Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

Canim
Hadi hayırlısı o zaman canım ☺
Amin inşallah

Canım menopurdan memnun kalmadım tek yumurtam oldu 15 mm ye kadar fostimon daha etkili geldi 24 mm 22 mm 20 mm 18,5 mm 4 yumurtam oluştu. Gonalf de 1 yumurta 18 mm oldu evde kendimiz denedik tek yumurtayla femarayı biliyorum hiç kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum iğnelerle birlikte önümüzdeki ay çok etkili oluyormuş yumurtalıkların büyümesinde iğneyle birlikte hatta tüp bebek yaptıran tanıdığımda gonalf ve femara kullanmış günde 1 kez iğne yapılıyor dozu az çok farketmiyor. 7 adet aldım ben yumurtalıklarım çabuk uyarıldı 4 yumurtam da. En sonki iğne tedavimde 5 gün kullandım 18 mm oldu yumurtam gerekli olgunluğa ulaştı.

4 yumurta mı waoww Harika gerçekten Tutmadı mi canım 4 yumurtayla olan da ? Yoksa kimyasalı o ay mı geçirmiştin ? Şuan ne kullanıyorsun

Merhaba sonucunuz ne oldu?

Biraz fazla sorduysam k.bakmayın,Sanırım Bursa’da yaşıyormuşsunuz nerde yaptırıyorsunuz aşılama işlemini?
Hiç sıkıntı değil faydalı oluyorsam ne mutlu. Jimer'de yaptırıyorum ben Mehmet Aral Atalay doktorum. Ama aşılama işlemi için Bursa A.R.T ye çağırdı. Birazdan gidicem hatta. Siz de mi Bursadasınız?

Hiç sıkıntı değil faydalı oluyorsam ne mutlu. Jimer'de yaptırıyorum ben Mehmet Aral Atalay doktorum. Ama aşılama işlemi için Bursa A.R.T ye çağırdı. Birazdan gidicem hatta. Siz de mi Bursadasınız?
merhaba ben de haziranda mehmet aral atalaya aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Kendisi klink mi açtı acaba hala jimerde mi. Aşılama için ücreti nedir bilgi verirmisiniz

Değilim canım ama Bandırmadayım yakınım ve de yakında oraya tayin olma ihtimalimiz var ona binaen sormuştum teşekkür ederim.
İnşallah her şey yolunda gitsin hayırlı haberlerle dönün

merhaba ben de haziranda mehmet aral atalaya aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Kendisi klink mi açtı acaba hala jimerde mi. Aşılama için ücreti nedir bilgi verirmisiniz
Klinik açtı ama öğlene kadar yine jimerde öğleden sonra kliniğe geçiyormuş. Aşılama ücreti 1900, 1700 civarında da ilaçlar tuttu.

Değilim canım ama Bandırmadayım yakınım ve de yakında oraya tayin olma ihtimalimiz var ona binaen sormuştum teşekkür ederim.
İnşallah her şey yolunda gitsin hayırlı haberlerle dönün
Inşallah ya Allah isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayı. Aşılama biraz zorlu geçti ama rahim ağzı eğriliğinden ötürü zar zor geçti dedi Aral hoca. Bakalım artık hayırlısı beklycez şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…