Amin canım inşallah. Ped götürmene gerek yok normal vajinal muayene gibi. İnan bana 1 dk da spermleri içeriye boşaltıyor zaten anlamıyorsun bile. Çok hafif bir ağrı oluyor rahmi açarken 2 3 saniye sürüyor o da. Sakın kalkma aşılamadan sonra 20 dk yat sperm geri akmasın yer çekimi ile doktor kalkabilirsin desede 20 dk az sürede kalkma olur mu? Rabbim en kısasından isteyen herkese versin inşallahOlduracak olan Rabbimdir elbet olacağı varsa olur yoksa olmaz bakalım spermler nasıl gelecek yıkamadan sonra şimdi aklım onda
Bir de canım aşılama günü neler oluyor ben sordum normal muayene gelir gibi gel dediler ped falan lazım olur mu ki yanımda götürsem mi sen napıyorsun o gün?
Bu arada adetin geldi mi canım ne durumdasın? Bu ay ikimizde müjdeler alabilsek ne güzel olur değil mi
Tamam canım çok teşekkür ederim uyarın içinAmin canım inşallah. Ped götürmene gerek yok normal vajinal muayene gibi. İnan bana 1 dk da spermleri içeriye boşaltıyor zaten anlamıyorsun bile. Çok hafif bir ağrı oluyor rahmi açarken 2 3 saniye sürüyor o da. Sakın kalkma aşılamadan sonra 20 dk yat sperm geri akmasın yer çekimi ile doktor kalkabilirsin desede 20 dk az sürede kalkma olur mu? Rabbim en kısasından isteyen herkese versin inşallahAdetim geldi bugün yarın kist var mı kontrole gideceğim yoksa başlayacağız varsa yine doğum kontrol hapı mecbur
Rica ederim canım amin inşallahTamam canım çok teşekkür ederim uyarın içininşallah yoktur kistin sen de hemen başlayabilirsin böylece haber ver yarın
Çok güzel canım her şey yolunda bak içini ferah tutDoktordan geldim şimdi kist yokmuş rahmim çok temizmiş. Hap verecekti yumurta çoğaltması için ben iğne istedim. Fostimon 300 ml günlük doz geçen ayla aynı. 3 de çatlatma iğnesi sipariş ettim toplam 2000 tl tuttu. Yeterki bebiş olsun da inşallah. Zaten bu ay da olmazsa bir süre dinlendireceğim vücudumu çok kilo aldım.
Evet çok şükür yolunda kuzum ya. 10 kilo aldım 9 ayda inanki. Ballı propolisli macunumuz var geçen aydan kalan ona devam ederim bende o zaman. Pazartesi kontrolüm var sen ne zaman gideceksin tekrar.Çok güzel canım her şey yolunda bak içini ferah tutİlaçlar kilo yapıyor sanırım benim bu ay kilo olmadı ama geçen sene klomen kullanırken iştahım çok artmıştı 1-2 kilo almıştım. Bol bol yürüyüş yap faydalı olur.. bir de seçim sana kalmış ama ben şahsen 2.tedaviye başlarsam bal propolis arı sütü takviyesi alacağım günde 1 tatlı kaşığı. Bir kere klomenle birlikte kullandığımda faydasını görmüştüm. İstersen sen de deneyebilirsin zararı olmaz inş
Doktoruna sor bak istersen benim kafama göre iş yapmayasın sorumluluk kabul etmemEvet çok şükür yolunda kuzum ya. 10 kilo aldım 9 ayda inanki. Ballı propolisli macunumuz var geçen aydan kalan ona devam ederim bende o zaman. Pazartesi kontrolüm var sen ne zaman gideceksin tekrar.
Yok canım geçen ayda kullandım sorun olmaz. Dualarım seninle bu ay olur inşallahDoktoruna sor bak istersen benim kafama göre iş yapmayasın sorumluluk kabul etmem
Benim yarın aşılamam var, dua et
Ona yarın bakması gerekmiyor mu?Yok canım geçen ayda kullandım sorun olmaz. Dualarım seninle bu ay olur inşallahAllah gönlündekini karnına versin. sen benden önce öğreneceksin sonucu ya ne güzel yumurtanın çatlayıp çatlamadığına baktı mı
Hiç bakılmadı ki benim o yüzden sordum azıcık tebrübem olur diye mantıken doğru yarın bakar tabikiOna yarın bakması gerekmiyor mu?
Kız bana eski doktorum ister vurul ister vurulma derdi benimkiler hiç kist olmadı hep çatladı. Bu doktor çift doz verdi hayli hayli çatlamıştır benceaksine ben de erken çatlarsa da aşılama geç kalırsa diye endişeleniyorum çünkü dünden beri yumurtlama akıntım geliyor hep...
Sağol canım benim Allah razı olsun.Hiç bakılmadı ki benim o yüzden sordum azıcık tebrübem olur diye mantıken doğru yarın bakar tabikiİnşallah öyle erken çatlama gibi bir şey olmaz ya canım içini ferah tut sen. Yarın yazarsın o halde kendini iyi hissettiğinde duacın olacağım
Nasılsın canım aşılaman hayırlara vesile olsun inşallahSağol canım benim Allah razı olsun.
Sağol Filizcim, aşılamam gayet güzel rahat geçti çok kısa bir işlem zaten. Sayımız falan da güzel ama yıkama işleminden pek memnun kalmadım ben çok da hızlandıramamışlar gibi geldiNasılsın canım aşılaman hayırlara vesile olsun inşallah
Neden yıkama işleminden memnun kalmadın canım? Bize daha önce elimize hiç sonuç vermediler öyle değerlerle ilgili. Sonuçlar güzel dediler aşılama yapıldı öyle. Nasipse olur sen fazla ağır iş yapma yinede. Çatlatma iğnesinin etkisi geçen ay 8.günde geçmişti bende senin geri sayımın başladı inşallah hamile haberini de alırım. Bende göbekten iğnemin 2.günündeyim. Pazartesi kontrolüm var çatlatma iğnesi için gün verecek. Erken çatlama olmamış di mi sende kontrol etti mi ? İnşallah bende hamile kalırım bu ay yoksa ayağa kalkacak umudum kalmadıSağol Filizcim, aşılamam gayet güzel rahat geçti çok kısa bir işlem zaten. Sayımız falan da güzel ama yıkama işleminden pek memnun kalmadım ben çok da hızlandıramamışlar gibi geldinasip kısmet artık
sen nasılsın?
Nasıl sonuç vermediler sende talep etmedin mi? Bu sefer kesinlikle iste canım sonucunu neden dersen bizim de sonuçlar iyi dediler ki hakikaten iyi ama önceki sonuçla arasında fark yok :) yani bana göre yıkama işlemini iyi yapamamışlar. Ve bana sonuç verilmeseydi bu yorumu yapamazdım.. bak sana atayım ne demek istediğimi anlayacaksınNeden yıkama işleminden memnun kalmadın canım? Bize daha önce elimize hiç sonuç vermediler öyle değerlerle ilgili. Sonuçlar güzel dediler aşılama yapıldı öyle. Nasipse olur sen fazla ağır iş yapma yinede. Çatlatma iğnesinin etkisi geçen ay 8.günde geçmişti bende senin geri sayımın başladı inşallah hamile haberini de alırım. Bende göbekten iğnemin 2.günündeyim. Pazartesi kontrolüm var çatlatma iğnesi için gün verecek. Erken çatlama olmamış di mi sende kontrol etti mi ? İnşallah bende hamile kalırım bu ay yoksa ayağa kalkacak umudum kalmadı
Teşekkür ederim canım bize iyi dediler demek ki neye göre kime göre iyi o önemli bu sefer isterim mutlaka yorumlaman için sana atarım. Sen anlıyorsun bu konuda ben hiç anlamam çünkü. O kadar aydır tedavi görüyorum hiç eşimin değerlerine bakılmadı hep yumurta çoğaltıldı çatlatma iğnesiyle çatlatıldı hamile kalmayınca önümüzdeki ay aynı işlem tekrarlandı tam bir hayal kırıklığı. Hiç pes etmedim fakat artık yorulduğumu hissediyorum. Son denemem artık bu son denememde maddi manevi üzerime ne düşerse yapmaya hazırım inşallah seninde benimde bebeğim olurNasıl sonuç vermediler sende talep etmedin mi? Bu sefer kesinlikle iste canım sonucunu neden dersen bizim de sonuçlar iyi dediler ki hakikaten iyi ama önceki sonuçla arasında fark yok :) yani bana göre yıkama işlemini iyi yapamamışlar. Ve bana sonuç verilmeseydi bu yorumu yapamazdım.. bak sana atayım ne demek istediğimi anlayacaksın
Burada bazı şeyleri göre göre anlamaya başlıyorsun prof yapacak bizi bu bebek sevdası yakındaTeşekkür ederim canım bize iyi dediler demek ki neye göre kime göre iyi o önemli bu sefer isterim mutlaka yorumlaman için sana atarım. Sen anlıyorsun bu konuda ben hiç anlamam çünkü. O kadar aydır tedavi görüyorum hiç eşimin değerlerine bakılmadı hep yumurta çoğaltıldı çatlatma iğnesiyle çatlatıldı hamile kalmayınca önümüzdeki ay aynı işlem tekrarlandı tam bir hayal kırıklığı. Hiç pes etmedim fakat artık yorulduğumu hissediyorum. Son denemem artık bu son denememde maddi manevi üzerime ne düşerse yapmaya hazırım inşallah seninde benimde bebeğim olurBurda olmak moral almak bile çok güzel
İnşallah tüpe falan gerek kalmaz canım bu sefer hayırlısıyla tutar. Ne zaman kan testi yap dedi doktor sanaBurada bazı şeyleri göre göre anlamaya başlıyorsun prof yapacak bizi bu bebek sevdası yakında
Bu seferki tutar inşallah canım ama tutmazsa ara verip dinlenmen iyi olabilir. Ben de 2 kez yapıp bırakmayı düşünüyorum. Bekleyip tüpe geçeceğim eğer pandemi çok artmazsa
24 Eylül’de dedi ama benden ondan önce hastalanırım kesin çok geç verdi tarihiİnşallah tüpe falan gerek kalmaz canım bu sefer hayırlısıyla tutar. Ne zaman kan testi yap dedi doktor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?