- 27 Ağustos 2019
- 124
- 47
- 13
- 26
Canim bizede yardımcı olun tuttumu sizinki biraz süreci anlatirmisinizMerhaba aramızda 1 gün var ben senden önce başlamışım inşallah olumlu sonuçlar alırız. Aynı iğneleri kullanıyoruz ben ilk kez kullanıyorum bu markayı. Sürecimi yazdım hep benden sonrakilere fikir olsun diye. Senin ilk aşılaman mı olacak?
Canım nacizhane tavsiyem sana eğer klomenle sonuç alamadıysan tekrar kullanma doktorunu değiştir. Çünkü bende 3 ay kullandım Rahim inceliği yaptı ekstra başka ilaç daha kullanmak zorunda kaldım ve sonunda da tutmadı. Başka doktora gittiğimde öyle bir sorunla karşılaştıysan ilacın değiştirilmeliydi ben letu verirdim dedi doğru söyledi. Israrla klomen verenleri anlayamıyorum doğrusuBemde bir dahaki ay insAllah yaptiracagim bu ay rahim filmi cekincem adetimi bekliyorum.Sizler igne felan diyorsunuz benim doktorum adetin 2.ile 6.gunune kadar klomen kullancaksin sonrasinda catlatma ignesi ve 36 saat sonra asilama yapilcak dedi fakat klomeni daha once 3 ay kullandin klomenle sadece 1 2 tane 18 19 mm yumurtaliklarim gelebildi en son klomen kuandigimda 1 yumurtam 16 mm gelisti pek sonuc alamadik simdi asilamada tekrar klomen vercem demesi kafami cok karistirdi igne felan demedi klomen sonrasinda 1 tane catlatma ignesi vurcaz dedi bu kadar
Doktorum cok ilgili aslinda cok memnunum ama sadece klomenle sonuc alamadigimiz zaman asilamada klomen kullancaz demesi ya burda goruyorum asilamada herkes igne kullanio bu ay rahim filminde konuscam klomenle yumurta gelistiremedik dicem asilama saffasinda baska bir ilac igne kullanmak daha dogru olmazmi diye sorcam o kadar para vericem bosa gitmesini istemiyorum gerekirse igne versin igne kullaniyim klomeni cok kullndirmadi kist yapar die sonuc alamayinca biraktirdi ama simdi asilamada sonuc alamadigim bir ilaci kullanmak ne kadar dogru bilemiyorumCanım nacizhane tavsiyem sana eğer klomenle sonuç alamadıysan tekrar kullanma doktorunu değiştir. Çünkü bende 3 ay kullandım Rahim inceliği yaptı ekstra başka ilaç daha kullanmak zorunda kaldım ve sonunda da tutmadı. Başka doktora gittiğimde öyle bir sorunla karşılaştıysan ilacın değiştirilmeliydi ben letu verirdim dedi doğru söyledi. Israrla klomen verenleri anlayamıyorum doğrusu
Merhaba benim doktorum iğneyle yumurta gelişimi yaptırdı ama kimi doktor hapla yaptırıyor. Ben açıkçası iğnem gündüzdü ama orucumu da tuttum sadece bir haftalık bir hap verdi sabah aşkam tok içmemi söyledi şimdi tutmuyorum oruç ama ben iğnenin orucu etkileyeceğini sanmıyorum. İğnede önemli olan her gün aynı saatte yapmak sanırım. Için rahat etmezse iftardan sonra da vurabilirsin bence.Merhaba arkadaşlar nasipse ben de birkaç güne aşılamaya başlamayı düşünüyorum. Ama oruçla birlikte nasıl olacak o da kafamı kurcalıyor . Sizler iğneyle mi hapla mi aşılama yaptırdınız ? İğne verilirse günde kaç kez vuruluyor günde tekse iftardan sonra vurulurum ama çiftse nasıl olur acaba kafam çok karışık
Öncelikle cevabın için çok teşekkürlerMerhaba benim doktorum iğneyle yumurta gelişimi yaptırdı ama kimi doktor hapla yaptırıyor. Ben açıkçası iğnem gündüzdü ama orucumu da tuttum sadece bir haftalık bir hap verdi sabah aşkam tok içmemi söyledi şimdi tutmuyorum oruç ama ben iğnenin orucu etkileyeceğini sanmıyorum. İğnede önemli olan her gün aynı saatte yapmak sanırım. Için rahat etmezse iftardan sonra da vurabilirsin bence.
Biraz fazla sorduysam k.bakmayın,Sanırım Bursa’da yaşıyormuşsunuz nerde yaptırıyorsunuz aşılama işlemini?Merhaba benim doktorum iğneyle yumurta gelişimi yaptırdı ama kimi doktor hapla yaptırıyor. Ben açıkçası iğnem gündüzdü ama orucumu da tuttum sadece bir haftalık bir hap verdi sabah aşkam tok içmemi söyledi şimdi tutmuyorum oruç ama ben iğnenin orucu etkileyeceğini sanmıyorum. İğnede önemli olan her gün aynı saatte yapmak sanırım. Için rahat etmezse iftardan sonra da vurabilirsin bence.
İlk aşılamam tuttu kimyasal gebelik oldu. Pes etmedim ikinci aşılama için başka doktora gittim 1 yumurtam gelişti aşılamam iptal oldu kendiniz deneyin dedi. Denedik bakalım ne olacakCanim bizede yardımcı olun tuttumu sizinki biraz süreci anlatirmisiniz
1 tane çocuğum var benim 2. bebeği hiç düşünmedim. Yıllar sonra doğurayım dediğimde ikiz gebelik oluştu doğal yolla tabiki birisi düştü diğerinin kalbi durdu. Çok ağladım çok üzüldüm. Hemen hamile kalmalıydım ve araştırmaya başladım google amcadan ilk kez ordan öğrendim yumurta çoğaltıcı ilaçları. Hamileliği hızlandırmak istiyordum. Tanıdığımız eczane ilaçlar reçetesizde alınıyor vereyim dedi olmaz dedim doktor kontrolünde olması gerekiyormuş. Araştırdım en iyi doktoru ve gittim. Anlattım doktora. Normal yolla defalarca hamile kalabildiğim için hiçbir test istemedi tam özeldi hastaneye bağlı değildi. Klomen ile zaman kaybı olacağını söyledi ucuz ama sonuç çok olumlu olmaz zaman alır tedavin dedi ve iğnelerle böyle tanıştım. Menopur 75 ml lik bir iğne verdi o ay tek yumurtam oluştu aşılamayı iptal etti 2500 tl aşılamaydı 350 tl iğnelere verdim 290 tl de muayeneye. Tekrar adetim gelince 2.gün gittim. Bu sefer yine araştırdım internetten ne iğnesi verirse versin klomen kullanacaktım yanında doktordan gizli ve zaten yumurta takibinde olacaktım birşey olmazdı ki tahmin ettiğim gibi oldu birşey olmadı yine tek yumurta olmaması için denemek istedim klomeni çünkü hem param hem ümidim gidiyordu. Fostimon iğne verdi 150 ml lık ve 75 lik menopur 225 lik doz kullandım sonra klomen o doktordan gizli 4 yumurtam oluştu. Toplam da 7 gün iğne kullandım. 100 tl çatlatma iğnesine verdim 36 saat sonra aşılamam yapıldı. Hiç ama hiç canım yanmadı 5 dk bile sürmüyor vajinal muayene gibi aynı kızlar. 12.gün test yaptım pozitifti 14.gün kanda değerim düşmüş. Doktor çok pahalı diye doktorumu değiştirdim. 1500 tl aşılama ücreti 200 tl muayehanesi 150 ml lik gonalf verdi 2 yumurtam oluştu birisinin gelişimi durdu 5 günün sonunda 1 yumurtam vardı. O iğnelere de 1131 tl verdim ve doktor aşılamayı iptal etti tek yumurta ile şansımız çok düşük diye. Evde denedik 26 Mayıs adetim bekleyip göreceğim olmazsa tekrar eski doktoruma gideceğim. Herşeyi yazdım aklınıza takılan birşey varsa sorun kızlar.Canim bizede yardımcı olun tuttumu sizinki biraz süreci anlatirmisiniz
Sanırım devlet hastanesine gidiyorsun. Klomeni orada uzun süre kullandırdıktan sonra iğne tedavisine geçildiğini biliyorum. Ben klomenleyi bırak kendi yumurtasının büyümesinin takip edilip aşılama yapılanını duydum sonuç olumsuzdu bence iğnelere geçmek istediğini söyle doktoraBemde bir dahaki ay insAllah yaptiracagim bu ay rahim filmi cekincem adetimi bekliyorum.Sizler igne felan diyorsunuz benim doktorum adetin 2.ile 6.gunune kadar klomen kullancaksin sonrasinda catlatma ignesi ve 36 saat sonra asilama yapilcak dedi fakat klomeni daha once 3 ay kullandin klomenle sadece 1 2 tane 18 19 mm yumurtaliklarim gelebildi en son klomen kuandigimda 1 yumurtam 16 mm gelisti pek sonuc alamadik simdi asilamada tekrar klomen vercem demesi kafami cok karistirdi igne felan demedi klomen sonrasinda 1 tane catlatma ignesi vurcaz dedi bu kadar
Benim de en sonki iğne tedavim ramazana denk geldi. Günde 1 kez yapılıyor bütün iğneler zaten iftardan sonra yapıyordum kendime orucumu bırakmadım. Sadece beslenmeme dikkat edemedim sahur yapmıyorum çoğu zaman o da mı tetikledi tek yumurtayı bilmiyorum.Merhaba arkadaşlar nasipse ben de birkaç güne aşılamaya başlamayı düşünüyorum. Ama oruçla birlikte nasıl olacak o da kafamı kurcalıyor . Sizler iğneyle mi hapla mi aşılama yaptırdınız ? İğne verilirse günde kaç kez vuruluyor günde tekse iftardan sonra vurulurum ama çiftse nasıl olur acaba kafam çok karışık
canim bende bursadayim doruk Hastanesi'nde tedavi görüyorum.cok iyi bı doktor bende klomen olmayınca femaraya geçtik 2 aydır sonuç alamıyordum şükür bugün yumurtam 13 mm olmuş 5 gün daha kullanicam istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi olucam inşallah doktorum çok iyi tavsiye ederimBiraz fazla sorduysam k.bakmayın,Sanırım Bursa’da yaşıyormuşsunuz nerde yaptırıyorsunuz aşılama işlemini?
Tamam canım ilerde Bursa’ya taşınma ihtimalimiz var da ondan sorayım istedim Bandırmadayım ben de. İnşallah bu ay istediğimin gibi olur aşılama yaptıracaksın dimi bu ay ? Takipte olalımX
canim bende bursadayim doruk Hastanesi'nde tedavi görüyorum.cok iyi bı doktor bende klomen olmayınca femaraya geçtik 2 aydır sonuç alamıyordum şükür bugün yumurtam 13 mm olmuş 5 gün daha kullanicam istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi olucam inşallah doktorum çok iyi tavsiye ederim
Evt ayın 19 gidicem eğer istenildiği büyüklükteyse iğne oluccamTamam canım ilerde Bursa’ya taşınma ihtimalimiz var da ondan sorayım istedim Bandırmadayım ben de. İnşallah bu ay istediğimin gibi olur aşılama yaptıracaksın dimi bu ay ? Takipte olalım
Yukarıda çok detaylı anlatmışsın canım baya açıklayıcı oldu çok teşekkür ederim ben deBenim de en sonki iğne tedavim ramazana denk geldi. Günde 1 kez yapılıyor bütün iğneler zaten iftardan sonra yapıyordum kendime orucumu bırakmadım. Sadece beslenmeme dikkat edemedim sahur yapmıyorum çoğu zaman o da mı tetikledi tek yumurtayı bilmiyorum.
Hadi hayırlısı o zaman canımEvt ayın 19 gidicem eğer istenildiği büyüklükteyse iğne oluccam
Ben bu konularda devlete guvenmemSanırım devlet hastanesine gidiyorsun. Klomeni orada uzun süre kullandırdıktan sonra iğne tedavisine geçildiğini biliyorum. Ben klomenleyi bırak kendi yumurtasının büyümesinin takip edilip aşılama yapılanını duydum sonuç olumsuzdu bence iğnelere geçmek istediğini söyle doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?