- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Olumsuz deilimki sadece üzülmemek için tüp bebeğe odaklıyım onda sansımız daha yüksekmiş kandırıyom kendımı simdi tüp müp şu asılamayı unutum dıye amınnnnn işallahhhh dedığın gibi olsun varya kac kescem koççççç allahın izniyleinsallah olmazsin adet abla da teste gorursun bebisi oyle tabi hayirlisi baska elimizden birsey gelmiyo malesef napalim simdilik pozzitif dusunelimde olumsuz olursa sonrasini o zamam dusunuruz artikin
Ne zaman gıdıyon hastaneye gelmedımı esın gıt hadı catlıcam mervişşşş rahatlarsın kızOlumsuz deilimki sadece üzülmemek için tüp bebeğe odaklıyım onda sansımız daha yüksekmiş kandırıyom kendımı simdi tüp müp şu asılamayı unutum dıye amınnnnn işallahhhh dedığın gibi olsun varya kac kescem koççççç allahın izniyle
onlar kolay olsunlarda tek yemez yedirir icmez iciririzOlumsuz deilimki sadece üzülmemek için tüp bebeğe odaklıyım onda sansımız daha yüksekmiş kandırıyom kendımı simdi tüp müp şu asılamayı unutum dıye amınnnnn işallahhhh dedığın gibi olsun varya kac kescem koççççç allahın izniyle
yok abla gec geliyor benimki 10 bucuk 11 den asagi gelmez acilde kalabaliksa sonuc gece yarisini bulur heraldeNe zaman gıdıyon hastaneye gelmedımı esın gıt hadı catlıcam mervişşşş rahatlarsın kız
Yaz ama olurmu bızım burda sızden gerıdeyız hem gec uyuyom ben merak ederım senı tatlım ya son dakka sınava hazırlık gıbı bızımkı test yapcaz belirtı arıyoruzyok abla gec geliyor benimki 10 bucuk 11 den asagi gelmez acilde kalabaliksa sonuc gece yarisini bulur heralde
11 12 gün canım sürüyor etkisi doktor söylemişti arkadaşıma ondan duymuştum bendeKızlar bişey sorcam bu catlatma iğnesının etkileri kac günde gecıyo bı doktor yazmış bi hafta dıye sızın aranızda doktoruna soran varmı
kesin yazarim abla ztn kimseye soylemicem doktora gidene kadar esimle ben bilcez eger bisey cikarsa yarin doktorymu aricam cikmazsa ztn hasta olurum sonra akrabalara soylicem yaniYaz ama olurmu bızım burda sızden gerıdeyız hem gec uyuyom ben merak ederım senı tatlım ya son dakka sınava hazırlık gıbı bızımkı test yapcaz belirtı arıyoruz
Kullanımı kolay mı . Adetten sonra bende mi alsam acaba hiç kullanmadımBen kullaniyordum tavsiye ederim işimi kolaylastirmisti.internetten aliyodum
Tatlım aynı gebelık testı gıbı orda cok yok internet te var galıba burda her yerde ve kadınlar doktora gıtmeden yumutlama olayını takıp edıyoKullanımı kolay mı . Adetten sonra bende mi alsam acaba hiç kullanmadım
Clear blue nun kı var benım doktorun hemsiresı önermişti sonucları kesın oluyomusyüzde doksandokuzTatlım aynı gebelık testı gıbı orda cok yok internet te var galıba burda her yerde ve kadınlar doktora gıtmeden yumutlama olayını takıp edıyo
Ben beklicem tatlım hadı hayırlı haberler alıyım senden işallahhhh allahın izniylekesin yazarim abla ztn kimseye soylemicem doktora gidene kadar esimle ben bilcez eger bisey cikarsa yarin doktorymu aricam cikmazsa ztn hasta olurum sonra akrabalara soylicem yanidirek buraya girerim uyuyamam ztn sonucu alana kadarr
Tüp şöyle daha çok yumurta oluyor yeterli sayı ve büyüklük olduğunda toplama işlemi oluyor toplamadan sonra döllenme işlemine geçiliyor sonra transfer oluyorTüp bebek hiç bilmediğim yabancı olduğum bişey aşılamada üç kezde profesör olcam yakında ama tüp bebek daha zor dıyolar bılmıyorum
O yumurta toplama işlemi bi ürkğnç gibi uyucam ama ürküyom yınedeTüp şöyle daha çok yumurta oluyor yeterli sayı ve büyüklük olduğunda toplama işlemi oluyor toplamadan sonra döllenme işlemine geçiliyor sonra transfer oluyor
Kuzum ben yumurtlama gunumu bilmiyorum ya asilama yapmadan once ovalasyon testi ile hamile kalmayi denesem mi diye dusundumKendınmı yapıcan canım anlamadım
Serumdan korkuyor musun peki .. benim tek korkum serumdu ... aşılama gibi düşün toplama işlemini yumurta sayısına göre sürüyor zatenO yumurta toplama işlemi bi ürkğnç gibi uyucam ama ürküyom yınede
O zaman olur yap ben denetımede yazdım clear blue nunki yüzde 99 sonuc veriyo işallahhhh türkiyede vardır ınternettende bulabılırsın hadı işallahhhh olurda müjde verirsın bıze sekerimKuzum ben yumurtlama gunumu bilmiyorum ya asilama yapmadan once ovalasyon testi ile hamile kalmayi denesem mi diye dusundum
Yok ben iğneden serumdan korkmam uyanınca cok mu sancım olcak adet sancısına hıc dırencım yok benim ondan bıde o muayene sandelyesı fobım var uyutcaklar sereserpe ayyyyyyy allahımSerumdan korkuyor musun peki .. benim tek korkum serumdu ... aşılama gibi düşün toplama işlemini yumurta sayısına göre sürüyor zaten
Acaba denesem mi bende nasılsa bu ay tedavi yokClear blue nun kı var benım doktorun hemsiresı önermişti sonucları kesın oluyomusyüzde doksandokuz
Kuzum nette laboquick diye bir marka var onu siparis verecm adet olursam insallah bitumunde baslarim sizlerdeki gelismeler nasilO zaman olur yap ben denetımede yazdım clear blue nunki yüzde 99 sonuc veriyo işallahhhh türkiyede vardır ınternettende bulabılırsın hadı işallahhhh olurda müjde verirsın bıze sekerim
Dene canim en azindan yumurtlama günümüzü tam getiririzAcaba denesem mi bende nasılsa bu ay tedavi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?