha bu kadar dinlenebilir miyim bilmiyorum

Merhabalar bayanlar, aşılamadan sonraki 2. günümdeyim. Gaz sancısı ve şişkinlik mahfetti beni. Miyom ameliyatından sonra da böyle olmuştum. Içim dışım rezene ve zencefil oldu ama geçmiyor. Var mı bir tavsiyeniz?

6 7 aydır istiyoruz canım ama ufak tefek sorunlar çıktı bende pko ve esimde ileri hızlı hareketli yok onun için boşuna kendimizi yıpratmaya gerek yok yapalım dedik
Anladım canım çok olmamış daha doğal yoldan bile hamile kalabilirsin hiç bozma kalbini. Ben 1 yıl hiç panik yapmadan sakinlikle bekleyebilmiştim açıkçası ne zaman 1 yılı geçti o zaman noluyolar acabalar başladı. 1 yıla kadar yüzde 85 i hamile kalıyor bu çok büyük bir oran gerçekten. İnşallah sen de onun içindesindir öyle düşün. 1 yıldan 2. Yıla kadar da hamile kalamayanların yarısı daha kalıyormuş Yani toplam yüzde 92,5 eder ben de inşallah o gruptayımdır diye kendimi motive ediyorum arada

Hiç bilmiyorum malesef hiç yaşamadım şişkinlik yürüyüş falan yap yapabilirsen belki iyi gelir. Dediğin gibi rezene de rahatlatır. Ama gaz falan normalde hamilelik belirtisi bu kadar erken olur mu bilmem ama inşallah tutmuştur canım benim

Inşallah canim inşallahta kısacık süreç olmasına rağmen bana yıllar gibi geliyor psikolojik olarak yıprandım eşimi de yıprattım düşüncem hep su şekilde 1 yıla kadar ya olmazsa boşuna beklemiş olacam en iyisi beklemeden asilama yapmak ayrıca bir doktorum da aşılama öneririm demişti geçen aylarda ordan aklımıza yattı bizim de inşallah hepimiz için ilk denemede tutar daha önce deneyenlerinde yapacakları son asilama olur insallaj daha fazla yorulmadan ve yipranmadan

Yok gebelikten olduğunu sanmıyorum daha çok erken çünkü bu bence operasyonla alakalı. Bakalım geçecek inşallah dediğin gibi yürüyüş yapıyorum sık sık. Ama dileğin için çok sağol inşallah tutmuştur ben şişlik çekmeye de razıyım

Benim de aynıydı canım gaz çok fena ve kokuluydu. Bir haftaya kadar geçer.

Filiz2816 canım sen hsg çektirdin mi ? Doktorum aşılamadan önce mutlaka hsg çekmemiz lazım dedi Ben de çarşamba günü çekilecem ama çok korkuyorum sormak istedim

Filiz2816 canım sen hsg çektirdin mi ? Doktorum aşılamadan önce mutlaka hsg çekmemiz lazım dedi Ben de çarşamba günü çekilecem ama çok korkuyorum sormak istedim
Hayır canım hiçbirşey istemedi bizden. Kan değerime bile bakılmadı keşke bakılsaydı belki şu an hamile olurdum. Test yaptım yine negatif bakalım 27 sinde doktora gideceğim. Korkma inanki çok yazı okudum acı eşiğine bağlı kimisi hiç acımadı diyor inşallah gözünü açıp kapayıncaya kadar geçer

Inşallah canim ya benim acı eşiğim çok düşük ben anezteli istedim ama doktorum ısrarla gerek yok dedi şimdi yorumları falan okuyunca çok pişman oldum keşke anestezili isteseydim korkuyorum ya moralim.bozuldu hayırlısı olur inşallah kuzum senin içinde moralini bozma ama mutlaka testlerini yaptır geçen gün benim bütün hormonlara tekrardan bakıldı iyi cıktı çok şükür sende iste aklında kalmasın için rahat eder en azından

Ama senin bat a daha yok muydu, belki testte çıkmamıştır??

Ben çektirdim ve benim de acı eşiğim gerçekten çok düşüktür. Baya araştırdım bu mevzuyu ve en son teknolojiyle çeken bi yerde anestezisiz çektirdim hiç canım yanmadı. Anlamadım desem yeridir vajinal muayene gibi bişey. Tüpleri Kapalı olanların genelde acıyor diye biliyorum benim birinde hafif bi tıkanıklık varmış işlem sırasında açtık demişti doktor. Bence korkma hiçbir şey olmaz

Kaç gün geçti ki canım aşılamanın üstüne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…