- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
İşyerımde tanıştık magaza müdürüydüm bi sorun oldu onu konusurken tanıstık oldu bıttı benım hayat tamamen deiştı şimdi ev hanımı oldumrabbim kolaylik versin ablacim nasil tanistiniz ki ? Aynen valla kimsecikler yok
Kimindw hiçbir belirti olmuyo canım deişk hepimizin iyi düşünBende h8c bir belirti yok gogus ucum disinda
Idrara güvenmiyorum erken gebelik testine güveniyorum bi ihtimal o da hadi bakalım o dedigini 3000lere ulaşınca yaparsın inşallah bize de resim atarsınBeklıcem test günümü canım o tek cızgıyı görmek istemiyorum valla hamile kalım bes tane alcam yanyana dizcem hepsınıde yapcam sırf o cıft cızgıyı görğm dıye allahın ıZnıyle yaaaaaa allahım duy sesımı
Ooo çokmuş biz 300 tl gibi bir fiyata yaptık ilaç dahil1 milyar + 150 muayane ucreti ama klomenle oldugu icin igne ile daha pahaliymis
Canım adet gününde bende de belirti kalmadı uçları acıdı sadece hep olumlu oluyoruzBende h8c bir belirti yok gogus ucum disinda
dakikada bi tuvalete gider oldum acaba mi diyeIdrara güvenmiyorum erken gebelik testine güveniyorum bi ihtimal o da hadi bakalım o dedigini 3000lere ulaşınca yaparsın inşallah bize de resim atarsın
Ooo çokmuş biz 300 tl gibi bir fiyata yaptık ilaç dahil
Canım adet gününde bende de belirti kalmadı uçları acıdı sadece hep olumlu oluyoruz
saglik olsun rabbim yazmis demekki huzur olsunda tek ora bura sura napcan katlaniyo insan herseyeİşyerımde tanıştık magaza müdürüydüm bi sorun oldu onu konusurken tanıstık oldu bıttı benım hayat tamamen deiştı şimdi ev hanımı oldum
Normal de akşam mı olursun sabah mıdakikada bi tuvalete gider oldum acaba mi diyekafayi yemem insallah
oglene dogru olurdum genelde hatta oluyum diye dus bile aldim ilik suyla olcaksam dustan sonra gelir diye ama henuz ses yokNormal de akşam mı olursun sabah mı
Valla benim gözüm sende seni bekliyorum dört göz ileHerkesler sustu
yarin babam evde genelde pazarlari ailecek kahvalti yapariz beraber vakit gecirirz bu yuzden yarinida beklerim ablacim pazartesi veririm buyuk ihtimalValla benim gözüm sende seni bekliyorum dört göz ileda sende ne olacak diye bekliyorum bugün olmazsan kan verecek misin bekleyecek misin
Hadi inşallah hayırlı haberler olsun.yarin babam evde genelde pazarlari ailecek kahvalti yapariz beraber vakit gecirirz bu yuzden yarinida beklerim ablacim pazartesi veririm buyuk ihtimal
ay insallah ya zaman gecmiyor valla bugunu atlattim ama nasil bide bana sorunHadi inşallah hayırlı haberler olsun.
Kv ile beraber mi oturuyorsun kuzum ..yarin babam evde genelde pazarlari ailecek kahvalti yapariz beraber vakit gecirirz bu yuzden yarinida beklerim ablacim pazartesi veririm buyuk ihtimal
İnan bende sizle bekliuom birinden iui bir haber gelsin diye.test sonuçlarinizi sabırsızlıkla bekliyorumay insallah ya zaman gecmiyor valla bugunu atlattim ama nasil bide bana sorun
yok kendi babamKv ile beraber mi oturuyorsun kuzum ..
Kahvaltıdan önce versen keşke ben çatladım burda
bi umut oluyo burdaki tek bir sonuc anlayabiliyormmmmİnan bende sizle bekliuom birinden iui bir haber gelsin diye.test sonuçlarinizi sabırsızlıkla bekliyorum
Seni anlıyorum ama yapacak birşey yok maalesef o kan verilecekyok kendi babamvalla abla bende catlyorm ama ikibir kirmizilari gormekden yada umutlanip kan vermekden hele idrartestine verdigim paralarin haddi hesabi yok artk oyle bi haldeyimki burda hep 15 gun okudum diye 15 e kadar beklyesim var o dereceyim
Yok kendim oturuyorum kimsecikler yokda ben aileme ikibir sormasinlar diye pazartrsi sali test gunum dedim diyip gidemem ancak aksam esimle acile gidip veririm yarinda olmazsam oyle yaparm
Seni anlıyorum ama yapacak birşey yok maalesef o kan verilecekinşallah adet olmazsın da verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?