- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
Günaydın canım :) çok fena üşütmüşüm başım çok ağrıyor :-(Günaydın kızlar
cok gecmie olsun dikkat et kendineGünaydın canım :) çok fena üşütmüşüm başım çok ağrıyor :-(
Sağol canımcok gecmie olsun dikkat et kendine
nasil oldun ablacimGünaydın kızlar :)
Adet sancım var ıyıyım şimdilik yataktayım canım hiç kalkmak istemiyo güzelım sen nasılsın pekinasil oldun ablacim
ben iyiyim aimdilik biseyim yok ama icimdeki his bugun adet olacaksin diyerek uyandirdi beni onun sersemligi var bakalim ne olacak annemlere geldim smdiAdet sancım var ıyıyım şimdilik yataktayım canım hiç kalkmak istemiyo güzelım sen nasılsın peki
Hakkımızda hayırlısı canım bence bıraz serbest bırakalım kendımızı ıkımızde düşüne düşüne delirdık işallah hersey güzel olur annenle kahve yap otur muhabbet et tadını cıkar ben yataktan cıkmak dahı istemiyorum annenınde ellerınden öperim:)ben iyiyim aimdilik biseyim yok ama icimdeki his bugun adet olacaksin diyerek uyandirdi beni onun sersemligi var bakalim ne olacak annemlere geldim smdi
allah razi olsun ablacimmmmm valla de de onu de yok ben bugun olmazsam aksam esim 11 gibi de gelse gitcem acile yoksa dusun dusun delircem gecen ay gecikmistim adetin 32. Gunu adet olmustum o yuzden bekliyorum birazda genelde 30 31 gunde felan olurumHakkımızda hayırlısı canım bence bıraz serbest bırakalım kendımızı ıkımızde düşüne düşüne delirdık işallah hersey güzel olur annenle kahve yap otur muhabbet et tadını cıkar ben yataktan cıkmak dahı istemiyorum annenınde ellerınden öperim:)
En doğrusunu yaparsın bence burda malesefkı yapmıyolar olsa ben coktan gıtmıstım sadece doktorumuz isteyebılıyo işallahhhh müjde verirsın annede bıze bol bol dua etsın anaların duası kabul olur:)allah razi olsun ablacimmmmm valla de de onu de yok ben bugun olmazsam aksam esim 11 gibi de gelse gitcem acile yoksa dusun dusun delircem gecen ay gecikmistim adetin 32. Gunu adet olmustum o yuzden bekliyorum birazda genelde 30 31 gunde felan olurum
Gecmiş olsun canımGünaydın canım :) çok fena üşütmüşüm başım çok ağrıyor :-(
hatim indirdi resmende isteEn doğrusunu yaparsın bence burda malesefkı yapmıyolar olsa ben coktan gıtmıstım sadece doktorumuz isteyebılıyo işallahhhh müjde verirsın annede bıze bol bol dua etsın anaların duası kabul olur:)
allahim yarabbim sinir oluyorum soyle insanlara sende bi guzel kiz abla msj at eger gidip soylerlerse senin mahremin sonucda uyardiysan nasil gidip soyler boyle biseyi .s sikma canini senin hic bir sucun yokki bebisin seni diger tarafda beklemek istedi ve tutunamadi ne sen agir kaldirdin ne bisey bizim insanlarimiz degiissik bosver sikma canini degmez hic biri bisey derse lafini verirsinCanım sıkkın benimde benle beraber eşimin teyze kızı da aşılama yaptırdı her hastaneye gittiğim de karşılaştık hatta aşılama günüm de o da aşılama için geldi karşılaştık sürekli sordu durdu sürekli bazen msj cvb vermedim yine msj attı en son düşük yaptigimda cvb vermediğim halde 6 kere msj attı.. cuma günü dedim düşük yaptım diye bu sefer de ağır mı kaldırdın dedi birde gitmiş eşine söylemiş okadar dedim kimseye soylemicez dedik en son hamilelikte anneler söyledik biz duyurmadık.. eşi de benim teyzemin görümcesinin oğlu gidip annesine söylerse herkes herşeyi duyacak birde bana sürekli arabaya mı bindin ağır mı kaldırdın diye söylenip duracak sinirlerim tavan dünden beri
Ya anlamadığım bızde erkekler böyle şeyleri konusmaz hamıle oldugmuxu bıle cekınırız erkeklere demeye nasıl insanlar bunlar kı üzerlerıne vazife cıkarmışlar tövbe yarabbım sende sıkma canını ver hepsının lafını ağzına karı gıbı dedıkodu yapmasınlar üzülme canımıniçi ya ne yapcan etraf dolu bunlardanCanım sıkkın benimde benle beraber eşimin teyze kızı da aşılama yaptırdı her hastaneye gittiğim de karşılaştık hatta aşılama günüm de o da aşılama için geldi karşılaştık sürekli sordu durdu sürekli bazen msj cvb vermedim yine msj attı en son düşük yaptigimda cvb vermediğim halde 6 kere msj attı.. cuma günü dedim düşük yaptım diye bu sefer de ağır mı kaldırdın dedi birde gitmiş eşine söylemiş okadar dedim kimseye soylemicez dedik en son hamilelikte anneler söyledik biz duyurmadık.. eşi de benim teyzemin görümcesinin oğlu gidip annesine söylerse herkes herşeyi duyacak birde bana sürekli arabaya mı bindin ağır mı kaldırdın diye söylenip duracak sinirlerim tavan dünden beri
Kısmet yokmuş naparsam yapayım düşer düşeceği varsa ama anlatmak zor .. birde kendi de düşük yaptı.. bir dış gebelik yaşadı ... ısrar ile kimseye soylemecem dedim sen git söyle birde salak salak konuşuyor ...allahim yarabbim sinir oluyorum soyle insanlara sende bi guzel kiz abla msj at eger gidip soylerlerse senin mahremin sonucda uyardiysan nasil gidip soyler boyle biseyi .s sikma canini senin hic bir sucun yokki bebisin seni diger tarafda beklemek istedi ve tutunamadi ne sen agir kaldirdin ne bisey bizim insanlarimiz degiissik bosver sikma canini degmez hic biri bisey derse lafini verirsin
Bizde de öyle yavaş yavaş yayılır kişi söylerse o da yoksa duyulmaz hemen gerek yoktu kuzum birinin duymasınaYa anlamadığım bızde erkekler böyle şeyleri konusmaz hamıle oldugmuxu bıle cekınırız erkeklere demeye nasıl insanlar bunlar kı üzerlerıne vazife cıkarmışlar tövbe yarabbım sende sıkma canını ver hepsının lafını ağzına karı gıbı dedıkodu yapmasınlar üzülme canımıniçi ya ne yapcan etraf dolu bunlardan
Geçmiş olsun canım havalar değişiyor dikkat etmek gerekliGünaydın canım :) çok fena üşütmüşüm başım çok ağrıyor :-(
bosver ya degmez oyle insanlaraaaa bende de bi elti var dusman basina vermesin Allahim kizin giybetini ede ede cennetlik ettim cinnet gecirmekden ilk torun daha kiymetli olur yapiyo guya bana iyi dileklerde bulunuyo her sey Allahdan her sey olacagina varir bilmem ne ama dort gozlede bekliyo hamilelik haberimi ogrensin hemen hamilr kalcak simdiden basladi basim donuyo bisey mi varkilere o yuzden salla abla kimseyi takmaya degmezKısmet yokmuş naparsam yapayım düşer düşeceği varsa ama anlatmak zor .. birde kendi de düşük yaptı.. bir dış gebelik yaşadı ... ısrar ile kimseye soylemecem dedim sen git söyle birde salak salak konuşuyor ...
Bizde de öyle yavaş yavaş yayılır kişi söylerse o da yoksa duyulmaz hemen gerek yoktu kuzum birinin duymasına
Yolardım ben böyle eltiyi inşallah ondan önce hamile kalırsın kv kb sevsin sevmesin hiç önemli değil varsın o yarış içinde olsun seninle . Illet oluyorum böyle insanlara .. yaramı kanatıyor sadece bu insanın konuşmalarıbosver ya degmez oyle insanlaraaaa bende de bi elti var dusman basina vermesin Allahim kizin giybetini ede ede cennetlik ettim cinnet gecirmekden ilk torun daha kiymetli olur yapiyo guya bana iyi dileklerde bulunuyo her sey Allahdan her sey olacagina varir bilmem ne ama dort gozlede bekliyo hamilelik haberimi ogrensin hemen hamilr kalcak simdiden basladi basim donuyo bisey mi varkilere o yuzden salla abla kimseyi takmaya degmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?