Kendınmı yapıcan canım anlamadımKizlar ovalasyon testini tavsiye eder misiniz aşılamadan once
BıZım burda gebelik testıne benzeyet aparatlarla yapıyolar türkiyede nasıl bılmedığim içşn sordumKendınmı yapıcan canım anlamadım
İyiyim canım Sağol agri kalmadı kafam rahat. Adet olursam polip icn gün verecekler.Anladım canım sen ne durumdasın bakım
Ben kullaniyordum tavsiye ederim işimi kolaylastirmisti.internetten aliyodumKizlar ovalasyon testini tavsiye eder misiniz aşılamadan once
Kendin yapiyosun gebelik testi gibi yumurtlama gününü söylüyor. Onuda çok arastirmistim. Güvenilir bi yöntemBıZım burda gebelik testıne benzeyet aparatlarla yapıyolar türkiyede nasıl bılmedığim içşn sordum
Evet burda öyle acaba dedım baska sekıldede mı yapılıyo burda marketlerde canım işi kolaylastırıyo ama zaten asılamada takıp edılıyo ya gerek yok ki bılmem tabı sız daha ıyı bılrsınızKendin yapiyosun gebelik testi gibi yumurtlama gününü söylüyor. Onuda çok arastirmistim. Güvenilir bi yöntem
Evet aşilma için gerek yok ben eğer aşilama yapmadan 1 2 ay deneyebilir diye dedimEvet burda öyle acaba dedım baska sekıldede mı yapılıyo burda marketlerde canım işi kolaylastırıyo ama zaten asılamada takıp edılıyo ya gerek yok ki bılmem tabı sız daha ıyı bılrsınız
Kız nere gıttın bak test yaparsan yaz sabırsızlıkla bekliyorum sekerım hasi işallah müjdeyle olsun senınkı sonra benımkı herkesınkı yaya aslinda niyetim kendim okumakdi ama biliyosunuzki adet gunlerim bu gunler o yuzden dagitiyimki yetissin dedim ablam sizede kendiniz okuyun diye 8 gunde 400 tane oku biter dediler o yuzden baslayin dedim
duayi okuyodum abla arada girdim okudum yazilariniziKız nere gıttın bak test yaparsan yaz sabırsızlıkla bekliyorum sekerım hasi işallah müjdeyle olsun senınkı sonra benımkı herkesınkı ya
Huriye canım benimHurihuri2013 adin huri mi abla senin
benimde merveHuriye canım benim
Senınkı neHuriye canım benim
Memnun oldum canım mervişimmmm:)benimde merve
bende ablam benim aen napiyosun kac gunun kaldi simdi ssninMemnun oldum canım mervişimmmm:)
Valla benım son üç gün mecbur test yapılcak benım burda baska sansım yok adet olmassam tabı .... işallah olur olmazsada hemen tüp bebeğe baslıcaklar adetım baslayınca hakkımızda hayırlısı ya canımıniçibende ablam benim aen napiyosun kac gunun kaldi simdi ssnin
Tüp bebek hiç bilmediğim yabancı olduğum bişey aşılamada üç kezde profesör olcam yakında ama tüp bebek daha zor dıyolar bılmıyorumValla benım son üç gün mecbur test yapılcak benım burda baska sansım yok adet olmassam tabı .... işallah olur olmazsada hemen tüp bebeğe baslıcaklar adetım baslayınca hakkımızda hayırlısı ya canımıniçi
insallah olmazsin adet abla da teste gorursun bebisi oyle tabi hayirlisi baska elimizden birsey gelmiyo malesef napalim simdilik pozzitif dusunelimde olumsuz olursa sonrasini o zamam dusunuruz artikinValla benım son üç gün mecbur test yapılcak benım burda baska sansım yok adet olmassam tabı .... işallah olur olmazsada hemen tüp bebeğe baslıcaklar adetım baslayınca hakkımızda hayırlısı ya canımıniçi
olsun abla en azindan sansini denersin ne acilara katlaniyoruz ki onada katlaniriz zamani gelirde dnememiz gerekirse napalimTüp bebek hiç bilmediğim yabancı olduğum bişey aşılamada üç kezde profesör olcam yakında ama tüp bebek daha zor dıyolar bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?