Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

İğne olmuyor musun göbekten. Evet aynı zamanlarda ama sen benden önce öğreneceksin sonucunu. Güzel haberlerle gelde bana da moral olur mu bu aralar buna ihtiyacım var
Yok kuzum dedim ya iğneli yapamayacakmış diye hap verdi. İlk günlerde başıma çok ağrı yapmıştı ama bugün iyiyim vücut alıştı artık herhalde
umarım müjdeli haber verebilirim benim de çok ihtiyacım var

Kaçırmışım yoğunluktan o kısmı canım kusura bakma. Evet ilk başlarda yan etkisidir iyi olmana sevindim. Önce senden bekliyorum hamileyimmm diye yazmanı bu ay bende çok umutluyum ama adeti bekliyorum mecbur

Kaçırmışım yoğunluktan o kısmı canım kusura bakma. Evet ilk başlarda yan etkisidir iyi olmana sevindim. Önce senden bekliyorum hamileyimmm diye yazmanı bu ay bende çok umutluyum ama adeti bekliyorum mecbur
Belki gelmez adetin sana sürpriz yapar, inş öyle olur Benden önce sen yazarsın

Merhaba Cuma gittin mi kontrole
Gittim canım yazmayı unutmuşum 2 tane yumoşum varmış tam istediğim gibi dedi. Ayrıca tedaviye iğne de ekledi 3 günlük. Yarın son dozu vurulacağım ve pazartesi tekrar gel dedi. Tahminen çarşamba aşılamam olacak. Benden bu kadar sende ne var ne yok ?

Ayy canım yumuşların hayırlı olsun. Kadınlar klübünde 2 yumuşu olup hamile kalanlar var hatta ikiz olanlar var aşılama yolu ile. Benim adetim gelmedi ya hapı bırakalı 3 gün oldu. Normalde yarın gitmem gerek doktora ne gelen var ne giden gelse de aşılamamı yaptırsam. Başka doktora gidiyorum şimdi aşılama 2000 tlymiş ben 2500 e yaptırmıştım daha önce

Doktorunu neden değiştirdin kuzum memnun değil miydin? Benim aşılamaya 1500 demişlerdi ama daha ödemedik bakalım kaç çıkartacaklar...

Doktorunu neden değiştirdin kuzum memnun değil miydin? Benim aşılamaya 1500 demişlerdi ama daha ödemedik bakalım kaç çıkartacaklar...
İkizlerimi kaybettikten sonra aylardır tedavi görüyorum. Sonuç hüsran. Yumurtam çatlamıyormuş bunu en son gittiğim doktor söyledi. Resmen söyledim aşılamadan önce bakın yumurtam çatlamış mı diye biz ona bakmıyoruz sancın var çatlamıştır dediler. İsteyince bakılıyormuş bu doktor çatladığına emin olmadan ultrasonda görmeden işlem yapmayız dedi. Hiç yumurta akı kıvamında akıntım olmamıştı. Beyaz beyaz geliyordu uzamıyordu.

Hadi ya canım çok üzüldüm kaybına.. çatlamaması ilginçmiş ama ya o kadar iğne vuruluyoruz nasıl çatlamaz hiç duymadım böyle bişeyi..
bu arada sana çatlatma için ne veriyorlar? Bana bugün daha önce hiç duymadığım bir iğne vermiş hem de çift doz çok şaşırdım ve ürktüm açıkçası. Ya birşey olursa çift doz fazla değil mi ya

Ovitrella kullandım hep. Zaten tek doz vuruluyordum kullandığım iğne dozlarına yetmiyormuş. Ben 3 doz çatlatma iğnesi vurulacağım bu sefer. Helal olsun doktorun işinin uzmanıymış bu arada direk çift doz demiş. Bana da iki çatlatma verselerdi şimdi hamileydim

Ya iyi de benim tek yumurtam var biri gelişememiş kalmış öylece. Tek yumurtaya çift doz verilir mi hiç çok mantıksız geldi bana bir de birşey olur mu bana fazla gelirse diye korkuyorum

Ya iyi de benim tek yumurtam var biri gelişememiş kalmış öylece. Tek yumurtaya çift doz verilir mi hiç çok mantıksız geldi bana bir de birşey olur mu bana fazla gelirse diye korkuyorum
Şimdi şöyle doktor garantici sanırım. 1 çatlatma iğnesi 1 yumurtayı çatlatmak içinmiş aslında yeterli ya çatlamazsa umudunu taşıyarak 2 tane yap demiş sanırım. Kaç mm ydi yumurtan? Zarar vermez canım korkma sadece cebine zarar. Ne marka verdi çatlatma iğneni?

Oh biraz içimi rahatlattın ya kuzum başıma bişey gelecek diye çok korkmuştum:) marka choriomon 5000 ıu diye bir şey daha önce duymadım hiç. Yumurtamın boyutu 19 küsürdü 20 ye yakındı. Bir de diğeri büyümemiş dedi ölçmedi ama o da büyür diye mi verdi naptı oradayken sormak hiç aklıma gelmedi kafama tüküreyim

Hapa devam mı et dedi sana. Yumurtanın boyutu çok güzel kaliteli yumurtan olur inşallah Choriomon marka çatlatma iğnesini hiç duymamıştım ne zaman yap dedi sana peki çatlatmayı

Hapa devam mı et dedi sana. Yumurtanın boyutu çok güzel kaliteli yumurtan olur inşallah Choriomon marka çatlatma iğnesini hiç duymamıştım ne zaman yap dedi sana peki çatlatmayı
Hapı 5 günlük vermişti hap bitikten 1 gün sonra kontrole gittim o gün iğne ekledi 3 gün. Bugün de tekrar kontrol vardı işte doz az gelmiş biri geride kalmış dedi. Çatlatmayı 22:30 da vuracakmışım çarşamba 10:30 da aşılama dediler.
tek yumurta olması moralimi bozdu benim biraz. Umudum yok bu aydan. Hiç aşılama yapmasak da olurdu bu ay bana kalırsa

Hadi bakalım hayırlısı tek yumurtada da olur Allah verecek olduktan sonra evet ne kadar çok yumurta o kadar şans gibi geliyor fakat 5 yumurtayla da hamile kalamadım mesela ona bakma canım sağlıklı olsun döllenebilecek kapasitede 1 tane olsun önemli değil.

Olduracak olan Rabbimdir elbet olacağı varsa olur yoksa olmaz bakalım spermler nasıl gelecek yıkamadan sonra şimdi aklım onda
Bir de canım aşılama günü neler oluyor ben sordum normal muayene gelir gibi gel dediler ped falan lazım olur mu ki yanımda götürsem mi sen napıyorsun o gün?
Bu arada adetin geldi mi canım ne durumdasın? Bu ay ikimizde müjdeler alabilsek ne güzel olur değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…