Allah önce karnına sonra kucağına versin sağ salim canım. Stres yaptıkça üzerine düştükçe sanki daha bir zorlaşıyor. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda hayırlısı inşallahAllah bağışlasın canım ne güzel bir tane çocuğun varmış zaten o duyguyu tatmışsın yine tadarsın inşallah. Bir kere olmuş yine olur. Hem doğal yollardan bile kalmışsın bu işler çok uğraştıkça da olmuyor. Eğer bu da olmazsa benim fikrim biraz akışına bırak inşallah belki o şekilde olur..
benim hiç yok nasip olursa ilk olacak
Canımmm ne yaptın?? Oldu mu aşılaman ?Allah önce karnına sonra kucağına versin sağ salim canım. Stres yaptıkça üzerine düştükçe sanki daha bir zorlaşıyor. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda hayırlısı inşallah
Evet canım oldum aşılamamı. Yumurtalarım çatlamamış büyüdükçe büyümüş. Yumurta yok sperm gönderiyor rahimden içeriye doktor ne olacaksa. Senin anlayacağın kiste dönmüş boşu boşuna aşılama oldum. Üzüldüm inanki. Son denememde bir sorun çıkmasaydı yine hamile kalmasaydım ama böyle problemli olunca umudum da param da emeğimde çöpe gitmiş gibi hissediyorum. İnşallah senin aşılaman tutar canım. Bu süreçte yanımda olduğun için teşekkür ederim.Senden güzel haberler bekliyorum. Hamile kalınca benim için duacı ol olur muCanımmm ne yaptın?? Oldu mu aşılaman ?
Ne diyorsuunnn??? Ciddi misin sen? Kuzum 3 doz çatlatma iğnesi vuruldun nasıl çatlamaz ya biri bile mi çatlamamış açıklama olarak ne söyledi doktorun?? Lütfen üzülmemeye çalış gün doğmadan neler doğar tabiki duacın olurum ama kendine ümitsiz vaka gibi davranma sakınEvet canım oldum aşılamamı. Yumurtalarım çatlamamış büyüdükçe büyümüş. Yumurta yok sperm gönderiyor rahimden içeriye doktor ne olacaksa. Senin anlayacağın kiste dönmüş boşu boşuna aşılama oldum. Üzüldüm inanki. Son denememde bir sorun çıkmasaydı yine hamile kalmasaydım ama böyle problemli olunca umudum da param da emeğimde çöpe gitmiş gibi hissediyorum. İnşallah senin aşılaman tutar canım. Bu süreçte yanımda olduğun için teşekkür ederim.Senden güzel haberler bekliyorum. Hamile kalınca benim için duacı ol olur mu
Allah razı olsun. Spermi başka özel hastanede hazırlattık cihazları bozukmuş ona bşr ücret ödedik. Sonra aşılama için aşılamadan önce hastaneye bir ücret ödedik. Hani o kadar para harcadın spermi içeriye gönderelim demeye getirdi resmen. O anki şokum hala geçmedi sersem gibiyim. Herkes nasibini yaşarmış canım. Nasibimde yokmuş elimden geleni yaptım bundan sonrası tüp bebek onu da anca 1 yıl sonra düşünebilirim. Sen nasılsın bugün?Ne diyorsuunnn??? Ciddi misin sen? Kuzum 3 doz çatlatma iğnesi vuruldun nasıl çatlamaz ya biri bile mi çatlamamış açıklama olarak ne söyledi doktorun?? Lütfen üzülmemeye çalış gün doğmadan neler doğar tabiki duacın olurum ama kendine ümitsiz vaka gibi davranma sakın
Bu sefer tahlil sonucunu verdiler mi peki? Ya yanlış anlamada bana öyle geliyor ki sen doğru doktora denk düşemiyorsun bu da nasip elbet biraz da. Nerede oturuyordun ?Allah razı olsun. Spermi başka özel hastanede hazırlattık cihazları bozukmuş ona bşr ücret ödedik. Sonra aşılama için aşılamadan önce hastaneye bir ücret ödedik. Hani o kadar para harcadın spermi içeriye gönderelim demeye getirdi resmen. O anki şokum hala geçmedi sersem gibiyim. Herkes nasibini yaşarmış canım. Nasibimde yokmuş elimden geleni yaptım bundan sonrası tüp bebek onu da anca 1 yıl sonra düşünebilirim. Sen nasılsın bugün?
Hamilelikten de olabilir kullandığın hormon ilaçlarından da olabilir duygu değişimin. İnşallah hamileliktendirBu sefer tahlil sonucunu verdiler mi peki? Ya yanlış anlamada bana öyle geliyor ki sen doğru doktora denk düşemiyorsun bu da nasip elbet biraz da. Nerede oturuyordun ?
Ben baya sinirliyim agresifim öfke patlamaları yaşıyorum duygu durumlarım baya değişken çok rahatsızım. Karnımın alt tarafına ara ara kramp giriyor gibi bir de bu şekilde canım. Bir an önce ne olacaksa olsa da kurtulsam hormon almak mahfediyor beni
Test için çok erken çünkü canım ya. Şuan yapsam bile ya çıkmaz ya da yalancı pozitif çıkar.. en erken pazartesi yaparım ben yazarım yapınca sana daHamilelikten de olabilir kullandığın hormon ilaçlarından da olabilir duygu değişimin. İnşallah hamileliktendirKramp olması hamileliğe işaret aslında devam ederse tabiki sabahları ateşini de ölç 36.5 altına düşmüyorsa hamilelik var demekmiş. Test için sen çok sabırlısın inşallah sabrının mükafatını alırsın. Durumunu haberdar et bana da olur mu
Hoşbuldum canım benim 1 sene önce kendiliğinden gebeliğin olmuştu sonra kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum 14 aydır denedik oluşmayınca tüp bebek merkezine başvuralım dedik. Ve Memorial Dicle hastanesi Doç dr ali Emre Tahaoğlu Dr tanıştım muayene oldum. Amh 0.81 idi artık yum rezervim düşüyordu. Ben muş ta yaşıyorum ve inanın burda Dr 1 senede o kadar psikolojimi bozdular ki ben artık tüp bebek ile bile şansımın olmadığını düşünmeye başlamıştım. Ki çok şükür muayene sonucu 8 adet yumurtanın olduğunu ve sayısal verilerle hiç aklımız bulamasın dedi. Ve Dr 3 seçenek sundu bize 4 5 ay daha bekleyebilirsiniz. Aşılama ve son olarak tüp bebek yaptırabilirsiniz dedi. Bizde aşılamaya karar verdik. Ama sanki aşılama yaptırmadan bile içim o kadar rahattı ki eşime dedim istersen bekleyelim ki son 6 aydır adamın beyninin etini yiyen benbekleyelim dedim. Ama eşimde Dr içine çok sindiği için bir kerede olsa deneyelim deyince ortalıkta bu kadar kötü değil di ilaca başlayınca. Derken çarşamba günü saat 1 de işlem yapıldı bakalım artık hayırlısı inşallah canım
A canim ali emre tahaogludan memnun kaldiniz mi sonuc nedir hangi asamayi atlatiniz umarim guzel.sonuclanmstir bni bilgilendirirseniz cok sevinirimHoşbuldum canım benim 1 sene önce kendiliğinden gebeliğin olmuştu sonra kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum 14 aydır denedik oluşmayınca tüp bebek merkezine başvuralım dedik. Ve Memorial Dicle hastanesi Doç dr ali Emre Tahaoğlu Dr tanıştım muayene oldum. Amh 0.81 idi artık yum rezervim düşüyordu. Ben muş ta yaşıyorum ve inanın burda Dr 1 senede o kadar psikolojimi bozdular ki ben artık tüp bebek ile bile şansımın olmadığını düşünmeye başlamıştım. Ki çok şükür muayene sonucu 8 adet yumurtanın olduğunu ve sayısal verilerle hiç aklımız bulamasın dedi. Ve Dr 3 seçenek sundu bize 4 5 ay daha bekleyebilirsiniz. Aşılama ve son olarak tüp bebek yaptırabilirsiniz dedi. Bizde aşılamaya karar verdik. Ama sanki aşılama yaptırmadan bile içim o kadar rahattı ki eşime dedim istersen bekleyelim ki son 6 aydır adamın beyninin etini yiyen benbekleyelim dedim. Ama eşimde Dr içine çok sindiği için bir kerede olsa deneyelim deyince ortalıkta bu kadar kötü değil di ilaca başlayınca. Derken çarşamba günü saat 1 de işlem yapıldı bakalım artık hayırlısı inşallah canım
Merhaba
A canim ali emre tahaogludan memnun kaldiniz mi sonuc nedir hangi asamayi atlatiniz umarim guzel.sonuclanmstir bni bilgilendirirseniz cok sevinirim
Sanirim bende aralikda ali emre beyde 2. Tup bebek denemem olacak hakkimizda hayirlisi olur insallah ben de onumuzdeki hafta gorusmeye gidecegim eger beni bilgilendirirseniz cok memnun kalrim☺☺☺☺ali emre hocadan çok memnun kaldım tavsiye ederim istediğim her zaman her soruya kırmadan sabırla cevap veren bir dr. hastahane çalışanları da öyle manevi destekleri çok oldu aşılamamız tutmadı mart ayında kısmetse kasım aralık ayında direk tüp bebek düşünüyoruz yine aynı dr aynı hastaneye gidecem.
Canım hayırlı uğurlu olsun bence hamilesinFiliz2816 kuzuu test yaptım bugün çoook belirsiz bir çizgi çıktı ya offf beni muallakta bıraktı Acaba iğneden midir bugün iğnenin 14. Günü aşılamanın 12
TSanirim bende aralikda ali emre beyde 2. Tup bebek denemem olacak hakkimizda hayirlisi olur insallah ben de onumuzdeki hafta gorusmeye gidecegim eger beni bilgilendirirseniz cok memnun kalrim☺☺☺☺
Hakan coksuer deT
Tabiki de canım..mutlakA haberleşelim bu arada olmama sebebi neydi sizde 1. tüp bebek neden tutmadı nerde yaptırmıştın.
Ay yok ya hiç sanmıyorum kuzum moralim bozuldu benim.. olaydı gayet de çıkardı 12.gün sonuçta. Bakim ama yarın tekrar yaparım biraz koyulaşma olursa o zaman ümitlenebilirimCanım hayırlı uğurlu olsun bence hamilesinİğnenin etkisi çoktan geçmiş oluyor 14.günde. Dua et benim içinde hamilelerin duası kabul olurmuş Çok sevindim ya. Acile gidip kan verebilirsin.
İnan bana aşılamanın 12.günü çıkar doktorlar bile 12.gün gel kan testi yaptır diyor. Ben nedense çok eminim hamile olduğunaAy yok ya hiç sanmıyorum kuzum moralim bozuldu benim.. olaydı gayet de çıkardı 12.gün sonuçta. Bakim ama yarın tekrar yaparım biraz koyulaşma olursa o zaman ümitlenebilirim
Tam anlatamadım hani 12. Gün silik şeklinde olur gözle baktın mı rahat belli olur benimki çok zorlayınca acaba mı belki mi falan diyorsun eşime göstersem yok sen manyak mısın derİnan bana aşılamanın 12.günü çıkar doktorlar bile 12.gün gel kan testi yaptır diyor. Ben nedense çok eminim hamile olduğunaYarın git hemen kan ver. 12.gün koyu çıkmaz silik çıkar bu çok normal henüz çok küçük Güzel haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?