- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Baş dönmen mi var.. dinlen iyice kuzumYatıyorum devam ederse gıdıcem canım
Ah bı bılsem yatıyom canım üşüyom bideallah allah ne oldu ki acaba dikkat et kendinee yat dinlennn
Evet canım ya gözüm kararıyo bıde ya ben hamileyım yada benım vucudum bana oyun oynuyo yalancııııııııBaş dönmen mi var.. dinlen iyice kuzum
Inşallah bebiş vardır kuzumEvet canım ya gözüm kararıyo bıde ya ben hamileyım yada benım vucudum bana oyun oynuyo yalancıııııııı
ayni anda biseyler oldu bize insallah hamileyizdirEvet canım ya gözüm kararıyo bıde ya ben hamileyım yada benım vucudum bana oyun oynuyo yalancıııııııı
Amin yada bızım bedenler cok ıyı oyuncu yaayni anda biseyler oldu bize insallah hamileyizdir
valla bugun iki bir tuvalete gittim ben kendimi psikolojikmen etkilemis olabilirimAmin yada bızım bedenler cok ıyı oyuncu ya
O yüzden dıyom ya oynatmaya az kaldı gevsemeliyız bıraz bence ben bi papatya cayı içip uyumaya calıscam tabı uyuyabılırsem canımvalla bugun iki bir tuvalete gittim ben kendimi psikolojikmen etkilemis olabilirim
Evet 3 gündür fena üşütmüşüm grip öksürük Boğaz ağrısı pert oldum.kist olduğunu sanmam kasıklarımda ağrım hiç yok kuzumKist olabilir mi acaba ya da üşüttün mü kendini ağrı sızın adet ağrısından daha yüksek bir ağrı oldu mu
Bitki çayı içme kuzum yaO yüzden dıyom ya oynatmaya az kaldı gevsemeliyız bıraz bence ben bi papatya cayı içip uyumaya calıscam tabı uyuyabılırsem canım
Usutmekten o zaman canım dikkat et kendine tedavi öncesiEvet 3 gündür fena üşütmüşüm grip öksürük Boğaz ağrısı pert oldum.kist olduğunu sanmam kasıklarımda ağrım hiç yok kuzum
Tamam canım içmicem merak etme sadece bırazrahatlarım dıye dedım içmem sıkılma :)Bitki çayı içme kuzum ya
Ne durumdasın canım savas gazısı gibiyız aklım sende kız iyimisim azcıkayni anda biseyler oldu bize insallah hamileyizdir
iyiyim suan gecti namazimi kildim esim geldi tv izliyoruz gormemisimNe durumdasın canım savas gazısı gibiyız aklım sende kız iyimisim azcık
Allah kabul etsin canım benım hadi işallahhhh iyi oliyiyim suan gecti namazimi kildim esim geldi tv izliyoruz gormemisim
sen nasilsin ablacim allah razi olsunAllah kabul etsin canım benım hadi işallahhhh iyi ol
İyiyim azcık bıde cişim dursa gıt gıt bıtmıyo canımıniçisen nasilsin ablacim allah razi olsun
bende oyleydim bugunde allahdan gecti birazİyiyim azcık bıde cişim dursa gıt gıt bıtmıyo canımıniçi
Aynen ruhumuz hamıle gözümüz aydınbende oyleydim bugunde allahdan gecti birazhamile degilsek bile hamileyizz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?