Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

Testi de attım.

Eklentiler

• 20200929_102726.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 69
Keşke ilk idrarla da yapsaydın canım ya benimki gibi olmuş bu hiç görünmüyor ama sen görüyorsun dimi benim de öyleydi ama ben adet oldum tabi..
Yarın ilk idrarla da bi test patlat buraya
Canım acaba sende kimyasal gebelik mi geçimiştin o da olabilir gerçekten. Evet ben görüyorum sadece

Kan vermediğim için bu sorunun cevabını bilemiyoruz maalesef belki de öyle oldu Bu ay kan vercem ben de senin gibi ya hiç idrar yapmayacağım
Ben öyle düşünüyorum çünkü idrar sonucun benimki gibiydi. Beni geçen aylardan tanıyorsun 8.gün idrar testi yapmaya başlardım. Eşim çok para harcadın bu testlere yeter artık diye test almak istemezdi bende gelen gidene gizli aldırır ya da kendim almaya giderdim. İlk kez kan verdim test yapmadan yine de sabırsızım bekleyemedim 14.gününe. Hayırlısıyla kan ver canım sende inşallah olacak duacınım

Sen deyince ben de şüphelendim canım çünkü hemen belirmişti gördüm yani gözle umutlandım o an ama üstünden saatler geçince görememeye başladım enteresan bir durumdu. Bu ay kan vereyim de acaba mı demeyeyim en iyisi. Çok sağol 2. Kanı ne zaman vereceksin?

Günaydın canım ben hatırlıyorum hemen çıktı ikinci çizgi demiştin belkide kimyasal gebelik oldu çünkü benim ilk aşılamam da kimyasal olmuştu. Kanda öğrendim kimyasal olduğunu. Tekrar perşembe günü kan vereceğim yazarım sonucumu. Sen ne zaman gideceksin kontrole haberdar etmeyi unutma bana olur mu sabah ilk idrarla hcg yaptım bu sefer göründü fotosunu yükledim adetime 5 gün var.

Eklentiler

• 20200930_072954.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 57
Çok güzel çok net görünüyor canımm demek dünkü ilk idrar olmadığından öyle görünmüş. Ben cuma gideceğim ilk kontrole şimdilik iğnelere devam ediyorum bakalım inşallah bu sefer birden çok gelişir tek umudum bu, bu sefer de tek olursa çok üzüleceğim bu arada
doktordan gizli fazla doz mu yapsam diye delice aklıma gelen şeylere zor karşı koydum

Ben onu da yapmıştım. Önce 75 ml kullandım tek yumurta aşılama iptal oldu. Sonra doktorum 150 ml günlük doz verdi. Ben düşündüm her ay tam özele gidiyordum 290 tl muayenesi vardı. İğnelere de para ödüyordum. Dozu gizliden yükselttim. 75 ml ama sadece ekledim. Bir de klomen de içtim. Tam 4 yumurtam oldu ve aşılama oldum 15.günde 3.31 çıkmıştı ve doktor kimyasal gebelik demişti. Doktor kontrolündeydim zaten diye içim rahattı ama sen geç kaldın dozu bu saatten sonra yükseltsen yumurta sayın değişmez çünkü dominant yumurtalar belli oldu artık. İnşallah 2 yumurtan olur benimkiler çok dirençliydi. Cuma günü haberini bekliyorum sağlıklı döllenebilecek yumurtaların olur inşallah

Merhaba canım bugün nasılsın? Kaçıncı günündesin 5 mi? Sen aşılamanı klomenle mi yaptırdın yoksa iğne mi kullandın? Senin kaç yumurtan vardı? Rabbim fazla uğraştırmadan versin inşallah

Canım bugün 6. Günüm, ben femara kullandım, 2 tane folükül vardı biri sağ biri sol, çatlama iğnesi olduğumda ikiside 22 mm de idi.
Dün bende beyaz akıntıyla karışık içerisinde kahverengi kılcal damar gibi bişeyler geldi, hatta akıntının fotosunu çektim, midesi bulunmayan arkadaşlara özelden gönderdim. Hepsi gebeliğe yordu
Şu an ateşim 38.1 ve 38.4 arası çıkıyor, iyi değilim, doktoruma yazdım cevap bekliyorum.

Hadi bakalım hayırlısı canım. Benim de midem bulanmaz bana da atabilirsin Sadece 1 kez mi geldi? Ateşin çok yüksek gerçekten sabah mı ölçtün gün içinde mi? İkiz bile olabilir o yüzden bu kadar hızlı semptomlar ortaya çıkmıştır. Rabbim gönlüne göre versin canım

Canım doktora sordum şimdi, 3 tane ilaç yazdı. Döllenme olduysa vücut direncin düşük olduğu için ateş yükselmesi olur dedi, yada aşılma yaparken enfeksiyon kapmış olabilirsiniz dedi 2 kere geldi canım, özelden atıyorum.

İnşallah döllenmedir canım durumunu haberdar et bana da

Yok kız niye geç kalayım bugün adetin 5. Günü.
bazı doktorlar 5. Gün başlatıyor. Gizliden letu da içsem mi 5 günlük ya bak aklıma girdin şimdi

Dozu yükseltme kuzum tedaviye ilk başlarken ilaç kullanabilirdin ya da dozu yükseltebilirdin. Olsun vardır bir hayrı inşallah birden fazla istediğin gibi yumurtan olur. Hayırlısıyla git gel bana da haber ver
Aynen ya korkarım zaten ben kafama göre iş yapamam çünkü bu ilacı ilk defa vuruluyorum vücudun ne tepki vereceğini bilmeden bişey yapmak doğru olmaz. Sen habersiz bırakmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…