Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

Hayırlısı insallah 1 kızım var ama ikiz olsa bende hayır demem sadece hamilelik süreci erken doğum riski gözümü korkutuyor

Filiz2816 canımm nasılsın? Ben biraz kötüyüm de bugün hiç tadım yok sabahtan beri. Biraz bulantım var şişkinliğim var halsizlik falan kendimi iyi hissetmiyorum pek. Gonal f den midir sende böyle etkileri olmuş muydu?

Canım iş yerindeydim şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun. Hayır canım bende bulantı hiç olmadı. Şişkinlik ve gaz çok oluyordu. Acaba birden fazla yumurtan geliştiği için mi? Yarın doktora gideceksin zaten sen yan etkilerinin normal olup olmadığını sormayı unutma sakın. Benim de karnım davul gibi şişti sanki 5 aylık hamile gibi. Her şey yolunda mı bundan emin değilim inanki.

Bu saatte ne işi kız ,yorma kendini çalışıyor musun sen?
senin çok yumurtan gelişmişti ya belki yan etkin olmuştur o nedenle diye sormak istedim. Çok yumurta da yok ki sonradan büyüdükçe mi yapıyor anlamadım yarın soracağım inş canım.
bu arada şunu yeni fark ettim senin iki kan değerin arasında müthiş fark varmış ikiz mi geliyor dersin??

İş yerimiz var uğradım canım evde durdukça takıntı yapıyorum. Salgından dolayı evdeyiz. Benim genellikle çok yumurtam oldu ama senin ilk kez 2 tane oluyor ya her vücudun tepkisi çok farklı. Ben fostimonun enflasyonunu okuduğumda aşırı yumurta büyümesi olduğunda mide bulantısı olur yazıyordu sen yine de sorarsın doktoruna bana da haber verirsin. Değer evet fazla artmış annem de ikiz mi diye merakta. Yarınki kan sonucumun 2000 den aşağı çıkmaması lazım ikize ihtimal verebilmem için. İkizlerim doğal yollaydı adetten 5 gün önce 53.88, 2 gün sonra 485, bir gün sonra yani tam adet günü 958 di. Doktordan gelince yaz bana. Bende sonuç çıktığında yazarım canım.

Benim geçen sene klomen kullandığımda da ikişer yumurtam gelişmişti ama böyle olmamıştı canım ilk değil yani, herhal iğnenin içeriğinden olsa gerek. Neyse az önce son dozu vuruldum geçti gitti bu da Allah tekrarını gerek ettirmesin.
Ayyyy bu da ikiz olabilir ya maşallah yarını sabırsızlıkla bekliyorum inşallah ikimizde güzel haberler verebiliriz

Daha önce 2 yumurtan oluştuğunu bilmiyordum. Her şey nasip canım inanki. Yarın çatlatma iğnen için saat verir o zaman. Som iğneni de oldun bitti Rabbim bebeğini nasip etsin inşallah Allah ne verirse razıyım. Dualarım seninle. Yarın görüşürüz kuzum iyi akşamlar.

İyi akşamlar canım

Çatlatma iğnesinin üstünden 3 gün geçti dünden bu yana inanılmaz gaz ve şişkinliğim var daha önce 4 defa bu tedaviyi oldum ama hiç böyle olmamıştım. Bu ayki belirtileri yumurtamin çok olmasına bağlıyorum ben çünkü öncekilerde hep tek yumurtayla denemiştik bu ay bikac yumurtayla denedik. Sizlerde aynı belirtileri yaşayınca yazmak istedim bende

Benim şişkinlik nedense öncesinde oldu canım o da geçti bugün şükür. Kaç yumurtayla oldu? Umarım olumlu olur senin de

Benim şişkinlik nedense öncesinde oldu canım o da geçti bugün şükür. Kaç yumurtayla oldu? Umarım olumlu olur senin de
Benimde dün başladı ama şuan daha iyi kasik bölgemde sanki şişlik ağrı var gibi. Benim sağda 22 cm solda 19 cm ve bunların dışında 2 tane falanda 15-16 cm olan küçük yumurtam vardı onlarda büyüdüyse diye düşünüyorum ben ama doktorum onlar küçük dedi. 4 defa yapildi bu tedavi hiç ağrım olmadı sindi böyle olunca büyük ihtimal yumurtam çok hatta digerleride büyüdüyse ondandır diye dusunuyorum hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah emeklerimizin karşılığını aliriz

Evet ben de bugün doktora sordum neden böyle oldum diye yumurtalar büyürken olabildiğini söyledi. Nitekim de yumoşlar istenen boyuta gelmiş

Filiz2816 kuzum doktordan geldim. 2 yumoşum var olgun 18-20 civarı dedi.. rahim kalınlığım güzel 10 mm e gelmiş o da her şey şuan için çok güzel tam gönlümden geçtiği gibi inşallah sonucum da iyi olur bu kez
Sen ne yaptın tekrar kan verdin mi?

Gerçekten mi süper ya maşallah maşallah Tam istediğin gibi sağlıklı 2 yumurtan oluşmuş. Mm leri çok güzel. Sonu da muhteşem biter inşallah Peki bugün mü yapacaksın çatlatma iğneni? Aşılama için gün verdi mi Kanımı verdim 4' te alacağım eve gelince yazarım.

Evet canım hem de gece yapacağım o saate verdi doktor Gece 2 de kalkıp iğne mi vurulur hiç ya çileye bak çarşamba öğlen 2 gibi de aşılama olacak nasipse. Dört gözle bekliyorum sonucunu

Evet canım hem de gece yapacağım o saate verdi doktor Gece 2 de kalkıp iğne mi vurulur hiç ya çileye bak çarşamba öğlen 2 gibi de aşılama olacak nasipse. Dört gözle bekliyorum sonucunu
Hadi bakalım hayırlara vesile olsun inşallah Bende bu aşılamada sabaha karşı 4 te vurulmuştum alarmı kurup kalkmıştım. Çarşamba mı aşılaman Allah' ım inşallah tutunur bebeğin sana

Hadi bakalım hayırlara vesile olsun inşallah Bende bu aşılamada sabaha karşı 4 te vurulmuştum alarmı kurup kalkmıştım. Çarşamba mı aşılaman Allah' ım inşallah tutunur bebeğin sana
Hadi ya çok tuhaf geldi bana ilk kez böyle bir saate denk gelince uyku sersemi yapabilirim inşallah

Geldim kuzum ben 1632.9 çıkmış sonucum yarın verseydim 2000 lerde olması gerekti ikiz için. Çok şükür betam artmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…