Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Üzülme canım bunlardan cok var ınan ne yaparsan yap susmaz ve durmazlar allahım ıslah etsın onları sankı bız istemıyoz heyecan olsun dıye doktor doktor gezıyoz bıze ilac verin hormon verın dıyoz tövbe tövbe ya allahım bızıdw böyle sınıyo onun emrıne verdığne sükür muhakkak sınavımız ödüllendırılır allahın ıznıyle pissssss insanlar

var ztn cocugu abla 2. İcin yapar napiyim esim icin katlaniyorum kimse sevmesede olur da iste onu huna anlatamazsin hep bi yaris icinde

4444 tane salati tefriciye duasi varmis ne eksik ne fazla okuyup dilek icin felanmis yani duanin fazileti buyukmus ben gec kaldim ama okumaya basladim isterseniz sizde baslayin rabbim buyuktur belki bu vesileyle kavusuruz evladimiza

var ztn cocugu abla 2. İcin yapar napiyim esim icin katlaniyorum kimse sevmesede olur da iste onu huna anlatamazsin hep bi yaris icinde
Valla ben sölüyom lafımı hiç altta kalmıyom esim benım dünyam ama onun dışındaki dış kapının dış mandalı insan gıbı davransın gözümü yesın bosver kımseye ederınden fazla değer verme değmez en değerlı varlık bızız

4444 tane salati tefriciye duasi varmis ne eksik ne fazla okuyup dilek icin felanmis yani duanin fazileti buyukmus ben gec kaldim ama okumaya basladim isterseniz sizde baslayin rabbim buyuktur belki bu vesileyle kavusuruz evladimiza
Benım için meryem suresı okudu ailem allah kabul ederse canımıniçi

yok abla ztn asla kendimi ezdirmem veririm lafini kalir kaynanam kayinbabam ondan cok beni arayip beni severler onu cekemiyo ztn hep bi yaris icinde sorunlu anlican yoksa susmam asla ben kaynanama da kayinbabama da konusurum sakalasirim lafimida veirrim esirgemem cunku akrabayiz taniyoruz artk kisilikleri o yabanci olunca sandiki beni aralarina almayacaklar basladu ara karistirmaya kiii cevremdeki kimseyle sorunum yoktur benim asla kiskanmam kimseyi ama bunu ona anlatamam iste

o ayri ablacim bende okuyorum elimden geldigincede bunada basladim duyar duymazz
Bende okurum işallahhhh allah kabul ederse bızı sevmeyen tas olsun zaten kolumuz kanadımız kırık ne dıyımkı allahım onları bıldığı gıbı yapsın konusamadığmız için burda paylasıyoz işte derdımızı tasamızı şükür bunada tatlım

aynen abla rabbime havale ediyoruz napalim

merhabalar ben 4 yıllık evliyim normal yolla bebeğim olmadı.tüp bebek denemeye karar verdik.gittiğim özel kliniğin doktoru bana testlerde herhangi bi sorun olmadığını öncelikle aşılama ile başlamamız gerektiğini soyledi.iki aşılama sonra da olmazsa tüp bebek yapalm dedi.kabul ettim.çok şanslıyım ki ilk denememde tuttuçşuan 6 haftalık hamileyim.ilk ultrasonum bu hafta olcak.herkese sevgiler..

valla aynen delirmesen sonuclari bi alaydik iyiydi yoksa burdan kovcaklar bizi yeter artik diye Ruhudeli ablada yok bu siralar merak ettim simdiiiiii
Sen sonuç alınca kaccanmı kız benım olsada olmasada gıtmeye nıyetım yok olmzsa tüp bebek maceralarıma devam etcem ruhudelı tüp yapcak ya heycanlı allahım onundavemeklerını bosa cıkarmasın bızımde

Bu iş anestezi ile yapılırmı acaba Korkuyorum ben muayenede bile kendimi çok sıkıyorum aşılama esnasında kim bilir ne yaparım
aa hayır hiç korkmana gerek yok.ben de aşılama yaptırdım.oyle bi ameliyat tarzı bişey değil ki bu.normal alttan muayene tarzı bişey.benim de canım çok tatlıdır.herşeyde aman beni bayıltsınlar acı çekmiyim derim:) ama herahngi bi jinekoloji muayenesinden farklı değildi.uzanıyorsun,içinde eşinin spermleri olan,ucu çıkarılmış şırıngayı rahmine veriyolar o kadar.ne acı ne bişey...

Merhaba hemen kacma anlat geniş geniş belirtilerını cok merak edıyoz bu arada allahım tamamına erdırsın suan umut oldun bıze belkı farkında değilsin ama sekerım

Merhaba hemen kacma anlat geniş geniş belirtilerını cok merak edıyoz bu arada allahım tamamına erdırsın suan umut oldun bıze belkı farkında değilsin ama sekerım
ben de şaşkınım valla çok uğraşcam zannediyordum.işte nasıl anlataym.4 yıl boyunca denedik ama olmadı bi türlü.denediğim testleri,gördüğüm negatif sonuçların üzüntüüsnü bir ben bilirim.ama demek ki bi uzmanından yardım almak gerekiyormuş.tüm testlerimizi olduk eşimle.spermlerde veya yumurtalıklarımda herhangi bi problem çıkmadı.sanırım yumurtlama gününün takibini yapamamışız bi türlü.çünkü gerçekten çok zor.adetin 10. günü ve yumurtalarn da çatlaması lazım,bu herkeste aynı hızda olmuyor,benim adetlerim de düzensizdi.doktor aşılama öncesi yumurta gelişimi için iğne verdi hergün göbeğmden kendim yaptım.daha sonra aşılama oldum.çok kısa süren bi işlem.1 hafta snra dayanamadım test yaptırdım pozitif çıktı ama hemşire bana yumurta çatlatma iğnesinin hcg değerini yükselttiğini soyledi,boşa umutlanmıştım yani:) sabrettim bekledim.2 hafta sonra kanda gebelik testi yaptm pozitifti.zaten testten önce göğüslermde hassasiyet oldu bugüne kadar hiç olmazdı boyle bi acı.yani insan anlıyor,hissediyor.size tavsiyem muhakkak sizle ilgilenecek bir doktora düzenli olarak gidin.ben 4 yıl şişli etfale gittim,sorun yok diyip gönderdiler sürekli,hiç takibi yapılmadı.4 yıl sonunda parası neyse vercem yeter artık diyip özel doktora gittim tek aşılamada tuttu..

ne guzel oldu yazmaniz umut oldunuz bizlere ne zaman ogrendiniz hamileliginizi asilamanin kacinci gunu acaba rabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhhh

hayir abla aslaaaa her daim burdayimmm netim bitti zamanlar oluypr sadece o vakitler giremem evde internet yok telefondakide hemen bitiyor wifi oldugu alanlar da sansliyim direk burdayim yani . Bu arada arkadas yazinca ikimizde umut oldun bize yazmisiz butunlestik vallahi

ne guzel oldu yazmaniz umut oldunuz bizlere ne zaman ogrendiniz hamileliginizi asilamanin kacinci gunu acaba rabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhhh
ne hissettiğini çok iyi anlıyorum canım benim.ben de 4 yıl kara kara düşündüm neden olmuyor diye.7 eylül 2017 son adet tarihim 20 eylül 2017de aşılama yaptırdım.ertesi iki gün cinsel ilişki önerdi doktor,eğer aşılama ile olmazsa normal yolla olsun diye.çnkü kullandığım ilaçlardan dolayı tam zamanındaydı.yumurtalarm gelişmiş ve tam o gün çatlamıştı.aşılamadan 2 hafta sonra kanda gebelik testi istedi doktorum yaptırdım ve pozitifti.inanamadım şok oldum bu kadar kolay olmasını inan beklemiyordum.ama demek ki aslında çok basitmiş.yumurtası olmayan hatta tek bi spermi olan insanlar bile çcocuk sahibi olabiliyor.önemli olan takibini yapmak ve düzenli olarak bi doktora gitmek.sabretmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…