Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Idrara güvenmiyorum erken gebelik testine güveniyorum bi ihtimal o da hadi bakalım o dedigini 3000lere ulaşınca yaparsın inşallah bize de resim atarsın

1 milyar + 150 muayane ucreti ama klomenle oldugu icin igne ile daha pahaliymis
Ooo çokmuş biz 300 tl gibi bir fiyata yaptık ilaç dahil

Bende h8c bir belirti yok gogus ucum disinda
Canım adet gününde bende de belirti kalmadı uçları acıdı sadece hep olumlu oluyoruz

dakikada bi tuvalete gider oldum acaba mi diye kafayi yemem insallah

Valla benim gözüm sende seni bekliyorum dört göz ile da sende ne olacak diye bekliyorum bugün olmazsan kan verecek misin bekleyecek misin
yarin babam evde genelde pazarlari ailecek kahvalti yapariz beraber vakit gecirirz bu yuzden yarinida beklerim ablacim pazartesi veririm buyuk ihtimal

Kv ile beraber mi oturuyorsun kuzum ..
Kahvaltıdan önce versen keşke ben çatladım burda
yok kendi babam valla abla bende catlyorm ama ikibir kirmizilari gormekden yada umutlanip kan vermekden hele idrartestine verdigim paralarin haddi hesabi yok artk oyle bi haldeyimki burda hep 15 gun okudum diye 15 e kadar beklyesim var o dereceyim

Yok kendim oturuyorum kimsecikler yokda ben aileme ikibir sormasinlar diye pazartrsi sali test gunum dedim diyip gidemem ancak aksam esimle acile gidip veririm yarinda olmazsam oyle yaparm

yok kendi babam valla abla bende catlyorm ama ikibir kirmizilari gormekden yada umutlanip kan vermekden hele idrartestine verdigim paralarin haddi hesabi yok artk oyle bi haldeyimki burda hep 15 gun okudum diye 15 e kadar beklyesim var o dereceyim
Seni anlıyorum ama yapacak birşey yok maalesef o kan verilecek inşallah adet olmazsın da verirsin

Yok kendim oturuyorum kimsecikler yokda ben aileme ikibir sormasinlar diye pazartrsi sali test gunum dedim diyip gidemem ancak aksam esimle acile gidip veririm yarinda olmazsam oyle yaparm
bende öyle dedimdi anneme annem hep hamile gözü ile bakmıştı: D içine doğmuş kadının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…