Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

4 yumurta mı waoww Harika gerçekten Tutmadı mi canım 4 yumurtayla olan da ? Yoksa kimyasalı o ay mı geçirmiştin ? Şuan ne kullanıyorsun
O ay kimyasalı gördüm canım. Gonalf kullandım bu ay ama aşılama iptal kendimiz denedik. Adetime 11 gün var meme uclarım hassaslaştı. Tuttu mu bilmiyorum kendi kendine umudum yok ama Allah' ın takdiri sonuçta.

2019 ocak ayında 2.aşılamamı yaptırdım, hamile kalmıştım fakat kaybettim bebeğimi. 1.aşılamamı 2018 aralıkta yaptırmıştım, üst üste yapılınca tutma ihtimali artıyor diye 2.yi hemen sonraki ay denedik biz. İşlem çok ağrısız ve basit oluyor zaten. Normal hayatınıza dönebilirsiniz, ben ilkinde hep dinlendim hiç bişey yapmadım, 2.de aşılama saatini geçirdik eşimle alakalı bi sorun oldu, ben zaten geç kaldık diye tutmayacak nasılsa dedim saldım kendimi, normal hayatıma döndüm. Aşılamadan 11 gün sonra çok adet ağrım olduğu için kullandığım progestanı bıraktım, 12.gün sabah yinede bi test yapayım dedim ve çift çizgiydi.

Hayırlı uğurlu olsun canım sanırım stresten uzak durmak lazım. Kaç haftalık hamilesin

Ben aşılamayla olan bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim maalesef. Tüp bebekle hamile kaldım, 21 haftalık olucaz.
Çok çok üzüldüm canım ben de çok kayıp yaşadım senin o anlarda ne hissettiğini anlayabiliyorum. Tüp bebek yapalım demişti doktorum ben de hiçbir sorunum yok aşılama deneyelim demiştim şimdi o kadar çok pişmanım ki. Güle güle büyüt bebeğini uzun ömürlü olsun cinsiyeti ne acaba

Sanada çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah.
Kısmetse erkek olacak.

Canım ne güzel anlatmışsın öyle eline sağlık kafama takılan tüm sorulara yanıt olmuşsun bende mart ayında asilama yapacaktım fakat su koronadan dolayı ertelemek zorunda kaldık inşallah haziranın başında yapacağız doktoe gel kontrol edelim öyle karar veririz demişti. Ben 2 defa klomen 1 defa catlatma ignesi kullandım ama sonuç negatif ne yazık ki iğne fiyatlarını hatırlıyor musun canım? Marka ve fiyat olarak tahmini ne kadar tutar diye kendimizce hesap yapmaya çalışıyoruz

Teşekkür ederim canım 3 ay önce başladım iğne tedavisine daha yeni güncel fiyatlar. Aslında doktorunun sana verdiği doz ve markaya bağlı kaç paraya mal olacağı. Ben 3 farklı marka kullandım en pahalısı gonalfti ve tek yumurta oluşturdu. Benim yumurtalıklarım çabuk uyarılıyor ilk tedavim menopur 350 tl şimdi 381tl, ikincisi fostimon 880 ve menopur 381tl toplam 1221 tl tuttu. Üçüncüsü bu ayki tedavim 1131 tl tuttu sadece iğne masrafları ama aşılama genelde her yerde 1500 tl.

Anladım canım çok teşekkür ederim anladığım kadarıyla gonalftiden pek memnun kalmamışsın benimde yumurtalarım cabuk uyarılıyor galiba çünkü klomenle 2 adet yumurtam oldu 19mm ama ise yaramadi maalesef en çok memnun kaldigin iğne hangisiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…