Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

İrtibatı koparmayalım canısı sen hep yaz
merhaba canım en başından beri okudum süreci test yaptın mı tekrar hamile misin bende 5 gün letu kullandım iki tane yumurtam oluştu doktor perşembe günü tekrar gel iğne verecem cumartesi veya pazartesi aşılama yapacam dedi

Dün yaptım çıkmadı canım testlerde hata var sanırım laboquick bu anlamda gördüğüm en sıkıntılı test zaten çok yanıltıyor. Elimdekiler bitsin bir daha almayacağım.
Cumartesi ben de tekrar gideceğim bakalım bu sefer ne verecekler.. Hayırlı olsun tedavin umarım seninki tutar, 2 yumurta olması çok güzel benim tek olmuştu zaten

Dün yaptım negatif çıktı canım o yüzden bugün test yapmayı bıraktım ilaçları da bıraktım adet günümdü henüz adet olmadım,bekliyorum öyle..
Adetin gelmediği sürece bir umut vardır canım. Bana aşılamadan sonra ilaç vermedi kist olduğu için sanırım. Benimde aşılamamın 8.günü. Adetim gelsede doktora gitsem diye bekliyorum işte. Adetim gelince yazarım tekrar canım.

Bi 3-4 gün geçsin de test yap bakalım canım yumurtaların hepsi kistleşmemiştir çatlayan da olmuştur illa ki

Bi 3-4 gün geçsin de test yap bakalım canım yumurtaların hepsi kistleşmemiştir çatlayan da olmuştur illa ki
Ahh keşke canım ama hamile olsam hissederdim. Hiçbir belirtim yok hamileliğe dair. Ne memelerde şişme ne uykuya meyil ne de akıntı. Zaten hiç akıntım olmadı çatlatma iğnesinden bile sonra. Allah büyük ikimize ve diğer isteyen herkese Rabbim hamile kalmayı nasip etsin inşallah. Ben olumlu olumsuz haber veririm.

Ya sana daha önce de söyledim belirtilere hiç takılma yok o olmuş bu olmuş şu olmamış falan hepsi hikaye. Herkesin önceden olmuyor onlar öğrendikten sonra oluyor bir çoğu zaten.. önceki gebeliğinle de kıyaslama her gebelik farklı oluyor diyorlar. Ha olmuştur olmamıştır belki orası ayrı ama dediğim gibi canım belirtiye takılma Allah hayırlısı versin

Keşke öyle olsaydı ama doktorun kendisi öyle söyledi. Çatlatma iğnesinin bütün belirtileri geçti bugün. Sen ne yaptın adet oldun mu?

Keşke öyle olsaydı ama doktorun kendisi öyle söyledi. Çatlatma iğnesinin bütün belirtileri geçti bugün. Sen ne yaptın adet oldun mu?
Doktorlar çatlamış yumurtayı göremiyor ki canım görüntü kaybolunca anlıyorlar sadece. E sende de bir sürü vardı sonradan gelişen bile olabilir.
Olmadım daha bekliyorum maydanoz mu yesem adaçayı mı içsem napsam Progestan gecikme yaptırıyormuş

Hiç umudum yok ya bakalım. Bekleyip göreceğim. Sakın içme belki bebek falan vardır varsa maydanoz düşük yaptırır. Sonuçta hamileliğin ilk aylarında maydanoz bile yemezsin. Progestan evet gecikme yapar ama kullanmayı bıraktıysan vede hamile değilsen bir kaç gün içinde gelir kanaman. Allah' ım daha fazla uğraştırmadan versin artık lütfeeennnnnn

Inşallah ya Allah isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayı. Aşılama biraz zorlu geçti ama rahim ağzı eğriliğinden ötürü zar zor geçti dedi Aral hoca. Bakalım artık hayırlısı beklycez şimdi.
Sonucunuz ne oldu? Bende bugün aşılma yaptırdım rahim ağzında eğrilik varmış, rahim ağzı yan duruyormuş aşılma yaparken bunu düzeltti yoksa zaten spermi içine veremedi mecburen düzelterek yaptı, çok canım yandı.
Aöa rahim filmi çektirdim ben hiç böyle birşey söylenmemişti.

Ve açılmadan sonra yarım saat yattım, en son ben gideceğimde "demekki büyük ihtimal 2 yıldır hamile kalamamanızın sorunu buymuş eğrilik sebebiyle sperm içeriye giremiyordu" dedi

Hayırlı uğurlu olsun aşılaman.

Kuzum ben dün adet oldum ve bugün tekrar başka bir doktorda 2. Aşılama tedavime başladım bu kez istediğim gibi gonal f verdi doktor günlük dozum 75ml. Bakalım bu kez neler olacak..
Bir de benden doktor amh ve dhea tahlilleri istedi bakalım onların sonucu nasıl çıkacak daha önce hiç yaptırmamıştım meraktayım

Adet olmaya o kadar alıştık ki zaten hamile olsak şaşırırdık sanırım. Hayırlısı olsun canım inşallah bu tedavinde alırsın bebeğini kucağına 75 ml kullandığımda 1 yumurtam oluşmuştu benim ama 75 ml kullanıp 5 yumurtası olanı da gördüm bu forumda. Benim yumurtalıklarım inatçı umarım sağlıklı döllenebilecek yumurtan olur. Benimde kasıklarımda ağrı var bugün. Belim inanılmaz ağrıyor sanki adet olacağım 9 gün var adetime. Gerçi geçen ay 10 gün önce olmuştum. O tahlilleri bende yaptırmadım hiç istemediler. Tekrar kontrolün 5 gün sonradır sanırım. Bana yaz durumunu unutma beni

Zaten doktor 1 tane kaliteli yumurta hedefliyoruz dedi canım ya bana mı böyle doktorlar denk geliyor anlamadım arkadaş bundan önceki 2 tane olsun diyordu bu iyice düşürdü bir tane olacak diyor. Birçok olsun şans yükselmiyor mu diyorum hayır çoğul gebelik riski artıyor onu istemiyoruz diyor. Sanki yapıyorlar da hemen hepsi tutuyor !!
Tekrar kontrolü 7 gün sonraya verdi çok geç verdi bence ama öbürü de öyle yapmıştı neden böyle yapıyorlar bilmiyorum. Savsaklıyorlar mı sence?

İğne kullandığında 5.gün 6.gün ve 7.gün kontrolün olur yani burada öyle. 2 aydır doktoru değiştirdim o da 5.gün ve 7.gün çağırıyordu. İlk aşılamamda tam 8 gün kullanmıştım tutmamıştı. Sanırım bir kez bakacak o gün çatlatmayı verecek belki garanti olsun diyedir. Şu konuda hem fikirim seninle işini doğru takip etseler daha farklı olabilirdi. Çok yumurta çok şans demek diyorlar ama ben hiç o şansı yakalayamadım. Burda genelde 2 yumurta hedefliyorlar 2 kez yumurtam tek diye aşılamam iptal edilmişti. Umarım bu ay herşey yolunda gider canım.

Benim için 2 kontrol yeterli oluyor aslında ilk kontrole gittiğimde yumurtalar 15 gibi oluyor 2. Kontrolde de iğne günü ve saati belirleniyor. Bu arada benden istenen amh ve dhea testi vardı amh 6 çıkmış dhea 304 nasıl sence canım bilgin var mı ?

Değerlerin gayet normal canım. Çok sürmez ikinci aşılamanı olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…