- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Yok kuzum dedim ya iğneli yapamayacakmış diye hap verdi. İlk günlerde başıma çok ağrı yapmıştı ama bugün iyiyim vücut alıştı artık herhaldeİğne olmuyor musun göbekten. Evet aynı zamanlarda ama sen benden önce öğreneceksin sonucunu. Güzel haberlerle gelde bana da moral olur mu bu aralar buna ihtiyacım var
Kaçırmışım yoğunluktan o kısmı canım kusura bakma. Evet ilk başlarda yan etkisidir iyi olmana sevindim. Önce senden bekliyorum hamileyimmm diye yazmanıYok kuzum dedim ya iğneli yapamayacakmış diye hap verdi. İlk günlerde başıma çok ağrı yapmıştı ama bugün iyiyim vücut alıştı artık herhalde
umarım müjdeli haber verebilirim benim de çok ihtiyacım var
Belki gelmez adetin sana sürpriz yapar, inş öyle olurKaçırmışım yoğunluktan o kısmı canım kusura bakma. Evet ilk başlarda yan etkisidir iyi olmana sevindim. Önce senden bekliyorum hamileyimmm diye yazmanıbu ay bende çok umutluyum ama adeti bekliyorum mecbur
Ahh canım doğum kontrol hapı kullandım bu ay kist oluşmuştu keşke öyle olsaydıBelki gelmez adetin sana sürpriz yapar, inş öyle olurBenden önce sen yazarsın
Hımm bilmiyordum korunduğunu.. yazarım tabi cuma İlk kontrolümAhh canım doğum kontrol hapı kullandım bu ay kist oluşmuştu keşke öyle olsaydıdoktora kontrole gidince yaz olur mu kaç yumurtan var kaç mm
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım sağlıklı yumuşların olsunHımm bilmiyordum korunduğunu.. yazarım tabi cuma İlk kontrolüm
Merhaba Cuma gittin mi kontroleHımm bilmiyordum korunduğunu.. yazarım tabi cuma İlk kontrolüm
Gittim canım yazmayı unutmuşumMerhaba Cuma gittin mi kontrole
Ayy canım yumuşların hayırlı olsun. Kadınlar klübünde 2 yumuşu olup hamile kalanlar var hatta ikiz olanlar var aşılama yolu ile. Benim adetim gelmedi ya hapı bırakalı 3 gün oldu. Normalde yarın gitmem gerek doktora ne gelen var ne giden gelse de aşılamamı yaptırsam. Başka doktora gidiyorum şimdi aşılama 2000 tlymiş ben 2500 e yaptırmıştım daha önceGittim canım yazmayı unutmuşum2 tane yumoşum varmış tam istediğim gibi dedi. Ayrıca tedaviye iğne de ekledi 3 günlük. Yarın son dozu vurulacağım ve pazartesi tekrar gel dedi. Tahminen çarşamba aşılamam olacak. Benden bu kadar sende ne var ne yok ?
Doktorunu neden değiştirdin kuzum memnun değil miydin? Benim aşılamaya 1500 demişlerdi ama daha ödemedik bakalım kaç çıkartacaklar...Ayy canım yumuşların hayırlı olsun. Kadınlar klübünde 2 yumuşu olup hamile kalanlar var hatta ikiz olanlar var aşılama yolu ile. Benim adetim gelmedi ya hapı bırakalı 3 gün oldu. Normalde yarın gitmem gerek doktora ne gelen var ne giden gelse de aşılamamı yaptırsam. Başka doktora gidiyorum şimdi aşılama 2000 tlymiş ben 2500 e yaptırmıştım daha önce
İkizlerimi kaybettikten sonra aylardır tedavi görüyorum. Sonuç hüsran. Yumurtam çatlamıyormuş bunu en son gittiğim doktor söyledi. Resmen söyledim aşılamadan önce bakın yumurtam çatlamış mı diye biz ona bakmıyoruz sancın var çatlamıştır dediler. İsteyince bakılıyormuş bu doktor çatladığına emin olmadan ultrasonda görmeden işlem yapmayız dedi. Hiç yumurta akı kıvamında akıntım olmamıştı. Beyaz beyaz geliyordu uzamıyordu.Doktorunu neden değiştirdin kuzum memnun değil miydin? Benim aşılamaya 1500 demişlerdi ama daha ödemedik bakalım kaç çıkartacaklar...
Hadi ya canım çok üzüldüm kaybına.. çatlamaması ilginçmiş ama ya o kadar iğne vuruluyoruz nasıl çatlamaz hiç duymadım böyle bişeyi..İkizlerimi kaybettikten sonra aylardır tedavi görüyorum. Sonuç hüsran. Yumurtam çatlamıyormuş bunu en son gittiğim doktor söyledi. Resmen söyledim aşılamadan önce bakın yumurtam çatlamış mı diye biz ona bakmıyoruz sancın var çatlamıştır dediler. İsteyince bakılıyormuş bu doktor çatladığına emin olmadan ultrasonda görmeden işlem yapmayız dedi. Hiç yumurta akı kıvamında akıntım olmamıştı. Beyaz beyaz geliyordu uzamıyordu.
Ovitrella kullandım hep. Zaten tek doz vuruluyordum kullandığım iğne dozlarına yetmiyormuş. Ben 3 doz çatlatma iğnesi vurulacağım bu sefer. Helal olsun doktorun işinin uzmanıymış bu arada direk çift doz demiş. Bana da iki çatlatma verselerdi şimdi hamileydimHadi ya canım çok üzüldüm kaybına.. çatlamaması ilginçmiş ama ya o kadar iğne vuruluyoruz nasıl çatlamaz hiç duymadım böyle bişeyi..
bu arada sana çatlatma için ne veriyorlar? Bana bugün daha önce hiç duymadığım bir iğne vermiş hem de çift doz çok şaşırdım ve ürktüm açıkçası. Ya birşey olursa çift doz fazla değil mi ya
Ya iyi de benim tek yumurtam var biri gelişememiş kalmış öylece. Tek yumurtaya çift doz verilir mi hiç çok mantıksız geldi bana bir de birşey olur mu bana fazla gelirse diye korkuyorumOvitrella kullandım hep. Zaten tek doz vuruluyordum kullandığım iğne dozlarına yetmiyormuş. Ben 3 doz çatlatma iğnesi vurulacağım bu sefer. Helal olsun doktorun işinin uzmanıymış bu arada direk çift doz demiş. Bana da iki çatlatma verselerdi şimdi hamileydim
Şimdi şöyle doktor garantici sanırım. 1 çatlatma iğnesi 1 yumurtayı çatlatmak içinmiş aslında yeterli ya çatlamazsa umudunu taşıyarak 2 tane yap demiş sanırım. Kaç mm ydi yumurtan? Zarar vermez canım korkma sadece cebine zarar. Ne marka verdi çatlatma iğneni?Ya iyi de benim tek yumurtam var biri gelişememiş kalmış öylece. Tek yumurtaya çift doz verilir mi hiç çok mantıksız geldi bana bir de birşey olur mu bana fazla gelirse diye korkuyorum
Oh biraz içimi rahatlattın ya kuzum başıma bişey gelecek diye çok korkmuştum:) marka choriomon 5000 ıu diye bir şey daha önce duymadım hiç. Yumurtamın boyutu 19 küsürdü 20 ye yakındı. Bir de diğeri büyümemiş dedi ölçmedi ama o da büyür diye mi verdi naptı oradayken sormak hiç aklıma gelmedi kafama tüküreyimŞimdi şöyle doktor garantici sanırım. 1 çatlatma iğnesi 1 yumurtayı çatlatmak içinmiş aslında yeterli ya çatlamazsa umudunu taşıyarak 2 tane yap demiş sanırım. Kaç mm ydi yumurtan? Zarar vermez canım korkma sadece cebine zarar. Ne marka verdi çatlatma iğneni?
Hapa devam mı et dedi sana. Yumurtanın boyutu çok güzel kaliteli yumurtan olur inşallahOh biraz içimi rahatlattın ya kuzum başıma bişey gelecek diye çok korkmuştum:) marka choriomon 5000 ıu diye bir şey daha önce duymadım hiç. Yumurtamın boyutu 19 küsürdü 20 ye yakındı. Bir de diğeri büyümemiş dedi ölçmedi ama o da büyür diye mi verdi naptı oradayken sormak hiç aklıma gelmedi kafama tüküreyim
Hapı 5 günlük vermişti hap bitikten 1 gün sonra kontrole gittim o gün iğne ekledi 3 gün. Bugün de tekrar kontrol vardı işte doz az gelmiş biri geride kalmış dedi. Çatlatmayı 22:30 da vuracakmışım çarşamba 10:30 da aşılama dediler.Hapa devam mı et dedi sana. Yumurtanın boyutu çok güzel kaliteli yumurtan olur inşallahChoriomon marka çatlatma iğnesini hiç duymamıştım ne zaman yap dedi sana peki çatlatmayı
Hadi bakalım hayırlısı tek yumurtada da olur Allah verecek olduktan sonra evet ne kadar çok yumurta o kadar şans gibi geliyor fakat 5 yumurtayla da hamile kalamadım mesela ona bakma canım sağlıklı olsun döllenebilecek kapasitede 1 tane olsun önemli değil.Hapı 5 günlük vermişti hap bitikten 1 gün sonra kontrole gittim o gün iğne ekledi 3 gün. Bugün de tekrar kontrol vardı işte doz az gelmiş biri geride kalmış dedi. Çatlatmayı 22:30 da vuracakmışım çarşamba 10:30 da aşılama dediler.
tek yumurta olması moralimi bozdu benim biraz. Umudum yok bu aydan. Hiç aşılama yapmasak da olurdu bu ay bana kalırsa
Olduracak olan Rabbimdir elbet olacağı varsa olur yoksa olmaz bakalım spermler nasıl gelecek yıkamadan sonra şimdi aklım ondaHadi bakalım hayırlısı tek yumurtada da olur Allah verecek olduktan sonra evet ne kadar çok yumurta o kadar şans gibi geliyor fakat 5 yumurtayla da hamile kalamadım mesela ona bakma canım sağlıklı olsun döllenebilecek kapasitede 1 tane olsun önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?