- 27 Ağustos 2019
- 124
- 47
- 13
- 26
Canim1 tane çocuğum var benim 2. bebeği hiç düşünmedim. Yıllar sonra doğurayım dediğimde ikiz gebelik oluştu doğal yolla tabiki birisi düştü diğerinin kalbi durdu. Çok ağladım çok üzüldüm. Hemen hamile kalmalıydım ve araştırmaya başladım google amcadan ilk kez ordan öğrendim yumurta çoğaltıcı ilaçları. Hamileliği hızlandırmak istiyordum. Tanıdığımız eczane ilaçlar reçetesizde alınıyor vereyim dedi olmaz dedim doktor kontrolünde olması gerekiyormuş. Araştırdım en iyi doktoru ve gittim. Anlattım doktora. Normal yolla defalarca hamile kalabildiğim için hiçbir test istemedi tam özeldi hastaneye bağlı değildi. Klomen ile zaman kaybı olacağını söyledi ucuz ama sonuç çok olumlu olmaz zaman alır tedavin dedi ve iğnelerle böyle tanıştım. Menopur 75 ml lik bir iğne verdi o ay tek yumurtam oluştu aşılamayı iptal etti 2500 tl aşılamaydı 350 tl iğnelere verdim 290 tl de muayeneye. Tekrar adetim gelince 2.gün gittim. Bu sefer yine araştırdım internetten ne iğnesi verirse versin klomen kullanacaktım yanında doktordan gizli ve zaten yumurta takibinde olacaktım birşey olmazdı ki tahmin ettiğim gibi oldu birşey olmadı yine tek yumurta olmaması için denemek istedim klomeni çünkü hem param hem ümidim gidiyordu. Fostimon iğne verdi 150 ml lık ve 75 lik menopur 225 lik doz kullandım sonra klomen o doktordan gizli 4 yumurtam oluştu. Toplam da 7 gün iğne kullandım. 100 tl çatlatma iğnesine verdim 36 saat sonra aşılamam yapıldı. Hiç ama hiç canım yanmadı 5 dk bile sürmüyor vajinal muayene gibi aynı kızlar. 12.gün test yaptım pozitifti 14.gün kanda değerim düşmüş. Doktor çok pahalı diye doktorumu değiştirdim. 1500 tl aşılama ücreti 200 tl muayehanesi 150 ml lik gonalf verdi 2 yumurtam oluştu birisinin gelişimi durdu 5 günün sonunda 1 yumurtam vardı. O iğnelere de 1131 tl verdim ve doktor aşılamayı iptal etti tek yumurta ile şansımız çok düşük diye. Evde denedik 26 Mayıs adetim bekleyip göreceğim olmazsa tekrar eski doktoruma gideceğim. Herşeyi yazdım aklınıza takılan birşey varsa sorun kızlar.
Amin inşallahHadi hayırlısı o zaman canım ☺
Canım menopurdan memnun kalmadım tek yumurtam oldu 15 mm ye kadar fostimon daha etkili geldi 24 mm 22 mm 20 mm 18,5 mm 4 yumurtam oluştu. Gonalf de 1 yumurta 18 mm oldu evde kendimiz denedik tek yumurtayla femarayı biliyorum hiç kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum iğnelerle birlikte önümüzdeki ay çok etkili oluyormuş yumurtalıkların büyümesinde iğneyle birlikte hatta tüp bebek yaptıran tanıdığımda gonalf ve femara kullanmış günde 1 kez iğne yapılıyor dozu az çok farketmiyor. 7 adet aldım ben yumurtalıklarım çabuk uyarıldı 4 yumurtam da. En sonki iğne tedavimde 5 gün kullandım 18 mm oldu yumurtam gerekli olgunluğa ulaştı.Yukarıda çok detaylı anlatmışsın canım baya açıklayıcı oldu çok teşekkür ederim ben de
doktor bana letudan bahsetmişti belki ilaçlı aşılama yapabilir.Letu uda femara tarzı bir ilaçmış günde 2 kullanılıyor mu biliyor musun ?
Bir de iğneler kaç tane alınıyor ne kadar tutuyor bi fostimon demişsin bi menapur iki ayrı marka sanırım farkları ne?
4 yumurta mı waoww Harika gerçektenCanım menopurdan memnun kalmadım tek yumurtam oldu 15 mm ye kadar fostimon daha etkili geldi 24 mm 22 mm 20 mm 18,5 mm 4 yumurtam oluştu. Gonalf de 1 yumurta 18 mm oldu evde kendimiz denedik tek yumurtayla femarayı biliyorum hiç kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum iğnelerle birlikte önümüzdeki ay çok etkili oluyormuş yumurtalıkların büyümesinde iğneyle birlikte hatta tüp bebek yaptıran tanıdığımda gonalf ve femara kullanmış günde 1 kez iğne yapılıyor dozu az çok farketmiyor. 7 adet aldım ben yumurtalıklarım çabuk uyarıldı 4 yumurtam da. En sonki iğne tedavimde 5 gün kullandım 18 mm oldu yumurtam gerekli olgunluğa ulaştı.
Canim sen gebemisin4 yumurta mı waoww Harika gerçektenTutmadı mi canım 4 yumurtayla olan da ? Yoksa kimyasalı o ay mı geçirmiştin ? Şuan ne kullanıyorsun
Hayır değilim canım o nerden çıktıCanim sen gebemisin
Belki dedom sende tedavi görüyosundurHayır değilim canım o nerden çıktı
AnlamadımBelki dedom sende tedavi görüyosundur
Merhaba sonucunuz ne oldu?Mart ayında aşılama yaptıranlar kaçıncı günündesiniz ben burayı çözmeye çalışıyorumda ben 11. Günümdeyim şiddetli bir şekilde sol kasığım ağrıyor 2 dak sürüyor sonra geçiyor Sizde nasıl değişiklikler oldu hamile kalan varmı?
Daha önce 3 kez klomen tedavisi oldum onu soruyorsanBelki dedom sende tedavi görüyosundur
Hiç sıkıntı değil faydalı oluyorsam ne mutlu. Jimer'de yaptırıyorum ben Mehmet Aral Atalay doktorum. Ama aşılama işlemi için Bursa A.R.T ye çağırdı. Birazdan gidicem hatta. Siz de mi Bursadasınız?Biraz fazla sorduysam k.bakmayın,Sanırım Bursa’da yaşıyormuşsunuz nerde yaptırıyorsunuz aşılama işlemini?
Inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.İlk aşılamam tuttu kimyasal gebelik oldu. Pes etmedim ikinci aşılama için başka doktora gittim 1 yumurtam gelişti aşılamam iptal oldu kendiniz deneyin dedi. Denedik bakalım ne olacak
merhaba ben de haziranda mehmet aral atalaya aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Kendisi klink mi açtı acaba hala jimerde mi. Aşılama için ücreti nedir bilgi verirmisinizHiç sıkıntı değil faydalı oluyorsam ne mutlu. Jimer'de yaptırıyorum ben Mehmet Aral Atalay doktorum. Ama aşılama işlemi için Bursa A.R.T ye çağırdı. Birazdan gidicem hatta. Siz de mi Bursadasınız?
Evt işte sonuç aldinmu kaç senelik evlisinDaha önce 3 kez klomen tedavisi oldum onu soruyorsan
Değilim canım ama Bandırmadayım yakınım ve de yakında oraya tayin olma ihtimalimiz var ona binaen sormuştum teşekkür ederim.Hiç sıkıntı değil faydalı oluyorsam ne mutlu. Jimer'de yaptırıyorum ben Mehmet Aral Atalay doktorum. Ama aşılama işlemi için Bursa A.R.T ye çağırdı. Birazdan gidicem hatta. Siz de mi Bursadasınız?
Çok güzel yumurtalarım oluştu ama malesef gebelik olmadı canım . 2 seneye yaklaştı bizimEvt işte sonuç aldinmu kaç senelik evlisin
Benimde öyleÇok güzel yumurtalarım oluştu ama malesef gebelik olmadı canım . 2 seneye yaklaştı bizim
2 sene olicak benimde gelismiyordy bu ay şükür gelişti çatlatma iğnesi olucam inşallah tutarBenimde öyle
Klinik açtı ama öğlene kadar yine jimerde öğleden sonra kliniğe geçiyormuş. Aşılama ücreti 1900, 1700 civarında da ilaçlar tuttu.merhaba ben de haziranda mehmet aral atalaya aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Kendisi klink mi açtı acaba hala jimerde mi. Aşılama için ücreti nedir bilgi verirmisiniz
Inşallah ya Allah isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayı. Aşılama biraz zorlu geçti ama rahim ağzı eğriliğinden ötürü zar zor geçti dedi Aral hoca. Bakalım artık hayırlısı beklycez şimdi.Değilim canım ama Bandırmadayım yakınım ve de yakında oraya tayin olma ihtimalimiz var ona binaen sormuştum teşekkür ederim.
İnşallah her şey yolunda gitsin hayırlı haberlerle dönün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?