- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Öyle mi diyorsun nette amh 4 üstü PCOS yazmış ama..Değerlerin gayet normal canım. Çok sürmez ikinci aşılamanı olursun inşallah
Hayır canım sen bakma internete benim bildiğim değerin normal. Doktor nasıl yorumlayacak o önemliÖyle mi diyorsun nette amh 4 üstü PCOS yazmış ama..
Doğru diyorsun canım en iyisi doktora sorayım ben yarın bakalım ne diyecekHayır canım sen bakma internete benim bildiğim değerin normal. Doktor nasıl yorumlayacak o önemli
Her şey çok güzel olacak Allah' ın izniyleDoğru diyorsun canım en iyisi doktora sorayım ben yarın bakalım ne diyecek
İnşallah kuzum hiçbir engel yok fiziki olarak ikimiz için de halimize şükürHer şey çok güzel olacak Allah' ın izniyle
Canım ben dünden beri bel ağrısı ve ara ara kasık ağrısı çekiyorum. 15 dk ayakta kalsam belim inanılmaz ağrıyor. Sende oldu mu merak ettimİnşallah kuzum hiçbir engel yok fiziki olarak ikimiz için de halimize şükür
Hayır olmadı o kadar canım. Yani aşılamadan 1 hafta sonra falan kasık batmaları oldu ama senin dediğin kadar değilCanım ben dünden beri bel ağrısı ve ara ara kasık ağrısı çekiyorum. 15 dk ayakta kalsam belim inanılmaz ağrıyor. Sende oldu mu merak ettim
Teşekkür ederim canım bu hormonlar vücudu da şaşırtmaya başladı artık dengemiz kaydı.Hayır olmadı o kadar canım. Yani aşılamadan 1 hafta sonra falan kasık batmaları oldu ama senin dediğin kadar değil
Aynen öyle. Progestan takviyesi verdiler mi?Teşekkür ederim canım bu hormonlar vücudu da şaşırtmaya başladı artık dengemiz kaydı.
Hayır kuzum hiç bir şey kullanmadım ben.Aynen öyle. Progestan takviyesi verdiler mi?
Aslında test günüm 2 gün sonra fakat ben yarın anneme gidiyorum orda kan veremem diye burda verdim 11.gün oldu bugün. Erken ama varsa da yoksa da değerden belli olur. Sonuç 4' te çıkacak yazarım yine canım.Aynen öyle. Progestan takviyesi verdiler mi?
Aşılamanın 11. Günü mü? Evet belli olur öyleyse hayırlısı olsun gülüm inşallah yüzünü güldüren sonuçlar gelsinY
Aslında test günüm 2 gün sonra fakat ben yarın anneme gidiyorum orda kan veremem diye burda verdim 11.gün oldu bugün. Erken ama varsa da yoksa da değerden belli olur. Sonuç 4' te çıkacak yazarım yine canım.
Evet canım çatlatma iğnesinin 13.günü.Aşılamanın 11. Günü mü? Evet belli olur öyleyse hayırlısı olsun gülüm inşallah yüzünü güldüren sonuçlar gelsin
Evet cnm aşılamanın 11.günü çatlatma iğnesinin 13.günü. İnşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız. Beklentim düşük merak da var ama. Hiç hamileliğe dair belirtim yok aslında.Aşılamanın 11. Günü mü? Evet belli olur öyleyse hayırlısı olsun gülüm inşallah yüzünü güldüren sonuçlar gelsin
En ummadık zamanda gelir de şaşırtır inşallah seniEvet canım çatlatma iğnesinin 13.günü.
Evet cnm aşılamanın 11.günü çatlatma iğnesinin 13.günü. İnşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız. Beklentim düşük merak da var ama. Hiç hamileliğe dair belirtim yok aslında.
Canım ben hazır enjeksiyon kullandım gonal f 300 lük. Dozunu kendim ayarlıyordum. Sen bana fotosunu atar mısın? İçindeki suyla alakalı olduğunu sanmıyorum ama bir bakayım kutusuna.Filiz2816 canım sana birşey soracağım
Şimdi bana günlük 75 doz verildi ya. Gonal f 450 biliyorsun bir kutunun. O bir kutu bana 6 gün yeter o zaman değil mi? Ama hemşire nedense 8 günlük bu tedavi dedi. İçindeki suyu da koyunca 600 oluyor dedi çok saçma geldi bana
Hayır canım aynı benim kullandığım fostimon gibi. Kendin hazırlıyorsun. İçinde kaç tane varsa o kadar günlük kullanabilirsin. Mesela benimkinde 5 tane vardı fostimonda ve menopurda. Bir bakar mısın ksç cam şişe var içindeBak böyle
Kuzum işte bu kutuda bir cam şişe var toz, bir de şırıngada su var. 6 tane de iğne var.Hayır canım aynı benim kullandığım fostimon gibi. Kendin hazırlıyorsun. İçinde kaç tane varsa o kadar günlük kullanabilirsin. Mesela benimkinde 5 tane vardı fostimonda ve menopurda. Bir bakar mısın ksç cam şişe var içinde
Seninkinin içeriği daha farklıymış canım. 6 iğne varsa 6 günlüktür mantık çerçevesinde. 450 yi de 6 ya bölünce 75 çıkıyor. 6 günlük sen 8 yapma sakın. Günlük 75 ml kullandığını söylemiştin çünkü.Kuzum işte bu kutuda bir cam şişe var toz, bir de şırıngada su var. 6 tane de iğne var.
hastanedeki hemşire bana 2 tane Daha iğne verdi sen bunu 8 gün kullanacaksın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?