Cuma takımları var diyet bölümünde yarışarak kilo veriyorsun.. 3 4 kilo hemen verilir ben listedeydim tedavimden dolayı çıktım listeden boyuna göre kilon çok iyi ama 3 4 kilo versen daha iyi olurmuş seni etket yapayım topige birazdanCanım 3 4 kilo versem yeter 68 kiloyum boyum 168 bu takım dediğin ne oluyor ??
Ben de öyleyim canım keyfine bakSağolun kızlar hayırlısı inşallah yanlış beni bi görmeniz lazım bi rahatım bi rahatım çok huzurluyum içim çok rahat azıcıkta heyecan var durup durup gülüyorum sinirlerim mi cortladı yoksa şimdiden tüp mü zehirleyip kafa yaptırdı çocuğumun adı tüpgaz milangaz falan mı koysam acaba@Tyt82 @papatya4680 [USER=851580]@Hurihuri2013 [/USER]
Test sonucun çıksın sende sağlıklı beslenmek için bize takılarsın kuzum.bende vermek istiyorum 59 a ciktim yatmakdan bi 55 50 ideal bana boyum kisa cunku eger bu ay olmazsa direk gircem yuruyus su bu
Gözün aydın canım güzel haberler alırız 15 gün sonra inşallahOhh kızlar Bitti aşılamam çok şukur
Geçmiş olsun canım kuru kayısı ye suyu ne kadar içiyorsun günlükYok canım yemedım daha mıdem rahatsızdı kabızım mahvoldum ya
Hayırlı olsun her şey yolunda gitsinKızlar anlaştık bir yerle haftaya Cumartesi ilk muayene için Ankara yollarına düşücük bakalım hayırlısı
Koyarsın sen valla sasırmam deli kız güldürdün beni:)Sağolun kızlar hayırlısı inşallah yanlış beni bi görmeniz lazım bi rahatım bi rahatım çok huzurluyum içim çok rahat azıcıkta heyecan var durup durup gülüyorum sinirlerim mi cortladı yoksa şimdiden tüp mü zehirleyip kafa yaptırdı çocuğumun adı tüpgaz milangaz falan mı koysam acaba@Tyt82 @papatya4680 [USER=851580]@Hurihuri2013 [/USER]
Bırbucuk litre bide meyvesuyu felan ıkıyı buluyo üç gündür kuru kayısı yıyorum ac karna ama pek etkılı deıl canım ya vucüt dengeyı yıtırmiş bısey daha sorcam gögüslerınde ağrı varmıydı senın ben üstlerıne yatamıyom hala normalde catlatma iğnesı yğzünden baya hassaslalıyodu ama 10 günü gectıTest sonucun çıksın sende sağlıklı beslenmek için bize takılarsın kuzum.
Gözün aydın canım güzel haberler alırız 15 gün sonra inşallah
Geçmiş olsun canım kuru kayısı ye suyu ne kadar içiyorsun günlük
Hayırlı olsun her şey yolunda gitsin
Öleymıs canım bende yenı ogrendımTüp bebek için 3sene mi beklicezz?
Ne o sıkıldınmı fıstığım anlat dınlıyomNapiyosunuuuzzzzzzz
bugun evden cikmadim annemede gidesim gelmedi battaniye altinda kirmizilari bekliyorummmm gelcek mi gelmicekmi diye skildim yaziyim dedimNe o sıkıldınmı fıstığım anlat dınlıyom
Bende evdeyım aynen burası baya soğuk anlatsana kısaca evlılığni tedavıye ne zaman karar verdınız zaman gecer neler yapıyonbugun evden cikmadim annemede gidesim gelmedi battaniye altinda kirmizilari bekliyorummmm gelcek mi gelmicekmi diye skildim yaziyim dedim
ben 2014 mayis ayinda evlendim basta istemedim sonra istedim ama balayina gittik diye denizden enfeksiyon kapmistim ilac kullandim neyse gecti aradan biraz zaman gecince durmak istemedim burda lokman hekim hastanesine gittim biseyimin olmadiginj soyledi iste klomen catlatma ignesi denedi olmayinca rahim filmi dedi bu arada esimede bisey yoj demislerdi neyse filme girdim rahmin cok guzel bilmem ne felan dediler sorun cikmadi ben baktm bunlardan bisey ciknayacak biraktim o sira cok takiyordum esimde gitmek istemiyordu sonra aradan 1 sene gecti esime bi arkadasi bu gittigim doktoru onermis adam direk esimin tahlillerine bakti ve varikosel dedi neyse onun ameliyati bitti bu kezde normal olsun diye ugrasmak jstedi bayada ugrasti allah var iste ameliyat olali 1 sene olucak artk degerler artis gosterdi diye asilama yapalm dedik tabi ben eskiden yasadiklarimi anlatinca doktorum ilk gittigim doktora sinir oldu cunku rahmim yukardaymis rahim agzimda yapisiklik varmis ve rahim filmini bu doktordada cektirdigimde cok zorlanmistim onda bile bu 1 senede olacak bisey degil eskiden varmis onlar yanlis cekmis bence filmi dedi sonrada asilamayi denedik asilamamda zor gecti yapisikligi orda anladi doktorum mahvoldum ama bakalim degecekmiBende evdeyım aynen burası baya soğuk anlatsana kısaca evlılığni tedavıye ne zaman karar verdınız zaman gecer neler yapıyon
Ya tatlım nasıl rahım agzında yapısıklık olsugnu fılm cekerken anlamadılar asılamaya benzemıyomu rahım fılmi ben cekmedım anlatıldığı kadarıyla aynı sekılde oluyo nerdeyseben 2014 mayis ayinda evlendim basta istemedim sonra istedim ama balayina gittik diye denizden enfeksiyon kapmistim ilac kullandim neyse gecti aradan biraz zaman gecince durmak istemedim burda lokman hekim hastanesine gittim biseyimin olmadiginj soyledi iste klomen catlatma ignesi denedi olmayinca rahim filmi dedi bu arada esimede bisey yoj demislerdi neyse filme girdim rahmin cok guzel bilmem ne felan dediler sorun cikmadi ben baktm bunlardan bisey ciknayacak biraktim o sira cok takiyordum esimde gitmek istemiyordu sonra aradan 1 sene gecti esime bi arkadasi bu gittigim doktoru onermis adam direk esimin tahlillerine bakti ve varikosel dedi neyse onun ameliyati bitti bu kezde normal olsun diye ugrasmak jstedi bayada ugrasti allah var iste ameliyat olali 1 sene olucak artk degerler artis gosterdi diye asilama yapalm dedik tabi ben eskiden yasadiklarimi anlatinca doktorum ilk gittigim doktora sinir oldu cunku rahmim yukardaymis rahim agzimda yapisiklik varmis ve rahim filmini bu doktordada cektirdigimde cok zorlanmistim onda bile bu 1 senede olacak bisey degil eskiden varmis onlar yanlis cekmis bence filmi dedi sonrada asilamayi denedik asilamamda zor gecti yapisikligi orda anladi doktorum mahvoldum ama bakalim degecekmisanirim birqz uzun oldu
Bende ayak damarlarım belirgindi göğüslerim ağrıyordu dokunamıyordum ani baş dönmesi oluyordu arada bulantı oluyordu sabah değil ama gün içinde oluyordu. Birde karnım değişmişti armut gibi olmuştu bel ağrım kasık ağrım vardı.. sende ne gibi belirti oluyordu .. birde vücut ısım yüksektiBırbucuk litre bide meyvesuyu felan ıkıyı buluyo üç gündür kuru kayısı yıyorum ac karna ama pek etkılı deıl canım ya vucüt dengeyı yıtırmiş bısey daha sorcam gögüslerınde ağrı varmıydı senın ben üstlerıne yatamıyom hala normalde catlatma iğnesı yğzünden baya hassaslalıyodu ama 10 günü gectı
Saf suyu sayacaksın meyve suyunu değil meyve suyu da içme kabızlığı tetikler senin Su an saf suya ihtiyacın varBırbucuk litre bide meyvesuyu felan ıkıyı buluyo üç gündür kuru kayısı yıyorum ac karna ama pek etkılı deıl canım ya vucüt dengeyı yıtırmiş bısey daha sorcam gögüslerınde ağrı varmıydı senın ben üstlerıne yatamıyom hala normalde catlatma iğnesı yğzünden baya hassaslalıyodu ama 10 günü gectı
Ordada zor oldu iste ama acikti ilac basta gitmedi sonradan doktor ugrasti ve acti orayi gitti ilac ulasti tuplerime sanirim sonradan kapandi yani o esnada bende gordum ilacin gittigini doktorluk bisey yok ilaci vericem bak dedi orda boyle cok bisey cikmamisti benim aklimada acaba diyorum filmi 1 sene doldukdan sonra 2. Kez cektirdim ya rahime sonrasinda boyle biseymi oldu diye dusundum cunku filmde yoktu boyle bisey sasirdik bizde anlamadik bence yeni cunku cok ileri derece yapisijlik olsaydi adetler duzensiz az felan olurmus ama ben gunu gunune olurum azda olmam yani hep ayni olurum genelde kurtajlarda boyle biseyler karsilasilir dedi doktorum ama iste ben oyle biseyde olmadim aklima direk filmin etkisiyle oldugu geliyorYa tatlım nasıl rahım agzında yapısıklık olsugnu fılm cekerken anlamadılar asılamaya benzemıyomu rahım fılmi ben cekmedım anlatıldığı kadarıyla aynı sekılde oluyo nerdeyse
Bunları bılıyodum ama göğüslerini hiç hatırlamıyorum yazdığnı göğüslerım cok ağrıyo üç dört gündür arada bulantım var kasıklarım şiş göbeğim kocaman oldu şiş ama kendımmmı üretıyom dıyede bı sorguluyorum kendımı canım ya vucut ısım cok yüksek son ıkı gündür avuçiçlerim yanıyo terli uyanıyorum dudaklarım çöl gibi kupkuru uzandıgımda anı harekette kasıgımda sızlama batma oluyo cenın seklınde uyurum o bıle rahatsız edıyo benı anlıcagın bunları ben paıkolojık yaratıyosam durumum vahimBende ayak damarlarım belirgindi göğüslerim ağrıyordu dokunamıyordum ani baş dönmesi oluyordu arada bulantı oluyordu sabah değil ama gün içinde oluyordu. Birde karnım değişmişti armut gibi olmuştu bel ağrım kasık ağrım vardı.. sende ne gibi belirti oluyordu .. birde vücut ısım yüksekti
Elastık olabılırmı acaba canım aklıma geldı anlattıklarını düşündükçeOrdada zor oldu iste ama acikti ilac basta gitmedi sonradan doktor ugrasti ve acti orayi gitti ilac ulasti tuplerime sanirim sonradan kapandi yani o esnada bende gordum ilacin gittigini doktorluk bisey yok ilaci vericem bak dedi orda boyle cok bisey cikmamisti benim aklimada acaba diyorum filmi 1 sene doldukdan sonra 2. Kez cektirdim ya rahime sonrasinda boyle biseymi oldu diye dusundum cunku filmde yoktu boyle bisey sasirdik bizde anlamadik bence yeni cunku cok ileri derece yapisijlik olsaydi adetler duzensiz az felan olurmus ama ben gunu gunune olurum azda olmam yani hep ayni olurum genelde kurtajlarda boyle biseyler karsilasilir dedi doktorum ama iste ben oyle biseyde olmadim aklima direk filmin etkisiyle oldugu geliyor
o ne ablaElastık olabılırmı acaba canım aklıma geldı anlattıklarını düşündükçe
Kiminde esnek oluyomuş tam olarak hatırlamıyorum bı yerde okumustum bazı ladınların kızlıgı bıle esnek oluyo bozulmuyoo ne abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?