- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
yok simdi senn deyince baktimda genisleme oluyomus onda bende yapisik olduguna gore dardir heralde esnek olsa o kadar ugrasmazdi asilamada diye dusundum ama bilmiyorm belkide oyledir aslinda korktugumda bunan sonraki evre iste eger adet olursamKiminde esnek oluyomuş tam olarak hatırlamıyorum bı yerde okumustum bazı ladınların kızlıgı bıle esnek oluyo bozulmuyo
İşallah olmazsın dıyelim oldun pesmi edıcen devam etmıcenmı tatlımyok simdi senn deyince baktimda genisleme oluyomus onda bende yapisik olduguna gore dardir heralde esnek olsa o kadar ugrasmazdi asilamada diye dusundum ama bilmiyorm belkide oyledir aslinda korktugumda bunan sonraki evre iste eger adet olursam
asilamada cok korktum stres oldum acidan agladim doktorumda cok anlatamadi ben biraz ara vermek istiyorum kurler denemek istiyorum bide malum kis geldi ev borcu gaz felan derken gidemeyebilirim devlete gitsem neyse ama normal muayene hane olunca kana bile 50 100 lira veriyoruz buraya kadar kendimizi sika sika yaptik 2 ay felan bi sure gitmem belki daha fazla bilmiyorum sonrasindada giderim eger rahim icin yapilcak bisey varsa yaptiririm asilama 1 kez daha belki sonrasinda direk tup deneriz diyorum. Cunku esimin degerleri ne kadar yukselsede o kadar ic acici degil zorlamaya bosa paraya gerek yok diye dusunuyorm bilmiyormİşallah olmazsın dıyelim oldun pesmi edıcen devam etmıcenmı tatlım
İşallah tutarda düşünmene gerek kalmaz allahın izniyle ama ne olursa olsun pes etme güzelim gerekirse devlete gıt canım ilerki yaslarda cok zor oluyo bak bana kırk olcam hersey zorlastı vucut kaldıramıyo bu sefer olmassa tüp bebek yaptırcaz allahın izniyle allahım bana güç verdıkce uğrasıcam menepoxa gırene kadar gerekırse kııııı sunun surasında üç dört yıl aonra gırerım heraldeasilamada cok korktum stres oldum acidan agladim doktorumda cok anlatamadi ben biraz ara vermek istiyorum kurler denemek istiyorum bide malum kis geldi ev borcu gaz felan derken gidemeyebilirim devlete gitsem neyse ama normal muayene hane olunca kana bile 50 100 lira veriyoruz buraya kadar kendimizi sika sika yaptik 2 ay felan bi sure gitmem belki daha fazla bilmiyorum sonrasindada giderim eger rahim icin yapilcak bisey varsa yaptiririm asilama 1 kez daha belki sonrasinda direk tup deneriz diyorum. Cunku esimin degerleri ne kadar yukselsede o kadar ic acici degil zorlamaya bosa paraya gerek yok diye dusunuyorm bilmiyorm
bende istiyorum mucadele etmek de iste abla burdaki devlet oyle skintiliki gitmedim degil gittim birini soyunma yerine alirken birini ultrasona aliyor ayni oda icinde 2 3 hasta oluyor geliyolar bana ondan sonra cok kalabalik bide cokda buyuk bi arastirma hastanesine gitmedim tabi bakalim bundan sonrasinda gerek olursa gidecegim buyuk doguma felan . Ya biz ne kadar mucadele etsekde rabbim ol dicek olcak ama mapalim yinede birakmak gelmiyor insanin icindenİşallah tutarda düşünmene gerek kalmaz allahın izniyle ama ne olursa olsun pes etme güzelim gerekirse devlete gıt canım ilerki yaslarda cok zor oluyo bak bana kırk olcam hersey zorlastı vucut kaldıramıyo bu sefer olmassa tüp bebek yaptırcaz allahın izniyle allahım bana güç verdıkce uğrasıcam menepoxa gırene kadar gerekırse kııııı sunun surasında üç dört yıl aonra gırerım heralde
Muhakkak öyle allahım ol derse olur ama derman aramakta bızım vazıfemız bişeyleri vesile kılmakbende istiyorum mucadele etmek de iste abla burdaki devlet oyle skintiliki gitmedim degil gittim birini soyunma yerine alirken birini ultrasona aliyor ayni oda icinde 2 3 hasta oluyor geliyolar bana ondan sonra cok kalabalik bide cokda buyuk bi arastirma hastanesine gitmedim tabi bakalim bundan sonrasinda gerek olursa gidecegim buyuk doguma felan . Ya biz ne kadar mucadele etsekde rabbim ol dicek olcak ama mapalim yinede birakmak gelmiyor insanin icinden
aynen insallah basitce hamile kalirizz hepimiz rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin . Sen neler yapiyosun neden yurrt disi buralar degildeMuhakkak öyle allahım ol derse olur ama derman aramakta bızım vazıfemız bişeyleri vesile kılmak
Bu konudan uzaklasmaya calıssakta aynı konuya geri dönşyoz bugğn kımse yok farkettınmı hepsı kactı burası sana bana kaldıMuhakkak öyle allahım ol derse olur ama derman aramakta bızım vazıfemız bişeyleri vesile kılmak
Eşinm burda dıpmuş büyümüş herseyi burda mecbur bende bütün hayatımı gerıde bırakıp geldım cok zor ama allah kımseyı gurbette bırakmasın heleki geldiğin aile benımki gıbı anlyıssız ve yobazsa canımıniçiaynen insallah basitce hamile kalirizz hepimiz rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin . Sen neler yapiyosun neden yurrt disi buralar degilde
Test.gününü geçirme ya da erken test al bak bakalım benimde el ve ayak içlerimde yanma oluyordu batma da oluyordu bende kendim ürettim sanıyordumBunları bılıyodum ama göğüslerini hiç hatırlamıyorum yazdığnı göğüslerım cok ağrıyo üç dört gündür arada bulantım var kasıklarım şiş göbeğim kocaman oldu şiş ama kendımmmı üretıyom dıyede bı sorguluyorum kendımı canım ya vucut ısım cok yüksek son ıkı gündür avuçiçlerim yanıyo terli uyanıyorum dudaklarım çöl gibi kupkuru uzandıgımda anı harekette kasıgımda sızlama batma oluyo cenın seklınde uyurum o bıle rahatsız edıyo benı anlıcagın bunları ben paıkolojık yaratıyosam durumum vahim
Aşılamayı ne kadar yaptırdın kuzumasilamada cok korktum stres oldum acidan agladim doktorumda cok anlatamadi ben biraz ara vermek istiyorum kurler denemek istiyorum bide malum kis geldi ev borcu gaz felan derken gidemeyebilirim devlete gitsem neyse ama normal muayene hane olunca kana bile 50 100 lira veriyoruz buraya kadar kendimizi sika sika yaptik 2 ay felan bi sure gitmem belki daha fazla bilmiyorum sonrasindada giderim eger rahim icin yapilcak bisey varsa yaptiririm asilama 1 kez daha belki sonrasinda direk tup deneriz diyorum. Cunku esimin degerleri ne kadar yukselsede o kadar ic acici degil zorlamaya bosa paraya gerek yok diye dusunuyorm bilmiyorm
Beklıcem test günümü canım o tek cızgıyı görmek istemiyorum valla hamile kalım bes tane alcam yanyana dizcem hepsınıde yapcam sırf o cıft cızgıyı görğm dıye allahın ıZnıyle yaaaaaa allahım duy sesımıTest.gününü geçirme ya da erken test al bak bakalım benimde el ve ayak içlerimde yanma oluyordu batma da oluyordu bende kendim ürettim sanıyordum
Burda yim canım ben hep takipteyım kasigim da biraz agri var yatıyorum.Bu konudan uzaklasmaya calıssakta aynı konuya geri dönşyoz bugğn kımse yok farkettınmı hepsı kactı burası sana bana kaldı
rabbim kolaylik versin ablacim nasil tanistiniz ki ? Aynen valla kimsecikler yokEşinm burda dıpmuş büyümüş herseyi burda mecbur bende bütün hayatımı gerıde bırakıp geldım cok zor ama allah kımseyı gurbette bırakmasın heleki geldiğin aile benımki gıbı anlyıssız ve yobazsa canımıniçi
ayni seyi dusunuyoruzBeklıcem test günümü canım o tek cızgıyı görmek istemiyorum valla hamile kalım bes tane alcam yanyana dizcem hepsınıde yapcam sırf o cıft cızgıyı görğm dıye allahın ıZnıyle yaaaaaa allahım duy sesımı
1 milyar + 150 muayane ucreti ama klomenle oldugu icin igne ile daha pahaliymisAşılamayı ne kadar yaptırdın kuzum
Bence hamilesin bukadar çok belirti saydin ki. Bu kadar belirti boş olamazBeklıcem test günümü canım o tek cızgıyı görmek istemiyorum valla hamile kalım bes tane alcam yanyana dizcem hepsınıde yapcam sırf o cıft cızgıyı görğm dıye allahın ıZnıyle yaaaaaa allahım duy sesımı
Kıyamam cok anı hareketler yapma ve arada dolaş kan dolaşımın olussun hep uzanma canımıniçiBurda yim canım ben hep takipteyım kasigim da biraz agri var yatıyorum.
Ayyyyyy allah duysun sesını ama sende anlıcan kullandığmuz ılaclar bıze sahte belirtiler verebılıyoBence hamilesin bukadar çok belirti saydin ki. Bu kadar belirti boş olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?