Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

Doktoruna anestezili istediğini çarşamba günü de belirtebilirsin. İnşallah ikimiz için de hayırlısı olur olsun artık

Hayırlısı olsun canım aşılama mı yine? Ben de yeni adeti bekliyorum bu ay da olmadıysa 2 hafta sonra başlayacağım inşallah
Hadi bakalım inşallah başlarsın tedaviye hayırlısıyla da çok güzel haberler verirsin Aşılama değil klomenle kendimiz deneyeceğiz bu ay eşim istemedi aşılamayı ara vermek istedi mecbur huyundan insan.

Hep beraber hayırlı haberler verelim inşallah doktor kontrolünde yaptır ama canım ne yapıyorsan sonra başka şeylerle uğraşmak zorunda kalma

Merhaba gebelik oldu mu acaba

Çok üzüldüm Hayırlısı böyle demek ki var bir vakti saati. Beni bir sefer bile çok yıprattı senin azmine hayran oldum.
Sorma hiç pes etmedim ama bu ay son denememiz ara vereceğim biraz çok kilo aldım iğnelerden. Eşimin umudu kırıldı bu ay çok umutsuzdu. İnsanın hem parası hem umudu gidiyor. Senin de tutmamış sanırım. Kaç yumurtan vardı ?

Bu platformu martta açmıştım ama tedaviye ilk martta başlamadım daha öncesi de var. 7 ay oldu bu ayla. Hiç kolay değil.

Sorma hiç pes etmedim ama bu ay son denememiz ara vereceğim biraz çok kilo aldım iğnelerden. Eşimin umudu kırıldı bu ay çok umutsuzdu. İnsanın hem parası hem umudu gidiyor. Senin de tutmamış sanırım. Kaç yumurtan vardı ?
[/QUOTE]
Çok yorucu süreçler gerçekten. 4 yumurtam vardı. Ama ben çok kötü oldum ilaçlarımı bıraktım. Çok umutlu değildim zaten.

Çok yorucu süreçler gerçekten. 4 yumurtam vardı. Ama ben çok kötü oldum ilaçlarımı bıraktım. Çok umutlu değildim zaten.
[/QUOTE]

1 yumurta bile döllenmeye yeterken 4 yumurta daha çok şans demek aslında. Sen ne ilacı kullanıyordun? İğne mi yap mı ?

Merhaba arkadaşlar reglime 10 gün kaldı. Sonucumu sizinle paylaşırım umarım güzel haberlerle gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…