Harikaaaaa canımm gözün Aydın gerçektenBugünkü kan sonucumu aldım 250.7 olmuş çok şükür hamileyim. 3 çatlatma iğnesi olunca sonradan korkmaya başlamıştım acaba çatlatma iğnesinden mi öyle çıkmıştı diye. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Amin canım duacınızım. Doktora yarın gidiyordun değil mi? Doktordan sonra yaz mutlaka kaç tane folikül var ve kaç mm diye sormayı unutma.Harikaaaaa canımm gözün Aydın gerçekten
Rabbim bize de nasip etsin
Kuzum ne yaptın gittin mi doktora?Harikaaaaa canımm gözün Aydın gerçekten
Rabbim bize de nasip etsin
Gittim canım bugün 8. Günüm 2 yumurta görünüyordu bi tarafta. Boyutları 13 mm civarı ikisinin de dedi. Diğer tarafta daha küçük olanlar vardı onları ölçmedi. Durum böyleK
Kuzum ne yaptın gittin mi doktora?
Sağol çok teşekkür ederim sonradan kontrole gittiğimde yumurtanın biri büyümüş dedi cumartesi günü aşılamam oldu bugün 6. Günüm bakalım ne olacakDün yaptım çıkmadı canım testlerde hata var sanırım laboquick bu anlamda gördüğüm en sıkıntılı test zaten çok yanıltıyor. Elimdekiler bitsin bir daha almayacağım.
Cumartesi ben de tekrar gideceğim bakalım bu sefer ne verecekler.. Hayırlı olsun tedavin umarım seninki tutar, 2 yumurta olması çok güzel benim tek olmuştu zaten
Benim de öyle oldu başta 2 vardı sonradan 1 i gelişti diğeri aynı kaldı. Güzel düşün güzel olsun canım, müjdeni bekliyoruzSağol çok teşekkür ederim sonradan kontrole gittiğimde yumurtanın biri büyümüş dedi cumartesi günü aşılamam oldu bugün 6. Günüm bakalım ne olacak
Aşılama yapılacağını öğrendiğim günden beri sizin konuşmalarınızı okuyorum baştan sona senin adına çok çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğiniBugünkü kan sonucumu aldım 250.7 olmuş çok şükür hamileyim. 3 çatlatma iğnesi olunca sonradan korkmaya başlamıştım acaba çatlatma iğnesinden mi öyle çıkmıştı diye. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
İnşallah canım güzel düşünmeye çalışıyorum ama çok fazla umudum yok açıkçası çikolata kisti var bende tek yumurtanın yetersiz olacağını düşünüyorumBenim de öyle oldu başta 2 vardı sonradan 1 i gelişti diğeri aynı kaldı. Güzel düşün güzel olsun canım, müjdeni bekliyoruz
Günde 2 mm büyüyor içini ferah tut canım. 2 tane olmasına çok sevindimGittim canım bugün 8. Günüm 2 yumurta görünüyordu bi tarafta. Boyutları 13 mm civarı ikisinin de dedi. Diğer tarafta daha küçük olanlar vardı onları ölçmedi. Durum böyleBana boyutları gününe göre küçük geldi ama bilemiyorum ki.. pzt diğer kontrol tahminen çarşamba yaparız aşılamayı dedi.
Çok teşekkür ederim Allah en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah. Bu platformu açtığımda o kadar umutluydum ki ilk tedavide hamile kalacağımdan emindim ama olmadı nasip bu güneymiş. Umarım senin ilk aşılaman tutmuşturAşılama yapılacağını öğrendiğim günden beri sizin konuşmalarınızı okuyorum baştan sona senin adına çok çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini
Bu ilk aşılaman mi? Hemen kendini olumsuza odaklama ama çok da umutlanma sonra üzülebilirsin. Umutlanma dememin sebebi tek yumurta olması değil yanlış anlama aşılamanın tutma oranıyla alakalı. Tekrar denemekten başka elimizden birşey gelmiyor, bir şekilde hepimiz gebe kalacağız inş ben buna inanıyorum ama öyle ama böyleİnşallah canım güzel düşünmeye çalışıyorum ama çok fazla umudum yok açıkçası çikolata kisti var bende tek yumurtanın yetersiz olacağını düşünüyoruminşallah sen dr bu ay hayırlı haberler alırsın
1-2 arası büyüyormuş evet. Hadi bakalım pzt olsun da görelim ne olmuşlar en azından 2 tane büyümüşler iyi yanından bakıyorum bu seferGünde 2 mm büyüyor içini ferah tut canım. 2 tane olmasına çok sevindimPazartesi olsun hayrolsun. Çarşamba mı olacak aşılaman inşallah her şey yolunda gider yaz bana pazartesi günü. Bende pazartesi son kanımı vereceğim yazarım canım.
Aynen öyle canım ilk aşılama olduğu için biraz umutsuzum zaten bakalım ikimiz için de en hayırlısı olsun inşallahBu ilk aşılaman mi? Hemen kendini olumsuza odaklama ama çok da umutlanma sonra üzülebilirsin. Umutlanma dememin sebebi tek yumurta olması değil yanlış anlama aşılamanın tutma oranıyla alakalı. Tekrar denemekten başka elimizden birşey gelmiyor, bir şekilde hepimiz gebe kalacağız inş ben buna inanıyorum ama öyle ama böyle
Evet canım iğnenin dozuna vücudun iyi cevap vermiş gönlünden de 2 yumurta geçiyordu zaten. Benim hiçbir belirtim yok hala bel ağrım geçti sadece kasıkta baskı kaldı. Memeler desen yine öyle bir ağrı yok. Pazartesi görüşürüz o halde kuzum1-2 arası büyüyormuş evet. Hadi bakalım pzt olsun da görelim ne olmuşlar en azından 2 tane büyümüşler iyi yanından bakıyorum bu sefer
Sen nasılsın canım kendini nasıl hissediyorsun? Belirtiler başlamıştır artık..
Dikkat et kendine görüşürüz canımEvet canım iğnenin dozuna vücudun iyi cevap vermiş gönlünden de 2 yumurta geçiyordu zaten. Benim hiçbir belirtim yok hala bel ağrım geçti sadece kasıkta baskı kaldı. Memeler desen yine öyle bir ağrı yok. Pazartesi görüşürüz o halde kuzum
Tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın. Kasık ağrısı ve bel ağrısı hatta memelerde ağrı yaşaman çok normal bende de çatlatma iğnelerinin belirtileri aynı olmadı her tedavide farklıydı. Bu belirtilerin 10.güne kadar sürmesi normal ama bende 7.günde bitiyordu. Çatlatma iğnesinden sonra mm si küçük olan foliküller büyür tabiki doktor söylemişti.Merhabalar, daha önce gonalf ve çatlatma iğnesiyle bir kızım oldu şimdi ikinci çocuk için tekrar tedaviye başladık. Biri sağda biri solda 2 olgun yumurtam ve birkaç tane 14-15-16 cm boyunda yumurtam oluşmuş. 1 Ekimde çatlatma iğnemi vurdum 36 saat sonra dün gece ilk ilişki oldu birkaç gün devam etmemizi söyledi doktorumuz ama önceki catlatma iğnelerimden farklı olarak bunda kasık, yumurtalık ve bel ağrım çok fazla olmaya başladı ve ilişki sırasında da cok ağrım oluyor normal mi bilemedim daha önceki süreçlerimde böyle olmamıştı ama onlarda da tek yumurta ile deneme olmuştu bunda yumurta fazla ondan olabilir mi acaba o küçük yumurtalarda büyüyüp olgunlaşmış olabilir mi diye düşünüyorum
Tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın. Kasık ağrısı ve bel ağrısı hatta memelerde ağrı yaşaman çok normal bende de çatlatma iğnelerinin belirtileri aynı olmadı her tedavide farklıydı. Bu belirtilerin 10.güne kadar sürmesi normal ama bende 7.günde bitiyordu. Çatlatma iğnesinden sonra mm si küçük olan foliküller büyür tabiki doktor söylemişti.
Korkman çok normal zor bir hamilelik geçirmişsin. Yumurtamın çok olması bana göre daha çok şans tutma ihtimaline göre diye düşünüyordum 5 6 yumurtayla bile 1 tane bebek bile tutmadı. Çok yumurtada hepsi tutacak diye bir şey yok içini ferah tut. Ayrıca keşke ikiz olsa benim çok isterdim.Amin inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar aliriz. kızımda 1 tutmayan asilama ve 1 düşükten sonra üçüncü çatlatma ignesinden sonra gelmişti. Bu tedavide de geçen ay aşılamam tutmadı bu ay çatlatma ignesinden sonra normal deniyoruz inşallah sonuç aliriz. Yumurta çok olmasından dolayı biraz endişe ediyorum çoğul gebelik falan olur diye kızımda zor bir hamilelik gecirdim ve erken doğum yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?