Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

24 Eylül’de dedi ama benden ondan önce hastalanırım kesin çok geç verdi tarihi
Progestan fitil kullanmış mıydın? Dün ilk kez kullandım çok kaşıntı yapıyor
İnşallah olmazsın kuzum hamileyim haberini de alırsın Progestanın hapını kullandım uyku yapıyor çok. Bebek oluşursa düşmesin diye

İnşallah olmazsın kuzum hamileyim haberini de alırsın Progestanın hapını kullandım uyku yapıyor çok. Bebek oluşursa düşmesin diye
Hap olarak da kullanabiliyormuş da çok yan etki yapıyormuş bana fitil olarak kullan dedi. Bir daha verirlerse sen de öyle yap canım.

O
Hap olarak da kullanabiliyormuş da çok yan etki yapıyormuş bana fitil olarak kullan dedi. Bir daha verirlerse sen de öyle yap canım.
Bir terslik çıkmaz inşallah o aşamaya gelebilirsem sorarım tabiki. Sen nasılsın bir değişme var mı vücudunda

Filiz2816 selam kuzum nasılsın? Kontrole gidecektin bugün galiba değil mi?
As canım bende sana yazacaktım durumunu merak ediyordum sen bana yazdın. Tşk ederim iyiyim sen nasılsın asıl aklım sende. Belirtilerini aklında tut olur mu aşılamadan sonra başının etini yiyebilirim Bugün kontrolüm vardı aslında pazar günüydü kontrolüm hastane kapalı olduğu için pazartesi öğleden sonraya saat gün verdiler. Gittim doktor ameliyattaymış resmen tartışacaktım sekreterle. Bir dünya para ödedim ben bu tedavide yumurta takibi çok önemliydi haber neden vermediniz diye. Yarın sabah gideceğim artık sanki çok geç kalmış hissediyorum çatlatma iğnesi için. Yaş gözümün ucunda. Birde doktor aşılama ile normal ilişki aynı diyor tutma oranı moralimi bozmuştu. İlişki stresi yaşamam en azından istiyorum demiştim bakalım yarın yazarım. Senin kaçıncı günün

Olmaması gereken şeyler biz üstüne düştükçe bizi mi buluyordur nedir Pazartesiye randevu verip salı yapmak nedir yani? Neyse sen modunu düşürme hiç tatlım bu zaten ilk kontroldü hemen iğne vermez bana 11. Gün mü ne vermişti..
Kuzum belirtilere hiç takılmıyorum ben ya inanmıyorum çünkü psikolojik hepsi.. hele bir de şuan Progestan kullanıyorum Ve çatlatma iğnesinin içinde de hcg var bunlar sana hamileymişsin gibi belirtiler yaşatabiliyor. O yüzden mi hiç yorma kafayı böyle şeylere booşveeerrr ( bu arada felaket baş dönmesi yaşıyorum ya fitil olarak kullandığım halde bir de içsem ilacı nolcaktım bilmem )
Aşılamanın oranı yüzde 15-18. Bana gittiğim tüm doktorlar bunu söyledi. Yalnız bizim infertilite süremiz 2 seneyi geçtiğinden kendiliğinden kalma oranı yüzde 3 civarıymış. O yüzden aşılama benim normal şansımı 5 kat oranında arttırıyor ben işe o yandan bakıyorum

Ne kadar moral verici yazmışsın canım ya gülümsedim okurken teşekkür ederim Benim kullandığım doz çok yüksek tüp bebeğin başlangıcında kullanılan doz günlük 300 ml. 5 günde 1500 ml kullandım. Tam 7.gün çatlatma iğnemi oluyorum sanırım yarın yaptırır çatlatmamı geç kalmadıysak. Evet çatlatma iğnesinin içinde beta hcg olduğundan aynı hamile gibi oluyor insan ama en fazla 11.gün bitiyor fiziksel belirtileri. Hayırlısı neyse o olsun canım ara ara yaz bana merak ediyorum sonucunu güzel haberler alırsın bana da umut olursun inşallah

Yarın kaçıncı günün peki senin kuzum? İstersen bu geceyi değerlendir önden çatlayan olursa yakalamış olursun diyecem de şimdi karışmak istemem belki perhiz vermiştir. Dozun cidden yüksek ya aşılamaya göre normalde en çok 2-3 oluşacak şekilde ayarlıyorlar senin baya baya olmuştur sanırım
Yarın kontrolden sonra durumunu yaz canım mutlaka

Yarın 7.günüm olacak perhiz falan yok dünü de bugünü de değerlendirdik bakalım hayırlısı. Evet geçen ay 5 taneydi yumurtam sonra çatlatma iğnesiyle çatlamadığını öğrendiğimde 11 tane kistim vardı sonradan sonradan büyümüşler. Yazarım tabiki. Senin kaçıncı günün ne zaman test günün

Ben geçen pazartesi çatlatma vurulmuştum işte çarşamba da aşılama yapıldı. Senin de anlattığına göre perşembe yapılır büyük ihtimalle
bundan sonra perhiz yapın artık bence kuzum 3 gün birikince daha iyi oluyor sperm için

Neredeyse yarısını geçmek üzeresin bekleme sürenin inşallah tutunur bebişin sana da benim için de duacı olursun. İnan beklemek de çok zor bir de ben çok sabırsız bir insanım. 12.günden önce test yapmak yok diye şartlandırıyorum şimdiden çünkü 7.8.günden başlıyorum test yapmaya eşim de artık çok sık baktığım için almıyordu son zamanlarda ablama aldırıyordum eczaneye gidip gizliden kendim alıyordum. Bu sefer dayanmalıyım senin gibi Kendine çok dikkat et yarın görüşmek üzere canım.

İlk zamanlar bende öyleydim canım hep aklımı takıp test yapmak isterdim sürekli kendimde belirti arar dururdum. Ama bir müddet sonra bunların beni çok yıprattığını anladım.. yapabildiğim kadarıyla sakin davranmaya sabırlı olmaya çalışıyorum. Dualarım seninle inşallah

Günaydın canım evet artık belirti falan aramayacağım sabırlı olmayı deneyeceğim seni takdir ediyorum Doktordan geldim şimdi 6 tane yumurtam oluşmuş istenilen ebatlarda. Beni çok şaşırtan 1 tanesinin içinde dışarıya atılacak yumurta vardı ilk defa gördüm 10 ay oldu bu ayla tedaviye başlayalı hiç görmemiştim. Perşembe aşılamam yapılacak 15.30 da hayırlısı bakalım. Son denemem zaten eşim aşılamaya çok sıcak bakmadı bu sefer baya agrasifti hiiiiçççç umursamadım bile eğer son şansımsa iyi değerlendirmem lazım 2500 tl yi duyunca aşılama için bi haller oldu

6 yumurta mı vay canına çok iyi maşallah
Eşinin sperm durumunda sıkıntı var mıydı kuzum. Sizdeki sıkıntı neydi? Bu şekilde tutması çok olası gibi duruyor.
dışarıya atılacak yumurta dediğin nasıl bir şey kafamda canlandıramadım hani folikülden sıyrılmış yani çatlamış yumurta mı gördün ve nasıl anladın?
Hakikaten aşılamaya çok para harcamaya değmez ya 2-3 den sonra yapmak pek mantıklı gelmiyor bana da eşine hak veriyorum umarım tüp yolcusu olmayız

Canım bende hiç bir sorun yok. Eşimin de yoktu sperm sayısına bakılmadı ama doktor aşılamada iyi demişti. Daha önce hamile kaldığım için bir sorununuz yok diyordu doktorlar. Tahlilde temiz çıktı bu ay. Eşim tedavinin başında çok hevesliydi. Gitsin paramız mı yok diyordu tabi doktorlar ikiz kesin üçüz kesin dedikçe çoğul gebelik istediği için ödemelerde sorun çıkmıyordu. O kadar geçen aydan ve tedavilerden sonra 1 tane bile gebelik oluşmayınca herşeye para tuzağı olarak bakıyor artık Doktor gösterdi bana kesenin içindeki folikülü görüyor musun bak bu dışarıya atılmaya hazır ve çok sağlıklı dedi. Diğerleri boştu zaten hiç kesenin içini dolu görmemiştim ki. Kendisi çatlayacak belli zaten dedi. Anlamadığım şey ilişkide yasak ya gece çatlarsa 24 saat yaşıyor aşılama 36.saatte oluyor. Yumurta boşa gitmiş olacak. Zaten önce tüp yapalım dedi ben istemedim. Eşim aşılama parasıyla delirdi tüpe ne derdi Allah bilir Bir de 4 den fazla yumurtada aşılama yapmıyordu daha öncekiler bu 6 ile nasıl yapacak anlamadım

Sana attım içi dolu keseciği ama siyah beyaz olduğu için net görünmüyor. Yanındakilerin içi boş zaten. 22.0, 19.8, 16.9, 19.2, 19.8, 14.9 yumurtaların ebatları. 14.9 çatlatmayla daha da büyür işimize yarar dedi. Nasipte yoksa10 yumurtayla da hamile kalınmıyor, nasipte varsa 1 yumurta dölleniyor. Herkes nasibini yaşar inşallah ikimizin de emekleri boşa çıkmaz. Geçen ay 5 yumurta ile yumurtam çatlamadığı için hamile kalamadım.

Eklentiler

• Screenshot_20200915-114609_Gallery.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 29
Görüntüden ben pek anlamadım canım ama demek çok yumurta gelişse de hepsinin içi dolu olmuyormuş buradan bunu anlıyoruz. Dediğin gibi nasibimizdekini yaşarız senin çocuk var mıydı önceden ilk değil mi bu? Burada çoğunlukla ilk gebelikleri görüyoruz seni de öyle sanmıştım

Hayır canım benim 12 yaşında bir oğlum var Allah bağışlarsa. Benim düşüklerim oldu kürtaj oldum. Kalbi atmadı vs vs 8. ya da 9. kez hamile kaldım doğumum dahil. En son doğal yolla ikizlere hamile kalınca bir de kaybedince hamileliğimi hızlandırmak istedik eşimle. Tekrar çoğul hamile kalma fikri eşimi cömert yaptı. 1 tane olsun moduna düştü sonra o da olmadı. Bu son gördüğümüz tedavi olur inşallah Senin doğumun var mı?

Allah bağışlasın canım ne güzel bir tane çocuğun varmış zaten o duyguyu tatmışsın yine tadarsın inşallah. Bir kere olmuş yine olur. Hem doğal yollardan bile kalmışsın bu işler çok uğraştıkça da olmuyor. Eğer bu da olmazsa benim fikrim biraz akışına bırak inşallah belki o şekilde olur..
benim hiç yok nasip olursa ilk olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…