Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

Bunu ne zaman yapmıştın canımm? Yani kaçıncı gündü hatırlıyor musun? Erkenden sevinip boşa umutlanmak istemiyorum canım da o yüzden. Bakalım.. çok teşekkür ederim duların için benim de seninle hep

Adetime 7 gün vardı canım. Çok haklısın insanın umudu kırılınca çok kötü oluyor. Aylardır adet olmak bile o günümü depresif geçirmeme neden oluyor bende bile. O zaman inşallah vardır diyelim. Allah razı olsun duaların için. Yarın testini tekrarlarsın güzel haberlerle gelirsin inşallah

İki test yaptım biri negatif biri yine belirsiz bir çizgi çıktı.. Ne düşeceğimi bilemiyorum bugün 13. Gün

İki test yaptım biri negatif biri yine belirsiz bir çizgi çıktı.. Ne düşeceğimi bilemiyorum bugün 13. Gün
Allah Allah inanki bende şaşırdım şimdi. 2 testi de bugün sabah ilk idrarınla mı yaptın canım? Negatifte yanılma payı olabilir ama pozitifte olmaz. Aslında en güzeli kan vermen fakat sanırım sende benim gibi önce idrarda emin olmadan kan vermek istemiyorsun.

Evet canım ikisini de ilk idrarla aynı numuneyle yaptım. Laboquick kullanıyordum normalde sonradan hep silik veriyordu bu defa 5. Dkda falan gördüm ben çizgiyi çok şaşırdım. İnnovitada ise hiç çizgi göremedim.
Aynen öyle ev testinde biraz belirsin diyorum bu şekilde zaten yok gibi bişey sanki ben kafamdan uyduruyorum gibi hissediyorum.. Bakalım duruma göre perşembe gününe adet olmazsam giderim inş, dua et

Bağışıklığım da düştü iyice ya uçuk çıktı dudağımda,gözümde Arpacık çıktı bunla bir alakası var mıdır acaba?

Testleri bana çekip atabilir misin ben bakayım. 5 dk içinde çıktıysa pozitif bence. Negatif çıkması o testin hassaslığıyla alakalı. Pozitifin yanılma şansı olmaz. Belirtilerin nasıl peki? Canım ya doğru düzgün sevinemiyoruz bile inşallah güzel sonuç alırsın yarın tekrar tekrarla bence tekrar aynı markalardan al bakalım negatif olan belirli olacak mı? Belirli olan koyulaşacak mı?

Stresten olabilir canım
Evet geçen hafta olur olmadık şeylere çok üzüldüm sinirlendim sonradan düşününce aklıma geldi, ondan olabilir.
Progestan benim ruh halimi çok değiştirdi ya zor geçti o yüzden aşılamadan sonraki süreç..

Burada görünmüyor ben gözle anca görüyorum

Eklentiler

• B46606C1-6DCB-410B-8BA1-3AE141B3EFDE.webp
    90,7 KB · Görüntüleme: 54
  • 4A90FB79-81ED-45D0-AE82-107BC59EF3E1.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 65
Burada görünmüyor ben gözle anca görüyorum
Evet telefondan görmek çok zor ben göremedim. Sana bir şey daha sormak istiyorum adetine kaç gün var? Senin aşılamanın 13.günü testi aşılamanın 15.gününde tekrarla eğer yoksa yoktur varsa da vardır. 12.günde biraz daha net görünebilirdi o silik çizgi belki de geç döllenme de olabilir o yüzden 2 gün sonra tekrarla canım sen. İnşallah hamilesindir Bak benim bir umudum bile yok en azından senin bir umudun var. Rabbim gönlündekini karnına versin inşallah Haberdar et bana da.

Yarın veya perşembe adet günüm canım. Sana evvelden anlatmak istediğim buydu yani gününe göre daha belirgin olmalıydı. Neyse sağlık olsun bu ay da olmadı bence ,Cuma’ya tekrar randevu aldım zaten.
Senin niye umudun yok canım senin hamile kalmanda sorun olsa ilki olmazdı hiç endişe etme vakti gelince oluverir inşallah o kuzumm

Hemen olmadı deme belki de geç döllenmedir. 18.günde hamile olduğunu öğrenenler var. Kistleşen yumurtalarla aşılamam yapıldı nasıl umudum olsun. İnan adetim gelse de kist için doğum kontrol hapı kullansam diye gün sayıyorum çünkü kistin ağrısı günlük yaşam kalitemi etkiliyor. Cuma olsun hayrolsun canım. Aldığım hormon ilaçları ile gebelik elde edemedik aylardır. Birde amacımız hamileliği hızlandırmaktı. Macun araştırıyorum şimdi 3 aylık kullanım sonrası etki ediyormuş hakkımızda hayırlısı. Rabbim isteyen tüm müslüman din kardeşlerimize nasip etsin anne olmayı.

Kist için soğan suyu çok iyi geliyor ben kendim de deniyorum ara sıra içim temizlensin diye aklında bulunsun macunlar da hormon dengemizi değiştirebiliyor canım bana sorarsan bir süre hiçbir şey kullanma vücut normale dönsün bi toparlasın kendini.. sonra istersen kullan

Evet bir arkadaşımda söylemişti ama adetin geçtikten sonra başlanıyormuş sanırım. Haklısın sanırım bir süre vücudum dinlensin aldığım kiloları vermeye çalışayım. Sende moralini bozma. Ben hiç pes etmemiştim ama sanırım hiç ara vermedim belki de o da etkiledi yumurtalıklarımı. Sürekli dışarıdan müdehale edildi. Zaten eşimle de konuştuk bir daha iğne yok hem paramız hem umudumuz gidiyor yapacaksak bir kez para verip tüp bebek yaptırırız diye. Bunun için 1 yıl doğalına bırakacağız çünkü aldığımız hormonlar 6 aya kadar vücutta kalıyormuş.

Evet adet bitiminde yapılıyor genelde hemen ama aslında istediğin zaman yapılır bebek varsa diye yapılması tavsiye edilmiyor. En iyisi mi sen adet görünce yap yine de. 6 ay çok uzun bir süre bence o kadar kalmıyordur kalıyor mudur ya benİm klomeni bıraktıktan 2 ay sonra adetim eski düzenine tamamen dönmüştü

Ben yüksek dozda iğne olduğum için 6 ay sürüyormuş etkisi keşke etkisini kaybetse Bir tanıdığımın iğneleri bıraktıktan sonra 2.ayında ikizleri oldu. Doktor kullandığın iğnenin etkisindendir hala etkisi sürüyor o yüzden 2 tane yumurtlamışsın demişti. Bakalım bende ne kadar sürecek etkisi. Hamile kalırsam birgün mutlaka yazarım buraya.

İrtibatı koparmayalım canısı sen hep yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…