Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

Canım sağlık ocağından geldim şimdi hamileyim
ayyy çok mutlu oldum ya bizlerede negüzel bir umut. Allahım sağlıklı eylesin
Sonucun kaç çıktı canım? Bi belirtin varmıydı? Belirtin kaçıncı gün başladı ?Yerleşme kanamasına benzer farklı bi akıntın oldumu? müsait olduğunda Anlat lütfen

Verdin müjdeyi kaçtın ama aşk olsun ya beni merakta bıraktın
Şaka yapıyorum kaç kaç müjdeyi ver herkese sonra bana da dön bi kaç çıktığını söyle bari
Canım kaçar mıyım hiç aşk olsun. Senin hamile olduğunu görmeden gitmem. Allah senden razı olsun. Evet o kadar umutsuzdum ki doktor söyledi inanki kiste dönmüştü. Aşılamamın 11.günü 32.6 değerim. Perşembe günü tekrar bakılacak değere. Kimseye söylemeyeceğiz nazar olmasın diye. Çünkü 11 ay önce ikizlerim olacak diye herkesi aramıştım göze geldi.

Amin canım inşallah sizler içinde dua edeceğim. Belirtim 9.gün başladı. Ne akıntım oldu ne yerleşme kanamam. Sadece belimi sanki birisi ortadan ikiye ayırıyor gibi ağrım vardı hala var. Hani çok tuvaletin gelir de tutarsın onun gibi kasıklarımda ağrı vardı. 10.günden sonra sık idrara çıkmaya başladım. İdrar rengim de sarıydı. Memelerde ağrı yoktu hiç uçlarında da. Aslında 3 gündür ovülasyondan da bakıyordum test çizgisi c çizgisi kadar koyu değildi ama kırmızıydı ovülasyonun bugünkü fotosunu atayım. Elimde gebelik testi olmadığı için ovülasyonu kullanıyordum. Senden de güzel sonuçlar alırız inşallah.

Eklentiler

• 20200928_085540.webp
    11 KB · Görüntüleme: 32
Ozaman gögüs ağrısına pek gerek yok bendede yok çünkü. Tekrar hayırlı uğurlu olsun ❤

Yo
Ozaman gögüs ağrısına pek gerek yok bendede yok çünkü. Tekrar hayırlı uğurlu olsun ❤
İnanki bende sürekli meme kontrolü yapıyordum ağrı yoktu yani geçmişti umutsuzdum. Sağol canım. Aklına ne takılırsa sorabilirsin burdan gitmeye niyetim yok Senin kaçıncı günün bugün? Hamilelerin belirtilerini okuyordum memelerim şişti dokunulmayacak kadar ağrıyor, idrar rengim koyu sarı, yerleşme kanamam oldu ya da akıntım arttı gibi. Demek ki her belirtinin aynısı olacak gibi bir şey yokmuş. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Benim bugün 3. Gün canım. Bugün bel ağrısı çekiyorum, midemde sanki hep kazınıyormuş gibi oluyor, aç kalırsınızda mideniz bulanır ya öyle bi bulantı var. Ve bugün bayağı akıntım var, ve aşılmadan hemen sonra kasıklarıma ara ara batmalar oluyor hala geçmedi.bunların hepsinin çatlatma iğnesinden olduğunu biliyorum ama işte. Bi umut.
Formada kimse yazmıyorki bu zor günleri beklerken yaşadıklarımızı yazıp çizsek.

Canım bende gün gün not aldım belirtilerimi. İğnenin etkisi 8.günde geçti bende geçen ay. Beklemek çok zor biliyorum. Akıntın hangi renk peki şeffaf mı beyaz kremsi mi? Umudunu kaybetme diyeceğim ama bu ay bende umutsuzdum. Bu platformu açarken çok bilgisizdim inan 10 ay bana neler öğretti. Son tedavimdi zaten 1 yıl sonra tüp bebek yaptırmayı düşünüyorduk. Asla pes etme. Yaşım 33 benim yaşımdan dolayı üst üste tedavi gördüm hep.

Söyleme söyleme bu sefer aynen biraz daha vakit geçsin. Nasıl oldu böyle bu ya hani hepsi kistleşmişti doktoruna da söyledin mi? ben sana dedim ama dimi onun gözünden kaçan vardır diye bence öyle oldu. Aman Allahım ne güzel bir sürpriz bu ya nolursun bana da nasip et

Aynı yaştayız yada ben 1 yaş büyüğüm sende 1987 liyim. Yapma yaşlanmadık daha kız ben 2 yıldır deniyorum işl defa geçen ay klomen kullandım olmadı, bu ayda aşılama yaptırdım. Akıntım her çeşit geliyor, çok sık akıntım var ama kokusu yok, hatta bugün peçeteye gelen akıntım beyaz ama uzayan bi kıvamdaydı. Bunu çok iyi bilirsin, Beklemek çok zor, hele bekleyipte hüsrana uğramak dahada zor.

Artık sen rahat huzur dolu bi uyku çekersin bu gece

Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin canım bu süreçte hep yanımdaydın hakkını helal et. Senin söylediğin çıktı inanki bende hala şoktayım. Senin ne zaman kontrolün? Duacınızım inanki.

Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin canım bu süreçte hep yanımdaydın hakkını helal et. Senin söylediğin çıktı inanki bende hala şoktayım. Senin ne zaman kontrolün? Duacınızım inanki.
Ya hep böyle oluyor biliyor musun tam kulum bittim dediği anda Rabbim yettim diyor seninki de öyleydi ,öyle hissettim o kadar umudu kesmiştin ki kendinden.. Allah yardımına koştu canım benim. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğin

O kadar güzel yazmışsın ki Gerçekten umutsuz vaka gibiydim ağır da kaldırdım yolluk da yıkadım yok nasıl olsa diye. O kadar emindim yani olmadığına. Bir tek umutluydun bana şöyle söylemiştin" doktor ultrason görüntüsü kaybolunca yumuratan çatlamış diyor" demiştin bana sanki teselli mektubu gibi gelmişti çünkü geriden çatlayabileceği fikri acaba mı dedirtmişti bana. Doktora gidip geldikten sonra yaz bana beni unutma bak

Artık ne desek bilmem kuzum sen bu ay odaklanmadın belirti aramadın ondan mı nasipte bu ay vardı da ondan mı yok yum sonradan mı çatladıydı bilmem ama sonucun güzelliği tüm bunları geride bırakıyor. Yazarım inşallah ben de tek dilediğim bu ay 2 yumurtam bari olsun çünkü tek yumurtaya aşılama bana da mantıklı gelmiyor. Benim zaten her ay gelişen bir yumurtam var hiç ilaç kullanmadan yapalım o zaman ne alemi var değil mi?! Bana da inat gibi hep tekçiler denk geliyor nasipsiz miyim neyim

Öyle söyleme canım doktorlar çoğul gebelik olur diye korkuyorlar o yüzden. Tek yumurta ile aşılama şansı daha düşük gibi geliyor çünkü 2 yumurtan olsa biri tutmasa biri tutar psikolojisi de var insanda. Ben 5 yumurtam varken 5iz olur sanmıştım onu bırak 1 tane bile tutmadı sen biliyorsun. 1 yumurta ile hamile kalan da çok var. Umarım 2 yumurtan olur. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Durumunu hep yaz buraya

Tek yumurtayla şans daha düşük çünkü kimse bunu bilmiyor en çok ben biliyorum taam mı bütün doktorlara öğreticem bunu şaka bir yana okuduğum makaleye dayanarak söylüyorum.
amaaaannnnn neyseee tutarsa tutar tutmazsa da tutmasın sağlığımızı kaybetmeyelim de çocuk yapcaz diye ben ondan da korkuyorum artık yazarım canım sen de hep yaz ne zaman gidersen doktora. Yeni kan tahlilini filan yaz

Çatlatma iğnesinin 14.günü aşılamanın 12.günü ilk idrarla olmasa da gebelik testi yaptım adetime de 6 gün var sonuç tek çizgi derinlerden gelen gözleri bozarak bakabileceğim bir çizgi gibi bir şey var sadece ama eşime göstersem tek çizgi der. Demek ki idrara hemen geçmiyormuş direk kan verin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…