İyi tatiller o halde canım inşallah gerek kalmaz. Aşılamada 3üzü olan da var. Pes etmemene çok sevindim durumunu yaz bana da. Evet pozitifi görsem testte bir yanlışlık mı var acaba moduna girerim sanırım ben de. Tüp bebeği ilk aşılamadan sonra istedik biz doktor ısrarla olur tüpe gerek yok henüz gençsiniz dedi. Beklemedeyim bakalımİçini ferah tut eşinde de bir problem yokmuş zaten. Nasipte ne varsa olacak olan odur .. Ancak şu konuda Çok haklısın ben de o kadar çok negatif gördüm Kİ pozitif çıksa da inanmam artık sanırım
Biz eşimle yıllık izindeyiz tatildeyiz. 1 Eylüle kadar saldık bişey yapmıyoruz tatil dönüşü aşılama tutmazsa da peşine tüp bebek düşünüyoruz bakalım. İnşallah gerek kalmaz ama kalacak gibi
Hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah canım. Eşinde bir problem var mıydı?Merhaba, önümüzdeki ay biz de aşılama düşünüyoruz. Rahim filmi çekildim bu ay, doktor sonuçlar temiz dedi. Aslında rahim filmi rahmi temizlediği için doğal yoldan denemeye devam mı etsek demiyor degilim ama bir yılı aşkın bir süredir olmadığı için insan artik sabirsizlaniyor. Adet görmeyi bekliyorum şimdi. Tavsiye edeceğiniz bir test, bir uygulama ya da bitki kürü vs var mı?
İnşallah bebişlerimize en kısa zamanda kavuşuruz
Bize kalsa eylülde direk tüp bebeğe geçelim diyorduk ama yaş genç olunca doktorlar bize de normal prosedüre uyun deneyin diyorlar. Hayırlısı olsun pes etmek yok tabikiİyi tatiller o halde canım inşallah gerek kalmaz. Aşılamada 3üzü olan da var. Pes etmemene çok sevindim durumunu yaz bana da. Evet pozitifi görsem testte bir yanlışlık mı var acaba moduna girerim sanırım ben de. Tüp bebeği ilk aşılamadan sonra istedik biz doktor ısrarla olur tüpe gerek yok henüz gençsiniz dedi. Beklemedeyim bakalım
Sana nacizhane önerim canım 1 veya 2 ay dene olmazsa hemen hiç vakit kaybetmeden aşılama yaptır. Benim de aynen senim gibi oldu. 1 sene sonunda film çektirdim olur dedim kendiliğinden şuan 2 sene geçti olmadı. Çok pişmanım keşke aşılama yaptırsaydım hemenMerhaba, önümüzdeki ay biz de aşılama düşünüyoruz. Rahim filmi çekildim bu ay, doktor sonuçlar temiz dedi. Aslında rahim filmi rahmi temizlediği için doğal yoldan denemeye devam mı etsek demiyor degilim ama bir yılı aşkın bir süredir olmadığı için insan artik sabirsizlaniyor. Adet görmeyi bekliyorum şimdi. Tavsiye edeceğiniz bir test, bir uygulama ya da bitki kürü vs var mı?
İnşallah bebişlerimize en kısa zamanda kavuşuruz
İnşallah aşılaman tutar hayırlısıyla tabiki 12 gün kaldı sonucuma yazarım. Olmazsa aşılamaya geçeceğiz ikinci kez bakalım. Çabalaması bizden vermesi Allah' tan.Bize kalsa eylülde direk tüp bebeğe geçelim diyorduk ama yaş genç olunca doktorlar bize de normal prosedüre uyun deneyin diyorlar. Hayırlısı olsun pes etmek yok tabiki☺ Rabbim gönlümüzdekini hayırlı kalsın. Ben takip ediyorum burayı ama olaki gözden kaçırırım sonucunu beni etiketlersen iyi olur
İleri hız düşük dediler canım. Ama doktorun verdiği bir bitkisel vitamin var, ginseng falan içeriyor. İki aydir ondan kullaniyor. Çakşır otu duydum, çayını aldık ama bilmediğimden henüz başla, iç diyemedim..Hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah canım. Eşinde bir problem var mıydı?
Aslında içimden öyle geçiyor, mantıklı olan boylesi. Ancak ben ogretmenim, 24ünden sonra full okul var. Aşılama yaptirinca istirahat etmek gerekir diye düşündüğümden sanki bu ay yapmazsam firsat kaçiracakmişim gibi geliyor. Çünkü iki tane miyomum var, doktor gebeligin ilk aylari hep istirahat halinde olman gerekebilir, belki 9 ay bile yatabilirsin duruma göre dedi.Sana nacizhane önerim canım 1 veya 2 ay dene olmazsa hemen hiç vakit kaybetmeden aşılama yaptır. Benim de aynen senim gibi oldu. 1 sene sonunda film çektirdim olur dedim kendiliğinden şuan 2 sene geçti olmadı. Çok pişmanım keşke aşılama yaptırsaydım hemen
Ginseng ve çakşir kökünü aldık biz aşılama öncesi ve keçiboynuzu suyunu da kaynattık eşime ben de günde 5 6 kuru incir yedim olmadı şimdi başka macun deniyoruz bunu deneyip ilk ayda hamile kalan tanıdıklarımız oldu. Nasip her şey. Ayrıca aşılamada 20 dk yatıyorsun sonra günlük hayatına devam ediyorsun.İleri hız düşük dediler canım. Ama doktorun verdiği bir bitkisel vitamin var, ginseng falan içeriyor. İki aydir ondan kullaniyor. Çakşır otu duydum, çayını aldık ama bilmediğimden henüz başla, iç diyemedim..
Teşekkür ederim, faydası olursa bizimle de paylaşırsan o macunu çok memnun olurum. Ben miyom olduğu için endişeliyim, yoksa günlük hayatina devam edip aşılama ile hamile kalanlari okudum sayfada. Belki fazla endişe ediyorum bilmiyorumGinseng ve çakşir kökünü aldık biz aşılama öncesi ve keçiboynuzu suyunu da kaynattık eşime ben de günde 5 6 kuru incir yedim olmadı şimdi başka macun deniyoruz bunu deneyip ilk ayda hamile kalan tanıdıklarımız oldu. Nasip her şey. Ayrıca aşılamada 20 dk yatıyorsun sonra günlük hayatına devam ediyorsun.
Tabiki paylaşırım 12 gün sonra. Eşim ayrı ben ayrı macun kullanıyoruz ve yumurta tedavisi de gördüm 5 gün çatlatmamı da yaptım çalışmalardayız bakalım buraya yazarım sonucumu sende takip edersin burayı.Teşekkür ederim, faydası olursa bizimle de paylaşırsan o macunu çok memnun olurum. Ben miyom olduğu için endişeliyim, yoksa günlük hayatina devam edip aşılama ile hamile kalanlari okudum sayfada. Belki fazla endişe ediyorum bilmiyorum
Ben de öğretmenim ve okullar açılınca tedaviye başlamayı düşünüyorum bu işin sonu yok.Aslında içimden öyle geçiyor, mantıklı olan boylesi. Ancak ben ogretmenim, 24ünden sonra full okul var. Aşılama yaptirinca istirahat etmek gerekir diye düşündüğümden sanki bu ay yapmazsam firsat kaçiracakmişim gibi geliyor. Çünkü iki tane miyomum var, doktor gebeligin ilk aylari hep istirahat halinde olman gerekebilir, belki 9 ay bile yatabilirsin duruma göre dedi.
Bir yandan da diyorum ki şimdi hamile kalmak da sıkıntı olabilir,okul açılınca korona vaka sayısı artabilir, bana da bulaşabilir... Çocuğu etkileyebilir. Korkuyorum o açıdan da. Bir türlü karar veremedim. Siz olsaniz ne yapardınız?
Ancak şuan yaptırmak elbette daha rahat olur imkanınız varsa hemen yaptırın o zaman bir şey kaybetmezsiniz.. ben en fazla 2 ay bekleyin aşılama için demek istedim kendiniz de denemek istersiniz diyeAslında içimden öyle geçiyor, mantıklı olan boylesi. Ancak ben ogretmenim, 24ünden sonra full okul var. Aşılama yaptirinca istirahat etmek gerekir diye düşündüğümden sanki bu ay yapmazsam firsat kaçiracakmişim gibi geliyor. Çünkü iki tane miyomum var, doktor gebeligin ilk aylari hep istirahat halinde olman gerekebilir, belki 9 ay bile yatabilirsin duruma göre dedi.
Bir yandan da diyorum ki şimdi hamile kalmak da sıkıntı olabilir,okul açılınca korona vaka sayısı artabilir, bana da bulaşabilir... Çocuğu etkileyebilir. Korkuyorum o açıdan da. Bir türlü karar veremedim. Siz olsaniz ne yapardınız?
Edicem bakalim hayırlısıyla inşallah gebe kalırız tez zamandaTabiki paylaşırım 12 gün sonra. Eşim ayrı ben ayrı macun kullanıyoruz ve yumurta tedavisi de gördüm 5 gün çatlatmamı da yaptım çalışmalardayız bakalım buraya yazarım sonucumu sende takip edersin burayı.
Evet gerçekten sonu yok, sanki kesin olacakmış gibi hesap yapıyorum, çok anlamsızBen de öğretmenim ve okullar açılınca tedaviye başlamayı düşünüyorum bu işin sonu yok.
Anladım ben sizi, çaba gosterin vakit kaybetmeyin diyorsunuz. Öyle yapcam inşallah Allah izin verir de hayirlisiyla gebe kalir, doğum yaparizAncak şuan yaptırmak elbette daha rahat olur imkanınız varsa hemen yaptırın o zaman bir şey kaybetmezsiniz.. ben en fazla 2 ay bekleyin aşılama için demek istedim kendiniz de denemek istersiniz diye
Evet ertelemeyin ilk aylarda çünkü gerçekten şans çok yüksek oluyor en iyi şekilde değerlendirmek gerek diye düşünüyorum. Rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin hayırlı bayramlarAnladım ben sizi, çaba gosterin vakit kaybetmeyin diyorsunuz. Öyle yapcam inşallah Allah izin verir de hayirlisiyla gebe kalir, doğum yapariz
İyi bayramlar size
İnşallah canım çabalayan herkese versin inşallah iyi bayramlarEdicem bakalim hayırlısıyla inşallah gebe kalırız tez zamanda
İyi bayramlar bu arada
Merhaba doktordan geldim az önce 4 tane olgun 1 tane de arkasından gelen işimize yarayacak 4 yumurtan var dedi. Şansım yüksekmiş ikiz olabilir bilginiz olsun dedi. Allah herkesin gönlündekini versin inşallah
Tedavin hayırlı olsun. Canım çok yumurta demek çoğul gebelik demek çünkü. Sen evde kendin mi deneyeceksin yoksa aşılama mı olacaksın. Benim 5 yumurtam vardı toplam ve çatlatma iğnesi yapıldı. Aşılamada 4 yumurtam vardı çatlatma iğnesi de oldum tutmadı. Bence o kadar tedavi görmüşsün çatlatma iğneni yap yumurtalarının çatlamama ihtimali de var çünkü. Bu ay kendimiz deniyoruz biz ve doktor çok yumurtan var şansın yüksek hadi bakalım ikiz olabilir dedi. Benim bırak ikizi bir taneye bile umudum yok ama bekliyorum bakalım. Çok yumurtanın olması kötü değil hepsi tutarsa diye korkuyor doktorlar hiç hepsi tutanı görmedim.Merhaba sanirim asilama olacaksiniz. Ben gecen ay gonal f ve catlatma ignesi olmustum. Adet oldum bu ay tekrar basladim. Gonal f (50) adetimin 3.gunu basladim 3 gun kullandm ama ilk gun fazla yapmisim sanirim 100 yaptim. Suan 5 yumurtam olusmus. Doktor tehlikeli 3uz 4uz olabilir catlatma ignesi yapmayayim dedi. Cok yumurta olmasi sakincali midir ihtimali mi yukselir biliyor musunuz neden catltma ignesi vermedi ki doktorum
Tedavin hayırlı olsun. Canım çok yumurta demek çoğul gebelik demek çünkü. Sen evde kendin mi deneyeceksin yoksa aşılama mı olacaksın. Benim 5 yumurtam vardı toplam ve çatlatma iğnesi yapıldı. Aşılamada 4 yumurtam vardı çatlatma iğnesi de oldum tutmadı. Bence o kadar tedavi görmüşsün çatlatma iğneni yap yumurtalarının çatlamama ihtimali de var çünkü. Bu ay kendimiz deniyoruz biz ve doktor çok yumurtan var şansın yüksek hadi bakalım ikiz olabilir dedi. Benim bırak ikizi bir taneye bile umudum yok ama bekliyorum bakalım. Çok yumurtanın olması kötü değil hepsi tutarsa diye korkuyor doktorlar hiç hepsi tutanı görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?