Yumurtalıklarının çabuk uyarılması çok güzel hem daha hızlı sonuç alıyorsun hem de daha az maliyeti oluyor. Ben fostimondan memnun kaldım ve diğer markalara göre çok daha uygun. Doktor bir açıklama yapmadı mı neden klomenle olmadı?Anladım canım çok teşekkür ederim anladığım kadarıyla gonalftiden pek memnun kalmamışsın benimde yumurtalarım cabuk uyarılıyor galiba çünkü klomenle 2 adet yumurtam oldu 19mm ama ise yaramadi maalesef en çok memnun kaldigin iğne hangisiydi?
Pko var bende canım düzenli adet oluyorum ovulasyonla takıp ettiğim aylarda da düzenli yumurtlama ve çatlama oldu ama bende anlamadım neden olmuyor esimde ileri hızlı sperm yok sperm sayısı iyi 70 milyonun üstünde ama ileri hızlı olmadığı için olabilir diye düşünüyorum doktorlar olur falan diyorlar ama biktim artık esimde aynı şekilde ikimizde çok istiyoruz çünkü en iyisi asilama olmadi tüp bebek dedik ama bakalım artık neler olacakYumurtalıklarının çabuk uyarılması çok güzel hem daha hızlı sonuç alıyorsun hem de daha az maliyeti oluyor. Ben fostimondan memnun kaldım ve diğer markalara göre çok daha uygun. Doktor bir açıklama yapmadı mı neden klomenle olmadı?
Canım tüp bebeğe gerek kalmadan olumlu sonuç alırsın inşallah. Strese bağlı da olabilir çok stres yapma. Aşılama belki işe yarar bir arkadaşım geçen ay aşılama ile hamile kaldı. Beslenmesine dikkat etsin eşin keçiboynuzu pekmezi ve bol bol tatlı yedir eşine sen folic asit alsan yeterli.İnşallah güzel haberlerle de gelirsin burayaPko var bende canım düzenli adet oluyorum ovulasyonla takıp ettiğim aylarda da düzenli yumurtlama ve çatlama oldu ama bende anlamadım neden olmuyor esimde ileri hızlı sperm yok sperm sayısı iyi 70 milyonun üstünde ama ileri hızlı olmadığı için olabilir diye düşünüyorum doktorlar olur falan diyorlar ama biktim artık esimde aynı şekilde ikimizde çok istiyoruz çünkü en iyisi asilama olmadi tüp bebek dedik ama bakalım artık neler olacak
Folik asit kullandım canım 3 ay doktor şuan için yeterli dedi esimde 5 6 kavanoz keci boynuzu pekmezi bitirmiştir sabah aksam 5 kasik yiyor bu ay ikimizde caksir suyu kullandık 19 unda adetim ama gelecek gebelik yok eminim 3 gün önce test yaptım negatif çıktıCanım tüp bebeğe gerek kalmadan olumlu sonuç alırsın inşallah. Strese bağlı da olabilir çok stres yapma. Aşılama belki işe yarar bir arkadaşım geçen ay aşılama ile hamile kaldı. Beslenmesine dikkat etsin eşin keçiboynuzu pekmezi ve bol bol tatlı yedir eşine sen folic asit alsan yeterli.İnşallah güzel haberlerle de gelirsin buraya
Folic asidi bırakma sen eşin de keçiboynuzu özünü bırakmasın sperm kalitesini arttıran yiyecekler var kuruyemişler var dikkat et beslenmene. Ucuz testlerden yaptıysan çıkmayabilir adet gecikmesinde çıkanlar da var ama 1 gün önce adetten silik olsa da çıkar. Umarım hamilesindir o haldeFolik asit kullandım canım 3 ay doktor şuan için yeterli dedi esimde 5 6 kavanoz keci boynuzu pekmezi bitirmiştir sabah aksam 5 kasik yiyor bu ay ikimizde caksir suyu kullandık 19 unda adetim ama gelecek gebelik yok eminim 3 gün önce test yaptım negatif çıktıbu ay polen bal karışımı da yedim sut yumurta avakado nerde be görürsem yedim yani ama ise yaramadi asilama mecbur indallah bende arkadaşın gibi ilk denemede hamile kalırım senin önerebileceğin bisey var mı canım?
Inşallah canim inşallah ya benim için mucize olurFolic asidi bırakma sen eşin de keçiboynuzu özünü bırakmasın sperm kalitesini arttıran yiyecekler var kuruyemişler var dikkat et beslenmene. Ucuz testlerden yaptıysan çıkmayabilir adet gecikmesinde çıkanlar da var ama 1 gün önce adetten silik olsa da çıkar. Umarım hamilesindir o haldeAşılama olduğunda yat dinlen bol bol.
Aşılamadan 24 saat sonra duş aldım duş almak spermlerin çıkışına neden oluyormuş google da aşılama hakkında araştırma yaparken okudum. Doktorum duş alabilirsin normal hayatına geri dönüp spor bile yapabilirsin demişti ama sonuçta onun dediklerini yapsam hamile kalmasam doktor üzükmeyecek ben üzülecektim. 2 gün sürekli yattım. Aşılama olduğum gün ilişkiyle destekleyin gece demişti abdetsimi sabah aldım mesela. Diğer günler ilişkiden sonra 20 dk yattım. Protein ağırlıklı beslendim hep. Eşim çakşir kökü yedi balla keçiboynuzu da. Kimyasal oldu ne yazik ki. Mucizen gerçek olur inşallah Rabbim mübarek günlerde duanı kabul etsinInşallah canim inşallah ya benim için mucize olursürekli olarak yatmam mi lazım nasıl dikkat ettin sen ? Ben catlatma ignesi yaptığım ay nerdeyse yerimden hic kalkmadım tamda koronadan dolayı evde kalma dönemine denk geldi yani gun boyu üstümde örtü uzandjm ama tutmadı çok üzüldüm sonra bişeyleri kesin yanlış yaptım dedim sen nasıl dinlendin canım en çok nelere dikkat ettin ?
Amin canım çok sağol allah kimsenin kucagini bos bırakmasın inşallah senin de dualarını tez vakitte kabul etsinAşılamadan 24 saat sonra duş aldım duş almak spermlerin çıkışına neden oluyormuş google da aşılama hakkında araştırma yaparken okudum. Doktorum duş alabilirsin normal hayatına geri dönüp spor bile yapabilirsin demişti ama sonuçta onun dediklerini yapsam hamile kalmasam doktor üzükmeyecek ben üzülecektim. 2 gün sürekli yattım. Aşılama olduğum gün ilişkiyle destekleyin gece demişti abdetsimi sabah aldım mesela. Diğer günler ilişkiden sonra 20 dk yattım. Protein ağırlıklı beslendim hep. Eşim çakşir kökü yedi balla keçiboynuzu da. Kimyasal oldu ne yazik ki. Mucizen gerçek olur inşallah Rabbim mübarek günlerde duanı kabul etsin
Evet benim eşimde bıkmıştı hatta içtim deyip içmediğine kendim şahit olmuştum. Doktor söyledi bize aslında sabahki spermiyle öğle yemeğinden sonraki spermi aynı olmaz anlık değişir diye. Yediği içtiğinden yani. Bu ay adet olursam 10 gün var daha direk fostimon iğneyle devam edeceğim aşılamayı bir kez daha denemek istiyorum o da olmazsa tüp bebek bakalım denemesi bizden vermesi Allah' tanAmin canım çok sağol allah kimsenin kucagini bos bırakmasın inşallah senin de dualarını tez vakitte kabul etsinönerilerini dinleyecem bende gitmeden önce dusumu abdestimi alır giderim 2 gün dus almam aşılamadan hemen sonra mi aynı gün mü yani ilişki önerdi doktoe ? Genelde 2 gun sonra öneriyorlar diye duymuştum o zaman Şimdi den caksira ve keciboynuzuna devam etsin eşim yazık bıktı kaç aydır istersen birkac hafta bırak demiştim
Inşallah ikimiz içinde gerek kalmaz ve bu ay bir mucize olurEvet benim eşimde bıkmıştı hatta içtim deyip içmediğine kendim şahit olmuştum. Doktor söyledi bize aslında sabahki spermiyle öğle yemeğinden sonraki spermi aynı olmaz anlık değişir diye. Yediği içtiğinden yani. Bu ay adet olursam 10 gün var daha direk fostimon iğneyle devam edeceğim aşılamayı bir kez daha denemek istiyorum o da olmazsa tüp bebek bakalım denemesi bizden vermesi Allah' tan
Hayır canım zararı olmaz ben doktorun yanına ilk gittiğimde günde 8 bardak nescafe içiyordum kremalı bir de günde bir paket sigara içiyordum. Türk kahvesinin zararı olmadığını söyledi o zaman bana. 3 aydır ne sigara ne de nescafe içiyorum hamilelik yok. Güldük hatta doktorla ben sigarayla defalarca hamile kaldım bıraktım hiç bebek yok acaba sigara benim doğurganlığımı mı arttırıyordu diye. Doktor da doğru zamanı denk getiremedik demişti. İnşallah doğru zaman bu ay ya da önümüzdeki aydırInşallah ikimiz içinde gerek kalmaz ve bu ay bir mucize olurtürk kahvesini bırakamıyorum ben ya her sabah bir fincan içmeden güne başlayamıyorum bir zararı var mı acaba bir bilgin var mi? Doktora yeme icmeyle ilgili ne sorsam rahat ol diyor
Inşallah canim inşallah iyi ki de görmüşüm bu topigi seninle konuşunca biraz daha rahat hissetmeye basladim çok teşekkür ederimHayır canım zararı olmaz ben doktorun yanına ilk gittiğimde günde 8 bardak nescafe içiyordum kremalı bir de günde bir paket sigara içiyordum. Türk kahvesinin zararı olmadığını söyledi o zaman bana. 3 aydır ne sigara ne de nescafe içiyorum hamilelik yok. Güldük hatta doktorla ben sigarayla defalarca hamile kaldım bıraktım hiç bebek yok acaba sigara benim doğurganlığımı mı arttırıyordu diye. Doktor da doğru zamanı denk getiremedik demişti. İnşallah doğru zaman bu ay ya da önümüzdeki aydır
Ben hiç rahatsız olmuyorum canım birbirimize destek olmak için burdayız. Buradaki tek fark tecrübe. Tecrübe ede ede öğreniyoruz birşeyleri. Doktorum bana bırak tek gebeliği üçüzün bile olabilir diyordu aşılamadan sonra ben aşırı stres yaptım tuttu mu tutmadı mı diye. Doktor bana stres yapma aşılama olduğunu bile unut bu kapıdan çıkınca demişti içimdem stres yapma demek kolay demiştim. Geçen ay araştırdım neden stres yapmamalıyız ne alaka diye. Bizde prolaktin hormonu(süt hormonu) varmış ve streslendiğimizde prolaktin seviyemiz yükseliyormuş ve yükseldiğinde de doğum kontrol hapı görevini görüyormuş.Korunuyor gibi oluyormuşuz. Hatta yeni doğum yapmış kadınlara süt korur seni hamile kalmazsın derler. Bu hormon emzirirken bir de streste yükseliyormuş.Biliyorum çok zor ben de aşılamadan sonra araştırdım keşke önce araştırsaymışımInşallah canim inşallah iyi ki de görmüşüm bu topigi seninle konuşunca biraz daha rahat hissetmeye basladim çok teşekkür ederimasilama yapınca daha çok rahatsız edecem seni sorularımla galiba ayrıca kahve içinde çok sevindim içmeden yapamıyorum içTigimdede vicdan azabı çekiyordum
Kuzum senin ilaçlar baya tutmuş sanki Ya o kadar maliyetli olduğunu bilmiyordum. Bir de birşey soracağım haptansa iğneyle aşılama yaptırmanın tutma şansı daha yüksekmiş bu doğru mu bu konuda bir bilgin var mı ?Inşallah ya Allah isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayı. Aşılama biraz zorlu geçti ama rahim ağzı eğriliğinden ötürü zar zor geçti dedi Aral hoca. Bakalım artık hayırlısı beklycez şimdi.
Benim de bazen bi bakıyorum umudum tükendi tamam artık olmaz olmayacak 2 senedir olmadı bu ay mı olacak diyorum sonra bir bakıyorum içim tekrar umut dolmuş Allah isterse olur neden olmasın kimlerin kimlerin oluyor vakti var beklesene işte diyorumO ay kimyasalı gördüm canım. Gonalf kullandım bu ay ama aşılama iptal kendimiz denedik. Adetime 11 gün var meme uclarım hassaslaştı. Tuttu mu bilmiyorum kendi kendine umudum yok ama Allah' ın takdiri sonuçta.
Sen ne zamandır istiyorsun kuzum? Ne zaman yaptıracaksın aşılamayıInşallah canim inşallah iyi ki de görmüşüm bu topigi seninle konuşunca biraz daha rahat hissetmeye basladim çok teşekkür ederimasilama yapınca daha çok rahatsız edecem seni sorularımla galiba ayrıca kahve içinde çok sevindim içmeden yapamıyorum içTigimdede vicdan azabı çekiyordum
Hayır canım hap ile şansın daha az iğneyle yüksek değil tutma ihtimali. Sadece hapta 1 ya da 2 yumurtan gelişiyor iğnede ise 3 4 5 6 7 8 vücudunun iğneye tepkisine bağlı mesela. Daha çok yumurta demek daha çok şans nasip demek. Bir de hapla biraz geç uyarılıyor iğnede daha hızlı.Kuzum senin ilaçlar baya tutmuş sanki Ya o kadar maliyetli olduğunu bilmiyordum. Bir de birşey soracağım haptansa iğneyle aşılama yaptırmanın tutma şansı daha yüksekmiş bu doğru mu bu konuda bir bilgin var mı ?
Benim de bazen bi bakıyorum umudum tükendi tamam artık olmaz olmayacak 2 senedir olmadı bu ay mı olacak diyorum sonra bir bakıyorum içim tekrar umut dolmuş Allah isterse olur neden olmasın kimlerin kimlerin oluyor vakti var beklesene işte diyorumRuh halimiz değişken velhasıl ümitsiz olmak şeytandanmış ama Allah sabrımızı arttırsın Şu mübarek günlerde isteyen tüm kullarına evlat nimetinden tattırsın dualarım her zaman tüm kardeşlerime
Hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın. Ben de çok araştırdım güncel aşılama yaptıranlar konusunu bulamadım o zamanlar aklımda sormak istediğim o kadar çok şey vardı ki... Soracak kimsem yoktu. Arada yaz sende buraya kopma bizdenBu arada ben aşılamayı 1 ay öteleme kararı aldım kızlar haberiniz olsun. Çünkü bu ayki yumurtlama günüm tam bayram günlerine denk geliyordu oruçtan dolayı da zaten endişeleydim biliyorsunuz. O yüzden hazirana kaldı umutlarsizleri takip edeceğim ama bu başlığı güncel tutalım aşılamayla ilgili hiç güncel başlık yok pek yaptıran yok sanırım
Bilmem ben bi doktorun sitesinde öyle okudum hapla aşılama oranı yüzde 10 gibi iğneyle yüzde 20 civarında yazmışlar sebebini anlayamadım iğneyle daha çok yumurta oluşuyorsa dediğin gibi olabilirHayır canım hap ile şansın daha az iğneyle yüksek değil tutma ihtimali. Sadece hapta 1 ya da 2 yumurtan gelişiyor iğnede ise 3 4 5 6 7 8 vücudunun iğneye tepkisine bağlı mesela. Daha çok yumurta demek daha çok şans nasip demek. Bir de hapla biraz geç uyarılıyor iğnede daha hızlı.
Kopmam inşallah canım takipteyimHayırlısı olsun geç olsun güç olmasın. Ben de çok araştırdım güncel aşılama yaptıranlar konusunu bulamadım o zamanlar aklımda sormak istediğim o kadar çok şey vardı ki... Soracak kimsem yoktu. Arada yaz sende buraya kopma bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?