- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
bende duzenli gidiyorum ilk defa denedik ve adet gunum dundu olmadim bugunde bekliyorum olmazsam kan vericem pek fazla bi belirtim olmadigi icin umutsuzum ama belirti yasamadanda olabiliyormus bazen bakalim ne sonuc alacagizne hissettiğini çok iyi anlıyorum canım benim.ben de 4 yıl kara kara düşündüm neden olmuyor diye.7 eylül 2017 son adet tarihim 20 eylül 2017de aşılama yaptırdım.ertesi iki gün cinsel ilişki önerdi doktor,eğer aşılama ile olmazsa normal yolla olsun diye.çnkü kullandığım ilaçlardan dolayı tam zamanındaydı.yumurtalarm gelişmiş ve tam o gün çatlamıştı.aşılamadan 2 hafta sonra kanda gebelik testi istedi doktorum yaptırdım ve pozitifti.inanamadım şok oldum bu kadar kolay olmasını inan beklemiyordum.ama demek ki aslında çok basitmiş.yumurtası olmayan hatta tek bi spermi olan insanlar bile çcocuk sahibi olabiliyor.önemli olan takibini yapmak ve düzenli olarak bi doktora gitmek.sabretmek.
tabiki canım,bazı insanlar 9 aylık hamile olduğunu bile anlamıyor sıfır belirti:) umarım hamilesindir.bende duzenli gidiyorum ilk defa denedik ve adet gunum dundu olmadim bugunde bekliyorum olmazsam kan vericem pek fazla bi belirtim olmadigi icin umutsuzum ama belirti yasamadanda olabiliyormus bazen bakalim ne sonuc alacagiz
insallaaaah hamilelerin duasi kabul olurmus dua edin bizleretabiki canım,bazı insanlar 9 aylık hamile olduğunu bile anlamıyor sıfır belirti:) umarım hamilesindir.
Benım üçüncü asılamam ve bu sefer cok ağrılı oldu göğüslerimin hassasıyetı cok fazla bılmiyorum hakkımızda hayırlısı bıldığım tekşey buraya sızın gıbı aşılaması yada tüp tedavısı tutanlar yazınca cok umutlanıyorum inan kendım olmuş gıbı gözyaslarımı tutamıyorum allahım kımsenın kucagnı bıs bırakmasın senıde evladına kavustursun sağlıcaklatabiki canım,bazı insanlar 9 aylık hamile olduğunu bile anlamıyor sıfır belirti:) umarım hamilesindir.
Heeee kızzzz büyük bi aşk basladı aramızda ayyyyyy yerım senıhayir abla aslaaaa her daim burdayimmm netim bitti zamanlar oluypr sadece o vakitler giremem evde internet yok telefondakide hemen bitiyor wifi oldugu alanlar da sansliyim direk burdayim yani . Bu arada arkadas yazinca ikimizde umut oldun bize yazmisizbutunlestik vallahi
Kocamdan cok senle yazışıyom son ıkı gündür:)Heeee kızzzz büyük bi aşk basladı aramızda ayyyyyy yerım senı
Regli iken okunuyordu sanırım dimi evde değilim sana okuyum istersen eve geçince senin ki bitsin4444 tane salati tefriciye duasi varmis ne eksik ne fazla okuyup dilek icin felanmis yani duanin fazileti buyukmus ben gec kaldim ama okumaya basladim isterseniz sizde baslayin rabbim buyuktur belki bu vesileyle kavusuruz evladimiza
hahahh deme oyle ablaKocamdan cok senle yazışıyom son ıkı gündür:)
olsum ablam kendine basla ben dagitiyorum simdi ztn dua ederken kwndimi degil sizide katacagim allah razi olsunRegli iken okunuyordu sanırım dimi evde değilim sana okuyum istersen eve geçince senin ki bitsin
Sen cok ıyı yüreklısın bılıyomusun allahım senı muhakkak mükafatlandırcak içim öyle dıyo işallahhhh:)Regli iken okunuyordu sanırım dimi evde değilim sana okuyum istersen eve geçince senin ki bitsin
Bende okuyum demedın kı dagıtılıyo dur baslıyım bendeolsum ablam kendine basla ben dagitiyorum simdi ztn dua ederken kwndimi degil sizide katacagim allah razi olsun
besiz versin yediz verin allahim ona kendini birakmis benim icin mucadele etmek istiyor canim ablammm benim kalbi guzel yuregi guzel insanSen cok ıyı yüreklısın bılıyomusun allahım senı muhakkak mükafatlandırcak içim öyle dıyo işallahhhh:)
Sustururum valla baktım sürekli aynı engeli basarımÜzülme canım bunlardan cok var ınan ne yaparsan yap susmaz ve durmazlar allahım ıslah etsın onları sankı bız istemıyoz heyecan olsun dıye doktor doktor gezıyoz bıze ilac verin hormon verın dıyoz tövbe tövbe ya allahım bızıdw böyle sınıyo onun emrıne verdığne sükür muhakkak sınavımız ödüllendırılır allahın ıznıyle pissssss insanlar
Varsın yarış yapsın sinir bozucu insanvar ztn cocugu abla 2. İcin yaparnapiyim esim icin katlaniyorum kimse sevmesede olur da iste onu huna anlatamazsin hep bi yaris icinde
ya aslinda niyetim kendim okumakdi ama biliyosunuzki adet gunlerim bu gunler o yuzden dagitiyimki yetissin dedim ablam sizede kendiniz okuyun diye 8 gunde 400 tane oku biter dediler o yuzden baslayin dedimBende okuyum demedın kı dagıtılıyo dur baslıyım bende
Insallah canım hepimize nasip etsin o güzel seyle mukafatlandirsinSen cok ıyı yüreklısın bılıyomusun allahım senı muhakkak mükafatlandırcak içim öyle dıyo işallahhhh:)
Sağol canım sen de sıkma canını böyle salak insanlar çok bişey olursa sen de onu sıkıştırGeçmiş olsun canım havalar değişiyor dikkat etmek gerekli
Allah razı olsun canım ben kendime başlamıştım ama nasip olmadı tamamlamakolsum ablam kendine basla ben dagitiyorum simdi ztn dua ederken kwndimi degil sizide katacagim allah razi olsun
Rabbim hepimize nasip etsin gönlümüzde bırakmasınbesiz versin yediz verin allahim ona kendini birakmis benim icin mucadele etmek istiyor canim ablammm benim kalbi guzel yuregi guzel insanSchonerDuft rabbim sana oyle guzel evlatlar versinki cok cok versin guldursun yuzunu bolca
Şimdi her şey taze olunca zor tahammül ediyor insanSağol canım sen de sıkma canını böyle salak insanlar çok bişey olursa sen de onu sıkıştır
Doktora sormadım ama arastirmalarima göre 10 günde gidiyormuş bunyeden bunyeyede değişir 12 günden sonra kalmaz sanırım.Kızlar bişey sorcam bu catlatma iğnesının etkileri kac günde gecıyo bı doktor yazmış bi hafta dıye sızın aranızda doktoruna soran varmı
Anladım canım sen ne durumdasın bakımDoktora sormadım ama arastirmalarima göre 10 günde gidiyormuş bunyeden bunyeyede değişir 12 günden sonra kalmaz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?