Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

Merhaba yazinizi
Gordum simdi o ay ne oldu bi sikinti yasadiniz mi? Bende gonal f ve catlatma ignesi olacaktim. Gonal f (50 doz) en dusuk. Yanlislikla fazla yapmisim 3 gun kullanmama ragmen 5 yumurtam var suan ve fazla buyumus diyerek doktor catlatma ignesi vermedi tedaviyi durdurdu. Tehlikeli. Cogul gebelik olabilir dedi. Ama korunmasiz iliskiye girme vs demedi. 2 yildir cocugumuz olmuyor 5 yumurtayla olur mu blmiyorm yada tehlikeli olan ne

Bizimde sorunumuz yok ama olmuyor harcamadığım para kalmadı.Yumurtalarının çatlamama ihtimali de var. Doktorun kendisi çatlar diye bekliyor demek ki. Çatlamayıp kist olma ihtimalide var

Hangi iğnenin 8. Günü canım? Bana çok zaman geçti gibi geliyor daha olmadı mı haber alacak kadar
Canım çatlatma iğnesinin 10.günü bugün. Sabah idrar testi yaptım negatif. Erken mi yaptım bilmiyorum hamile olsam hissederdim bu ay da olmadı sanki

Canım çatlatma iğnesinin 10.günü bugün. Sabah idrar testi yaptım negatif. Erken mi yaptım bilmiyorum hamile olsam hissederdim bu ay da olmadı sanki
Daha erken bence kuzum. 12 günden önceki sonuçlar yanıltıcı ben çok önce yapmıyorum artık hiç. Hayırlısı olsun hakkında, 2 gün sonra tekrar yap bakalım

Daha erken bence kuzum. 12 günden önceki sonuçlar yanıltıcı ben çok önce yapmıyorum artık hiç. Hayırlısı olsun hakkında, 2 gün sonra tekrar yap bakalım
Hiç umudum yok ama tekrarlarım. Doktorumu aradım erken dedi 15.gün gel kan ver dedi ve eğer olmazsa aşılama yapacağız 2.kez hiç ara vermeden hayırlısı bakalım. Her seferinde çoğul gebelik olabilir bilginiz olsun diyorlar bir tanesi bile tutmuyor ama hiç pes etmeyi düşünmüyorum.

Hiç belli olmaz canım 14. Günde anca belli olanlar çok var. Üstelik sende çok yumurta vardı arkadan büyüyüp çatlamış olanlar da döllenmiş olabilir. Bekleyelim bakalım durmak yok yola devam

Hiç belli olmaz canım 14. Günde anca belli olanlar çok var. Üstelik sende çok yumurta vardı arkadan büyüyüp çatlamış olanlar da döllenmiş olabilir. Bekleyelim bakalım durmak yok yola devam
Kesinlikle vazgeçmeye niyetim yok zaten. Testi 2 günde bir tekrarlayacağım inşallah pozitife döner gerçi yavaş yavaş kabullenmeye başladım bu ay olmadığına. Hayırlısı inşallah durumumu yazarım yine

Bugün çatlatma iğnesinin 11.günü ve çok az kırmızı renkte kanamam geldi sonra bitti 4 saattir yok ve adetime 10 gün var anlamadım.

Merhabalar bence öyle düşünmeyin ihtimallerle hayallerinizi ertelemeyin .. bende hemşireyim benim hiç başlamamam lazım o zaman ? Ama bitecek mi bitmeyecek mi belli bile değil o yüzden tabiki nihai kararı verecek sizsiniz ama denemeye değer diyorum ben her zorlukla beraber bir kolaylık vardır ..

Çatlatma iğnesinin 12.günü ve adetime 9 gün var kanamam adet kanaması renginde ve yoğunluğunda nasip değilmiş bu ayda

Doktordan geldim az önce. Rahmime baktı alttan gebelik var mı diye yok tabiki. Sonra sağ ve sol yumurtalıklarıma baktı 11 tane sayabiliyorum daha da çok var yumurtan dedi. En büyüğü 41 mm en küçüğü 20 mm olmuş yumurtalarım ve kiste dönmüş. Çatlatma iğnesi ovitrelle 250 mg 1 tane vurulmuştum dozu az gelmiş. 3 tane vurulabilirdi dedi. Kist olduğuna şükret tutsaydı 6tız 7diz olma riski çok yüksekmiş dedi. Bir aylık doğum kontrol hapı verdi ve mnümüzdeki ay çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlayıp çatlamadığına bakalım 2 ovitrelle vurul baktık olmadı çatlamadı tekrar çatlatma iğnesi yaparız dedi. Bebek olana kadar durumumu haberdar edeceğim

Canım merhabalar napıyorsun nasılsın? Ben de dün itibariyle aşılama tedavisine başladım

Canım merhabalar napıyorsun nasılsın? Ben de dün itibariyle aşılama tedavisine başladım
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun 3 gün sonra başlayacağım tahminen bende adetimi bekliyorum bu sefer güzel haberlerle geliriz inşallah iğne olarak ne kullanıyorsun günlük dozun ne peki

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun 3 gün sonra başlayacağım tahminen bende adetimi bekliyorum bu sefer güzel haberlerle geliriz inşallah iğne olarak ne kullanıyorsun günlük dozun ne peki
Neye başlayacaksın canım aşılama mı yine? İnşallah uğurlu gelir. Letu verdi bana doktor, iğne istedim o şekilde senin çok gelişir 3 ten fazla olunca tedaviyi iptal ediyoruz dedi bilmiyorum inşallah 3 tane gelişir en azından böyle

Evet canım aşılamaya başlayacağız bizde. Günlük doz miktarın ne peki. Benim aşılamada 4 tü yapmıştık panik yapma şimdiden

Sabah akşam 5 gün şeklinde verdi kuzum. Yakın tarihlerde başlamış olacağız öyleyse
İğne olmuyor musun göbekten. Evet aynı zamanlarda ama sen benden önce öğreneceksin sonucunu. Güzel haberlerle gelde bana da moral olur mu bu aralar buna ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…