- 27 Ağustos 2019
- 124
- 47
- 13
- 26
Canim çokmu ağrılı süreç anlatirmisin birazInşallah ya Allah isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayı. Aşılama biraz zorlu geçti ama rahim ağzı eğriliğinden ötürü zar zor geçti dedi Aral hoca. Bakalım artık hayırlısı beklycez şimdi.
Ya aslında ağrılı bir süreç değilmiş 10 dklık bileymiş ama benim acı eşiğim biraz düşüktür o yüzden canım yanmış olabilir. Kasık ağrım var şuanda da.Canim çokmu ağrılı süreç anlatirmisin biraz
Tuttumu ne zmn yaptırdınYa aslında ağrılı bir süreç değilmiş 10 dklık bileymiş ama benim acı eşiğim biraz düşüktür o yüzden canım yanmış olabilir. Kasık ağrım var şuanda da.
Bugün yapıldı, tuttu mu 14 gün sonra görcez.Tuttumu ne zmn yaptırdın
O ay kimyasalı gördüm canım. Gonalf kullandım bu ay ama aşılama iptal kendimiz denedik. Adetime 11 gün var meme uclarım hassaslaştı. Tuttu mu bilmiyorum kendi kendine umudum yok ama Allah' ın takdiri sonuçta.4 yumurta mı waoww Harika gerçektenTutmadı mi canım 4 yumurtayla olan da ? Yoksa kimyasalı o ay mı geçirmiştin ? Şuan ne kullanıyorsun
Hayırlı olsun canım inşallah tutarBugün yapıldı, tuttu mu 14 gün sonra görcez.
Teşekkür ederim inşallah senin ki de tutar annesiniHayırlı olsun canım inşallah tutar
Hayırlı uğurlu olsun canım sanırım stresten uzak durmak lazım. Kaç haftalık hamilesin2019 ocak ayında 2.aşılamamı yaptırdım, hamile kalmıştım fakat kaybettim bebeğimi. 1.aşılamamı 2018 aralıkta yaptırmıştım, üst üste yapılınca tutma ihtimali artıyor diye 2.yi hemen sonraki ay denedik biz. İşlem çok ağrısız ve basit oluyor zaten. Normal hayatınıza dönebilirsiniz, ben ilkinde hep dinlendim hiç bişey yapmadım, 2.de aşılama saatini geçirdik eşimle alakalı bi sorun oldu, ben zaten geç kaldık diye tutmayacak nasılsa dedim saldım kendimi, normal hayatıma döndüm. Aşılamadan 11 gün sonra çok adet ağrım olduğu için kullandığım progestanı bıraktım, 12.gün sabah yinede bi test yapayım dedim ve çift çizgiydi.
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese versin. Ben buralardayım yazarım sonucumu sizlerden de güzel haberler bekliyorumTeşekkür ederim inşallah senin ki de tutar annesini
Hayırlı uğurlu olsun canım sanırım stresten uzak durmak lazım. Kaç haftalık hamilesin
Çok çok üzüldüm canım ben de çok kayıp yaşadım senin o anlarda ne hissettiğini anlayabiliyorum. Tüp bebek yapalım demişti doktorum ben de hiçbir sorunum yok aşılama deneyelim demiştim şimdi o kadar çok pişmanım ki. Güle güle büyüt bebeğini uzun ömürlü olsun cinsiyeti ne acabaBen aşılamayla olan bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim maalesef. Tüp bebekle hamile kaldım, 21 haftalık olucaz.
Çok çok üzüldüm canım ben de çok kayıp yaşadım senin o anlarda ne hissettiğini anlayabiliyorum. Tüp bebek yapalım demişti doktorum ben de hiçbir sorunum yok aşılama deneyelim demiştim şimdi o kadar çok pişmanım ki. Güle güle büyüt bebeğini uzun ömürlü olsun cinsiyeti ne acaba
inşallah tuttar canim ya benimkide 13mm daha 20 mm olursa iğne vurcaz inşallah benimde tutar Rabbim büyükBugün yapıldı, tuttu mu 14 gün sonra görcez.
Teşekkür ederim amin inşallah kolay doğumlar diliyorumSanada çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah.
Kısmetse erkek olacak. ❤
İnşallah hızlı büyür de iyi sonuçlar alırsıninşallah tuttar canim ya benimkide 13mm daha 20 mm olursa iğne vurcaz inşallah benimde tutar Rabbim büyük
Teşekkür ederim. Asilamaniz inşalalh olumlu sonuçlanır. Kaçıncı asilamaniz acabaKlinik açtı ama öğlene kadar yine jimerde öğleden sonra kliniğe geçiyormuş. Aşılama ücreti 1900, 1700 civarında da ilaçlar tuttu.
Canım ne güzel anlatmışsın öyle eline sağlık kafama takılan tüm sorulara yanıt olmuşsun bende mart ayında asilama yapacaktım fakat su koronadan dolayı ertelemek zorunda kaldık inşallah haziranın başında yapacağız doktoe gel kontrol edelim öyle karar veririz demişti. Ben 2 defa klomen 1 defa catlatma ignesi kullandım ama sonuç negatif ne yazık ki1 tane çocuğum var benim 2. bebeği hiç düşünmedim. Yıllar sonra doğurayım dediğimde ikiz gebelik oluştu doğal yolla tabiki birisi düştü diğerinin kalbi durdu. Çok ağladım çok üzüldüm. Hemen hamile kalmalıydım ve araştırmaya başladım google amcadan ilk kez ordan öğrendim yumurta çoğaltıcı ilaçları. Hamileliği hızlandırmak istiyordum. Tanıdığımız eczane ilaçlar reçetesizde alınıyor vereyim dedi olmaz dedim doktor kontrolünde olması gerekiyormuş. Araştırdım en iyi doktoru ve gittim. Anlattım doktora. Normal yolla defalarca hamile kalabildiğim için hiçbir test istemedi tam özeldi hastaneye bağlı değildi. Klomen ile zaman kaybı olacağını söyledi ucuz ama sonuç çok olumlu olmaz zaman alır tedavin dedi ve iğnelerle böyle tanıştım. Menopur 75 ml lik bir iğne verdi o ay tek yumurtam oluştu aşılamayı iptal etti 2500 tl aşılamaydı 350 tl iğnelere verdim 290 tl de muayeneye. Tekrar adetim gelince 2.gün gittim. Bu sefer yine araştırdım internetten ne iğnesi verirse versin klomen kullanacaktım yanında doktordan gizli ve zaten yumurta takibinde olacaktım birşey olmazdı ki tahmin ettiğim gibi oldu birşey olmadı yine tek yumurta olmaması için denemek istedim klomeni çünkü hem param hem ümidim gidiyordu. Fostimon iğne verdi 150 ml lık ve 75 lik menopur 225 lik doz kullandım sonra klomen o doktordan gizli 4 yumurtam oluştu. Toplam da 7 gün iğne kullandım. 100 tl çatlatma iğnesine verdim 36 saat sonra aşılamam yapıldı. Hiç ama hiç canım yanmadı 5 dk bile sürmüyor vajinal muayene gibi aynı kızlar. 12.gün test yaptım pozitifti 14.gün kanda değerim düşmüş. Doktor çok pahalı diye doktorumu değiştirdim. 1500 tl aşılama ücreti 200 tl muayehanesi 150 ml lik gonalf verdi 2 yumurtam oluştu birisinin gelişimi durdu 5 günün sonunda 1 yumurtam vardı. O iğnelere de 1131 tl verdim ve doktor aşılamayı iptal etti tek yumurta ile şansımız çok düşük diye. Evde denedik 26 Mayıs adetim bekleyip göreceğim olmazsa tekrar eski doktoruma gideceğim. Herşeyi yazdım aklınıza takılan birşey varsa sorun kızlar.
Teşekkür ederim canım 3 ay önce başladım iğne tedavisine daha yeni güncel fiyatlar. Aslında doktorunun sana verdiği doz ve markaya bağlı kaç paraya mal olacağı. Ben 3 farklı marka kullandım en pahalısı gonalfti ve tek yumurta oluşturdu. Benim yumurtalıklarım çabuk uyarılıyor ilk tedavim menopur 350 tl şimdi 381tl, ikincisi fostimon 880 ve menopur 381tl toplam 1221 tl tuttu. Üçüncüsü bu ayki tedavim 1131 tl tuttu sadece iğne masrafları ama aşılama genelde her yerde 1500 tl.Canım ne güzel anlatmışsın öyle eline sağlık kafama takılan tüm sorulara yanıt olmuşsun bende mart ayında asilama yapacaktım fakat su koronadan dolayı ertelemek zorunda kaldık inşallah haziranın başında yapacağız doktoe gel kontrol edelim öyle karar veririz demişti. Ben 2 defa klomen 1 defa catlatma ignesi kullandım ama sonuç negatif ne yazık kiiğne fiyatlarını hatırlıyor musun canım? Marka ve fiyat olarak tahmini ne kadar tutar diye kendimizce hesap yapmaya çalışıyoruz
Anladım canım çok teşekkür ederim anladığım kadarıyla gonalftiden pek memnun kalmamışsın benimde yumurtalarım cabuk uyarılıyor galiba çünkü klomenle 2 adet yumurtam oldu 19mm ama ise yaramadi maalesef en çok memnun kaldigin iğne hangisiydi?Teşekkür ederim canım 3 ay önce başladım iğne tedavisine daha yeni güncel fiyatlar. Aslında doktorunun sana verdiği doz ve markaya bağlı kaç paraya mal olacağı. Ben 3 farklı marka kullandım en pahalısı gonalfti ve tek yumurta oluşturdu. Benim yumurtalıklarım çabuk uyarılıyor ilk tedavim menopur 350 tl şimdi 381tl, ikincisi fostimon 880 ve menopur 381tl toplam 1221 tl tuttu. Üçüncüsü bu ayki tedavim 1131 tl tuttu sadece iğne masrafları ama aşılama genelde her yerde 1500 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?