- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
İşallah müjde verirsın allahın izniyle canım benimbekliyorum bugunu ve yarini atlatirsam oyle yapayim
Hadı bakalım hayırlı olsun kuluckaya gectın işallahhhh güzel nurtopu gıbı bı evladın olsun hayırlarla bıtsın asılaman stres yok şekerım dinlen bol bolOhh kızlar Bitti aşılamam çok şukur
insallah abla ya strese girdim iyiceİşallah müjde verirsın allahın izniyle canım benim
Kız aynı rüyayı gördüm senın yüzünden yazdıktan sonra dalmışım Canımıniçi sıkma canını allahım dua ile acılan elleri boş cevırmez:)insallah abla ya strese girdim iyice
Valla oyle rahatladım ki tutsun yada tutmasın.15 gün iğne yok doktor kontrolü yok tadını çıkaracam.Hadı bakalım hayırlı olsun kuluckaya gectın işallahhhh güzel nurtopu gıbı bı evladın olsun hayırlarla bıtsın asılaman stres yok şekerım dinlen bol bol
Kız aynı rüyayı gördüm senın yüzünden yazdıktan sonra dalmışım Canımıniçi sıkma canını allahım dua ile acılan elleri boş cevırmez:)
Kızlar anlaştık bir yerle haftaya Cumartesi ilk muayene için Ankara yollarına düşücük bakalım hayırlısı
Hadi hayırlısı olsun canımKızlar anlaştık bir yerle haftaya Cumartesi ilk muayene için Ankara yollarına düşücük bakalım hayırlısı
Allahım güzel haberlerle dömeyı nasıp etsın işallahhhh dua edıcem sana bol bol tatlımKızlar anlaştık bir yerle haftaya Cumartesi ilk muayene için Ankara yollarına düşücük bakalım hayırlısı
Üçüncü gün sabah yada ıkıncı gün gece benım hep öyle kullandırıyo doktorum ama ara sor doktıruna sekerimDoktor bana fitil verdi sormayı unuttum bugün mj başlıcam o fitile
He kız uyanmak istemedım bıde gögüslerim şiş dokununca acıyo kabız olmuşum uyku tutmuyo bı tatlı uyudum o annn sorma canımıniçinasil etkilendiysen ablam benimmmm
Ozman bende 2.gün başlayayım. 1 gün çokta önemli olmaz herhalde Sağol canım.Üçüncü gün sabah yada ıkıncı gün gece benım hep öyle kullandırıyo doktorum ama ara sor doktıruna sekerim
İlişkı önerdımi peki canımOzman bende 2.gün başlayayım. 1 gün çokta önemli olmaz herhalde Sağol canım.
Bıde kac tane kullancan ben günde üç tane kullanıyorum ve saatlere dıkkat et aynı zamanda olsun kacırma canımıniçiİlişkı önerdımi peki canım
Onu anladim canım 1 tane dedi bana kullan 2 saat yat dediBıde kac tane kullancan ben günde üç tane kullanıyorum ve saatlere dıkkat et aynı zamanda olsun kacırma canımıniçi
Evet önerdi yarın olsun dedi ondan sonra gün aşırı devam et dediİlişkı önerdımi peki canım
Hadı bakalım hayırlısı canım :)Evet önerdi yarın olsun dedi ondan sonra gün aşırı devam et dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?