Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende duzenli gidiyorum ilk defa denedik ve adet gunum dundu olmadim bugunde bekliyorum olmazsam kan vericem pek fazla bi belirtim olmadigi icin umutsuzum ama belirti yasamadanda olabiliyormus bazen bakalim ne sonuc alacagiz

bende duzenli gidiyorum ilk defa denedik ve adet gunum dundu olmadim bugunde bekliyorum olmazsam kan vericem pek fazla bi belirtim olmadigi icin umutsuzum ama belirti yasamadanda olabiliyormus bazen bakalim ne sonuc alacagiz
tabiki canım,bazı insanlar 9 aylık hamile olduğunu bile anlamıyor sıfır belirti:) umarım hamilesindir.

tabiki canım,bazı insanlar 9 aylık hamile olduğunu bile anlamıyor sıfır belirti:) umarım hamilesindir.
Benım üçüncü asılamam ve bu sefer cok ağrılı oldu göğüslerimin hassasıyetı cok fazla bılmiyorum hakkımızda hayırlısı bıldığım tekşey buraya sızın gıbı aşılaması yada tüp tedavısı tutanlar yazınca cok umutlanıyorum inan kendım olmuş gıbı gözyaslarımı tutamıyorum allahım kımsenın kucagnı bıs bırakmasın senıde evladına kavustursun sağlıcakla

Heeee kızzzz büyük bi aşk basladı aramızda ayyyyyy yerım senı

4444 tane salati tefriciye duasi varmis ne eksik ne fazla okuyup dilek icin felanmis yani duanin fazileti buyukmus ben gec kaldim ama okumaya basladim isterseniz sizde baslayin rabbim buyuktur belki bu vesileyle kavusuruz evladimiza
Regli iken okunuyordu sanırım dimi evde değilim sana okuyum istersen eve geçince senin ki bitsin

Sen cok ıyı yüreklısın bılıyomusun allahım senı muhakkak mükafatlandırcak içim öyle dıyo işallahhhh:)
besiz versin yediz verin allahim ona kendini birakmis benim icin mucadele etmek istiyor canim ablammm benim kalbi guzel yuregi guzel insan SchonerDuft rabbim sana oyle guzel evlatlar versinki cok cok versin guldursun yuzunu bolca

Sustururum valla baktım sürekli aynı engeli basarım

var ztn cocugu abla 2. İcin yapar napiyim esim icin katlaniyorum kimse sevmesede olur da iste onu huna anlatamazsin hep bi yaris icinde
Varsın yarış yapsın sinir bozucu insan

olsum ablam kendine basla ben dagitiyorum simdi ztn dua ederken kwndimi degil sizide katacagim allah razi olsun
Allah razı olsun canım ben kendime başlamıştım ama nasip olmadı tamamlamak

besiz versin yediz verin allahim ona kendini birakmis benim icin mucadele etmek istiyor canim ablammm benim kalbi guzel yuregi guzel insan SchonerDuft rabbim sana oyle guzel evlatlar versinki cok cok versin guldursun yuzunu bolca
Rabbim hepimize nasip etsin gönlümüzde bırakmasın

Sağol canım sen de sıkma canını böyle salak insanlar çok bişey olursa sen de onu sıkıştır
Şimdi her şey taze olunca zor tahammül ediyor insan

Kızlar bişey sorcam bu catlatma iğnesının etkileri kac günde gecıyo bı doktor yazmış bi hafta dıye sızın aranızda doktoruna soran varmı

Kızlar bişey sorcam bu catlatma iğnesının etkileri kac günde gecıyo bı doktor yazmış bi hafta dıye sızın aranızda doktoruna soran varmı
Doktora sormadım ama arastirmalarima göre 10 günde gidiyormuş bunyeden bunyeyede değişir 12 günden sonra kalmaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…