Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok ben iğneden serumdan korkmam uyanınca cok mu sancım olcak adet sancısına hıc dırencım yok benim ondan bıde o muayene sandelyesı fobım var uyutcaklar sereserpe ayyyyyyy allahım
Korkmuyorsan sıkıntı yok .amelyat elbisesi giyiyorsun çatala oturyon üstünü örtüyorlar muaynede olduğu gibi sonra bayiltiyorlar.. ayıldığında da ağrı çatlama iğnesi sonrası nasıl ağrı oluyorsa onun bir tık üstü olabiliyor

Arkadaşlar merhaba. Son günlerdeki çoģu yazısmalarinizı okudum. Bende şuan klomem tedavisindeydim. 3 kere denedm ve sonuncusunda catlayan (ve catlayamayip kiste dönüşen) yumurtalarim vardi. Aşilamayi düşnuyorum fakat öncesinde kistin gitmesi icin beklemedeyim. Bat 14 eylul. Fakat hâla hasta olmadim. Bu ay pek degerlendiremedjk de. Bakalim regl olunca kontrole gidicem. Dualrinizi bekliyorum inş kist erir.

kızlar şuan ben uyku hapı kullanıyorum bu hafta içinde büyük ihtimal aşılamam olacak.o hapı bıraktığım zaman çok sinirli gergin uykusuz oluyorum napacam bilyorum ayrıca vucudumm çok kasılıyor

kızlar şuan ben uyku hapı kullanıyorum bu hafta içinde büyük ihtimal aşılamam olacak.o hapı bıraktığım zaman çok sinirli gergin uykusuz oluyorum napacam bilyorum ayrıca vucudumm çok kasılıyor
Kuuzm doktoruna bi danışsaydın keske

Kendini rahatlatacak birşey bulmalısın canım ilaç kullanmaman daha iyi bence

insallah rabbim gonlunce mucadeleni kolaylastirsin canim.benim

Hısgeldın ne kıstı canım bu

Hoşbulduk canim. Yumurtam buyuyüp catlayamadıgi icin Folikül kisti (yumurtalık kisti). Dr en cabuk eriyen kist demisti. Kendiliğindem gider dedi ama ben soģan suyu ictm erimesi icin..
Benımde olmuştu cok büyüktü ve hemen dığer ayımda soğansuyu yok ettı işallah senınkıde öyle olcak yeterkı kötü kistlerden olmasın genelde su kıstı oluyo onlar zaten üzlme olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…