Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

Bn şuan tedavi gormyrm ama yapmstim aşılama yani aynı şey mi aslında bilmiyorum doktora gttgimde catlatilmaya hazır bı yumurta var ddi iğne ile catlatalm ddi gece 11 de göbekten iğnem yapıldı ve bı var bi yok ilişki olmasi lazım demişti doktor bnm o şekil tek iğneyle tutmustu

Herkese merhaba
Daha önce mart ayında ''klomene başlıyorum'' grubundaydım,o ay da hamile kalamayınca uzuun bir süre ara verdim foruma girmeye,
3 yıllık evliyim 1 senedir çocuk düşünüyoruz bu sürede hemen hemen her ay doktora gittim, eşimde de bende de bir sorun olmadığını söylüyor doktrolar, amh değerim 7.20 çıktı,hormon değerlerime bakarak 6nın üzerindeyse pcos vardır dediler ama sonra anlaşıldı ki pcos değilim,adetlerim her ay düzenlidir, 46 kiloyum,şekerim yok vs. ocak ayında rahim filmi çektirdim temiz çıktı,1 kez klomen kullandım 3 yumurtam gelişti ama gebelik oluşmadı. doktorlar bir problem yok dedikçe doğal yollardan denemeye devam ettik, bu süre içerisinde soğan suları içtim, bal tarçın çörek otu yedim,eşime pekmezler içirdim,yok olmadı... ben de sizler gibi çok yoruldum çok yıprandım daha fazla beklemeyelim tüp bebek yaptıralım dedim, doktrolar araştırdım, yorumlardan ve önerilerden yola çıkarak (sözde) en iyi doktoru bulup muayene oldum, 30 yıllık deneyimiyle övünen tüp bebek doktoru, 1 senedir gittiğim bütün doktorlara (içlerinde prof drlar çok değerli hocalar da var) b*k attı,çektirdiğim rahim filmini hiç birşey anlaşılmıyor çok kötü çekmişler deyip bir kenara attı. vajinal muayene esnasında showuna devam etti, prob aletiyle içime baskı uyguladı ve ''bak sol tarafın rahmine yapışık bu taraftan hamile kalamzsın zaten şansın %50 ye düştü ''dedi. eşimle neye uğradığımızı şaşırdık, kendini bilmez ukala doktor 1 saat boyunca ekonomi ve siyaset de dahil o an bizi ilgilendirmeyen ne kadar saçma konu varsa konuştu... vaktimizi de paramızı da boşuna harcadığımızı düşünerek kliniği terkettik. bir sonraki ay regl dönemimde başka bir tüp merkezine gittim, rahim filmimin temiz olduğunu eşimin sperm değerlerinin gayet iyi olduğunu ve bize tüp bebek tedavisi yapmanın yanlış olacağını söyledi, ilaç tedavisi ya da aşılamadan başlayalım dedi, aşılama yaptrımaya karar verdik, önce 5 gün femara kullandım,sonra 4 gün 150lik merional iğne kullandım,sonra merional iğneyi 75e düşürdü 5 gün de düşük dozda vuruldum, kontrole gittiğimizde yumurtalara güzel ilerliyordu,6 yumurtam vardı 2 sağ 4 sol, 2 tanesi önde gidiyor,zaten hepsinin aynı anda büyümesini istemiyoruz yoksa tüp bebeklik olursun ya da tedaviyi durdururuz dedi.3 gün sonra bir sonraki kontrolde gittiğimde yumurtalarımın hepsinin aynı anda büyüdüğünü söyledi, tüp bebek yapmak istemiyorum bu ay tedaviyi durduralım sakın korunmadan ilişkiye girmeyin çoğul gebelik olur riskli bir durum dedi ve tedaviyi sonlandırdı ne umutlarla başladığım tedavim bir anda çöp oldu. çok üzgünüm,canım çok sıkkın, bu kadaryumurtayla kim bilir ne zaman adet olacağım.bir de kiste dönüşürlerse doğum kontrol hapı vereceğiz dedi,yani önümüzdeki aylarda da hamile kalma şansım yok,boşuna zaman kaybı, yitirilen umutlar...
herkese bu yolda kolaylıklar dilerim, umarım bekletmeden gelir bebeklerimiz

Merhaba buna benzer bir durum benimde basima geldi. Hap kullandim 5 gunluk sonra gittim doktor yumurtan olmis dedi ptesi gunuydu sonra cuma gel tekrar bakalim olmazsa extra igne vururuz demisti yarin gidicegim kontrole ne olacak bende bilmiyorum

Canım neden evde kendiniz denemediniz ki

Merhaba tedaviye tekrar başladım. Doktor aşılama yapmak istemedi yumurta çoğaltıcı ipne ve çatlatma iğnesiyle ilerleyeceğiz dedi. Fostimon iğne kullanıyorum 2 gündür 5 günlük iğnem var günlük 300 ml yüksek dozdan başladık. 3 gün sonra kontrolüm var yazarım yine.

Umarım güzel haberlerini alırız. Allah yardımcınız olsun.

Dün doktordan geldim 8 tane yumurtan var fakat 3 tane işimize yarayacak yumurtan oluşmuş dedi doktor. Yarın yine kontrolüm var ve çatlatma iğnem için saat verilecek. Bu tedavim olumlu sonuçlanır inşallah. Yarın tekrar yazarım

Eklentiler

• 20200727_112629.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba doktordan geldim az önce 4 tane olgun 1 tane de arkasından gelen işimize yarayacak 4 yumurtan var dedi. Şansım yüksekmiş ikiz olabilir bilginiz olsun dedi. Allah herkesin gönlündekini versin inşallah

Eklentiler

• IMG-20200729-WA0002.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba doktordan geldim az önce 4 tane olgun 1 tane de arkasından gelen işimize yarayacak 4 yumurtan var dedi. Şansım yüksekmiş ikiz olabilir bilginiz olsun dedi. Allah herkesin gönlündekini versin inşallah
En hayırlı şekilde neticelensin inşallah canım çok güzel bir sürü yumoşun olmuş

En hayırlı şekilde neticelensin inşallah canım çok güzel bir sürü yumoşun olmuş
Amin canım inşallah aşılama mı yaptırsaydım hata mı ettim diye düşünmeden edemiyorum şu anda. Sanki kendimiz deneyince olmayacak hissine kapıldım.

Amin canım inşallah aşılama mı yaptırsaydım hata mı ettim diye düşünmeden edemiyorum şu anda. Sanki kendimiz deneyince olmayacak hissine kapıldım.
Öyle düşünmemelisin bir sürü yumurtan var aşılamayla bu yöntem arasında öyle aman aman bir fark yok ki. Eşinin sperm hareketliliği sayısında bir problem var mıydı?

Öyle düşünmemelisin bir sürü yumurtan var aşılamayla bu yöntem arasında öyle aman aman bir fark yok ki. Eşinin sperm hareketliliği sayısında bir problem var mıydı?
Hayır ikimizde de bir sorun yok aşılama için sperm verdiğinde sonucu yorumlamıştı doktor. İçimi rahatlattın ya çok fark yok di mi. 5 yumurtayla şansım yüksek ama o kadar negatifi göre göre negatif bakmaya başladım. Sen nasılsın peki nasıl gidiyor

İçini ferah tut eşinde de bir problem yokmuş zaten. Nasipte ne varsa olacak olan odur .. Ancak şu konuda Çok haklısın ben de o kadar çok negatif gördüm Kİ pozitif çıksa da inanmam artık sanırım
Biz eşimle yıllık izindeyiz tatildeyiz. 1 Eylüle kadar saldık bişey yapmıyoruz tatil dönüşü aşılama tutmazsa da peşine tüp bebek düşünüyoruz bakalım. İnşallah gerek kalmaz ama kalacak gibi

Merhaba, önümüzdeki ay biz de aşılama düşünüyoruz. Rahim filmi çekildim bu ay, doktor sonuçlar temiz dedi. Aslında rahim filmi rahmi temizlediği için doğal yoldan denemeye devam mı etsek demiyor degilim ama bir yılı aşkın bir süredir olmadığı için insan artik sabirsizlaniyor. Adet görmeyi bekliyorum şimdi. Tavsiye edeceğiniz bir test, bir uygulama ya da bitki kürü vs var mı?
İnşallah bebişlerimize en kısa zamanda kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…