- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
benimki teselli ediyo beni uzulme hersey olur herseye hazir ol felan diye bende ztn belli etmedim hic ona stresimi aman felan yaparm takmasin diyebende öyle dedimdi anneme annem hep hamile gözü ile bakmıştı: D içine doğmuş kadının
Iyiyim bende anneme geldim bugün annemde kalacaz keyfim yerinde şüküraynen ablacim insalllaaaaah. Sen nassilsinn
Erkekler bizden daha stresli aslında kendini avutmaya çalışıyordurbenimki teselli ediyo beni uzulme hersey olur herseye hazir ol felan diye bende ztn belli etmedim hic ona stresimi aman felan yaparm takmasin diye
iyi ol ablacimmm aynen valla genelde o toparliyo beniIyiyim bende anneme geldim bugün annemde kalacaz keyfim yerinde şükür
Erkekler bizden daha stresli aslında kendini avutmaya çalışıyordur
Adetin nasıl önemli olan o. Geç döllenme olan da oluyormuş ama ne demek bilmiyorum..Kızlarrr ya çok saçma gelecek belki aslında bugün adetimin 5. Günü ama ben hamile olabilirmiyim acaba göğüslerim kocaman oldu damarlarım belirginleşti ,kaşıklarıma böyle batma,kasılma gibi birşeyler oluyor ara ara midem bulanıyor basım dönüyor
Evet canım önerdikızlar size doktor aşılamadan sonra ilişki önerdi mi?
Çatlama günü birde aşılama günü önerdikızlar size doktor aşılamadan sonra ilişki önerdi mi?
Asilamadan sonraki gün ve sonra iki günde birkızlar size doktor aşılamadan sonra ilişki önerdi mi?
İlk 2 gün azdı normale nazaran 3.gün biraz fazlaydı dün ve bugünde kopkoyu kahverengi geldi ama azdı yani bugün tüm gün gelen bir pedin 4 te 1 i kadar belimde ağrıyor halaAdetin nasıl önemli olan o. Geç döllenme olan da oluyormuş ama ne demek bilmiyorum..
Kist olabilir mi acaba ya da üşüttün mü kendini ağrı sızın adet ağrısından daha yüksek bir ağrı oldu muİlk 2 gün azdı normale nazaran 3.gün biraz fazlaydı dün ve bugünde kopkoyu kahverengi geldi ama azdı yani bugün tüm gün gelen bir pedin 4 te 1 i kadar belimde ağrıyor hala
Kuzum ben umut vermek istemiyorum sana bende oldu ateş basıyordu beni klima açtığımda klima bile serinletmedi beni düşün bel ağrısı berbattı zatenBen bi tuhafim ara ara kasiklarima agri giriyo elim yuzum yaniyo ama usuyo gibiyimde cok degisik hic boyle oldunuzmu ?
Ben dısarı cıktım dengem gıttı bı ara elim ayağım boşaldı anca geldım kendıme kızlar benım vücut cıldırdı yaaaaaa hiç iyi deilimKuzum ben umut vermek istemiyorum sana bende oldu ateş basıyordu beni klima açtığımda klima bile serinletmedi beni düşün bel ağrısı berbattı zaten
valla vucudumu tasiyamiyo gibiyim ozellikle kafami bi degisik ates basti anlamadim neden bu gidisle yarin olmazsam direk acile gidecegim artk yeter cikarsa ciksin cikmazsa cikmasin boyle de paronayak oldumKuzum ben umut vermek istemiyorum sana bende oldu ateş basıyordu beni klima açtığımda klima bile serinletmedi beni düşün bel ağrısı berbattı zaten
allah allah ne oldu ki acaba dikkat et kendinee yat dinlennnBen dısarı cıktım dengem gıttı bı ara elim ayağım boşaldı anca geldım kendıme kızlar benım vücut cıldırdı yaaaaaa hiç iyi deilim
Şimdi nasılsın peki hastaneye gideydiniz keşke çok kötü olduysanBen dısarı cıktım dengem gıttı bı ara elim ayağım boşaldı anca geldım kendıme kızlar benım vücut cıldırdı yaaaaaa hiç iyi deilim
Yatıyorum devam ederse gıdıcem canımŞimdi nasılsın peki hastaneye gideydiniz keşke çok kötü olduysan
Dengesızım canımŞimdi nasılsın peki hastaneye gideydiniz keşke çok kötü olduysan
Ver bencede kafan rahat eder en azındanvalla vucudumu tasiyamiyo gibiyim ozellikle kafami bi degisik ates basti anlamadim neden bu gidisle yarin olmazsam direk acile gidecegim artk yeter cikarsa ciksin cikmazsa cikmasin boyle de paronayak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?