Doktoruna anestezili istediğini çarşamba günü de belirtebilirsin. İnşallah ikimiz için de hayırlısı olur olsun artıkInşallah canim ya benim acı eşiğim çok düşük ben anezteli istedim ama doktorum ısrarla gerek yok dedi şimdi yorumları falan okuyunca çok pişman oldum keşke anestezili isteseydim korkuyorum ya moralim.bozulduhayırlısı olur inşallah kuzum senin içinde moralini bozma ama mutlaka testlerini yaptır geçen gün benim bütün hormonlara tekrardan bakıldı iyi cıktı çok şükür sende iste aklında kalmasın için rahat eder en azından
Amin canımDoktoruna anestezili istediğini çarşamba günü de belirtebilirsin. İnşallah ikimiz için de hayırlısı olur olsun artık
Merhaba canım ben tekrar tedaviye başladım bakalımKaç gün geçti ki canım aşılamanın üstüne ?
Hayırlısı olsun canım aşılama mı yine? Ben de yeni adeti bekliyorum bu ay da olmadıysa 2 hafta sonra başlayacağım inşallahMerhaba canım ben tekrar tedaviye başladım bakalım
Hadi bakalım inşallah başlarsın tedaviye hayırlısıyla da çok güzel haberler verirsinHayırlısı olsun canım aşılama mı yine? Ben de yeni adeti bekliyorum bu ay da olmadıysa 2 hafta sonra başlayacağım inşallah
Hep beraber hayırlı haberler verelim inşallahHadi bakalım inşallah başlarsın tedaviye hayırlısıyla da çok güzel haberler verirsinAşılama değil klomenle kendimiz deneyeceğiz bu ay eşim istemedi aşılamayı ara vermek istedi mecbur huyundan insan.
Aynen canım inşallahHep beraber hayırlı haberler verelim inşallahdoktor kontrolünde yaptır ama canım ne yapıyorsan sonra başka şeylerle uğraşmak zorunda kalma
Merhaba gebelik oldu mu acabaBugün onu da konuştuk doktor çok umutlu aşılamada.83.ikizi doğurtmuş. Benim doktorum 3 tane yumurta olduğunda aşılamayı iptal etmiyor çoğul gebelik olasılığını söylüyor hala aşılamaya devam etmek isteyip istemediğimizi soruyor. İstiyorsak devam ediyor. 3 üzün olabilir dedi bana ama 4 üze asla izin vermem dedi. Doktorum Hüseyin Baş Marmariste
Merhaba evet gebelik oluştu ama kimyasala döndü.Merhaba gebelik oldu mu acaba
Merhaba yazının devamını okuyunca fark ettim hayırlısı olsunMerhaba evet gebelik oluştu ama kimyasala döndü.
Amin inşallah pes etmek yokMerhaba yazının devamını okuyunca fark ettim hayırlısı olsun
Merhabalar, benim ki tutmadı. Fiziksel ve psikolojik olarak da yeni toparladım. Girmedim bir süre foruma da. Ama şimdi iyiyim biraz çocuk muhabbetinden uzaklaşmaya karar verdik. Umarım sizin güzel sonuçlarınız olurArkadaşlar ne oldu sonuçlarınızı yazmadınız?
Çok üzüldümMerhaba evet gebelik oluştu ama kimyasala döndü.
Sorma hiç pes etmedim ama bu ay son denememiz ara vereceğim biraz çok kilo aldım iğnelerden. Eşimin umudu kırıldı bu ay çok umutsuzdu. İnsanın hem parası hem umudu gidiyor. Senin de tutmamış sanırım. Kaç yumurtan vardı ?Çok üzüldümHayırlısı böyle demek ki var bir vakti saati. Beni bir sefer bile çok yıprattı senin azmine hayran oldum.
Çok yorucu süreçler gerçekten. 4 yumurtam vardı. Ama ben çok kötü oldum ilaçlarımı bıraktım. Çok umutlu değildim zaten.Sorma hiç pes etmedim ama bu ay son denememiz ara vereceğim biraz çok kilo aldım iğnelerden. Eşimin umudu kırıldı bu ay çok umutsuzdu. İnsanın hem parası hem umudu gidiyor. Senin de tutmamış sanırım. Kaç yumurtan vardı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?