Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
insallah olmazsin adet abla da teste gorursun bebisi oyle tabi hayirlisi baska elimizden birsey gelmiyo malesef napalim simdilik pozzitif dusunelimde olumsuz olursa sonrasini o zamam dusunuruz artikin
Olumsuz deilimki sadece üzülmemek için tüp bebeğe odaklıyım onda sansımız daha yüksekmiş kandırıyom kendımı simdi tüp müp şu asılamayı unutum dıye amınnnnn işallahhhh dedığın gibi olsun varya kac kescem koççççç allahın izniyle

Ne zaman gıdıyon hastaneye gelmedımı esın gıt hadı catlıcam mervişşşş rahatlarsın kız

onlar kolay olsunlarda tek yemez yedirir icmez iciririz ondan kolay ne var valla belirti aramamak icin bende kendimi oylaiyorum hos bi belirtide yok ztnde iste

Yaz ama olurmu bızım burda sızden gerıdeyız hem gec uyuyom ben merak ederım senı tatlım ya son dakka sınava hazırlık gıbı bızımkı test yapcaz belirtı arıyoruz
kesin yazarim abla ztn kimseye soylemicem doktora gidene kadar esimle ben bilcez eger bisey cikarsa yarin doktorymu aricam cikmazsa ztn hasta olurum sonra akrabalara soylicem yani direk buraya girerim uyuyamam ztn sonucu alana kadarr

kesin yazarim abla ztn kimseye soylemicem doktora gidene kadar esimle ben bilcez eger bisey cikarsa yarin doktorymu aricam cikmazsa ztn hasta olurum sonra akrabalara soylicem yani direk buraya girerim uyuyamam ztn sonucu alana kadarr
Ben beklicem tatlım hadı hayırlı haberler alıyım senden işallahhhh allahın izniyle

Tüp bebek hiç bilmediğim yabancı olduğum bişey aşılamada üç kezde profesör olcam yakında ama tüp bebek daha zor dıyolar bılmıyorum
Tüp şöyle daha çok yumurta oluyor yeterli sayı ve büyüklük olduğunda toplama işlemi oluyor toplamadan sonra döllenme işlemine geçiliyor sonra transfer oluyor

Kuzum ben yumurtlama gunumu bilmiyorum ya asilama yapmadan once ovalasyon testi ile hamile kalmayi denesem mi diye dusundum
O zaman olur yap ben denetımede yazdım clear blue nunki yüzde 99 sonuc veriyo işallahhhh türkiyede vardır ınternettende bulabılırsın hadı işallahhhh olurda müjde verirsın bıze sekerim

Serumdan korkuyor musun peki .. benim tek korkum serumdu ... aşılama gibi düşün toplama işlemini yumurta sayısına göre sürüyor zaten
Yok ben iğneden serumdan korkmam uyanınca cok mu sancım olcak adet sancısına hıc dırencım yok benim ondan bıde o muayene sandelyesı fobım var uyutcaklar sereserpe ayyyyyyy allahım

O zaman olur yap ben denetımede yazdım clear blue nunki yüzde 99 sonuc veriyo işallahhhh türkiyede vardır ınternettende bulabılırsın hadı işallahhhh olurda müjde verirsın bıze sekerim
Kuzum nette laboquick diye bir marka var onu siparis verecm adet olursam insallah bitumunde baslarim sizlerdeki gelismeler nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…