Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlarrr ya çok saçma gelecek belki aslında bugün adetimin 5. Günü ama ben hamile olabilirmiyim acaba göğüslerim kocaman oldu damarlarım belirginleşti ,kaşıklarıma böyle batma,kasılma gibi birşeyler oluyor ara ara midem bulanıyor basım dönüyor

Adetin nasıl önemli olan o. Geç döllenme olan da oluyormuş ama ne demek bilmiyorum..

Ben bi tuhafim ara ara kasiklarima agri giriyo elim yuzum yaniyo ama usuyo gibiyimde cok degisik hic boyle oldunuzmu ?

Adetin nasıl önemli olan o. Geç döllenme olan da oluyormuş ama ne demek bilmiyorum..
İlk 2 gün azdı normale nazaran 3.gün biraz fazlaydı dün ve bugünde kopkoyu kahverengi geldi ama azdı yani bugün tüm gün gelen bir pedin 4 te 1 i kadar belimde ağrıyor hala

İlk 2 gün azdı normale nazaran 3.gün biraz fazlaydı dün ve bugünde kopkoyu kahverengi geldi ama azdı yani bugün tüm gün gelen bir pedin 4 te 1 i kadar belimde ağrıyor hala
Kist olabilir mi acaba ya da üşüttün mü kendini ağrı sızın adet ağrısından daha yüksek bir ağrı oldu mu

Ben bi tuhafim ara ara kasiklarima agri giriyo elim yuzum yaniyo ama usuyo gibiyimde cok degisik hic boyle oldunuzmu ?
Kuzum ben umut vermek istemiyorum sana bende oldu ateş basıyordu beni klima açtığımda klima bile serinletmedi beni düşün bel ağrısı berbattı zaten

Kuzum ben umut vermek istemiyorum sana bende oldu ateş basıyordu beni klima açtığımda klima bile serinletmedi beni düşün bel ağrısı berbattı zaten
Ben dısarı cıktım dengem gıttı bı ara elim ayağım boşaldı anca geldım kendıme kızlar benım vücut cıldırdı yaaaaaa hiç iyi deilim

valla vucudumu tasiyamiyo gibiyim ozellikle kafami bi degisik ates basti anlamadim neden bu gidisle yarin olmazsam direk acile gidecegim artk yeter cikarsa ciksin cikmazsa cikmasin boyle de paronayak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…