- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Ayyyy keske olsa gönderebılsem sana burdan gelen olsa kullan bence sekerım olucak işallahhhhAcaba denesem mi bende nasılsa bu ay tedavi yok
Korkmuyorsan sıkıntı yok .amelyat elbisesi giyiyorsun çatala oturyon üstünü örtüyorlar muaynede olduğu gibi sonra bayiltiyorlar.. ayıldığında da ağrı çatlama iğnesi sonrası nasıl ağrı oluyorsa onun bir tık üstü olabiliyorYok ben iğneden serumdan korkmam uyanınca cok mu sancım olcak adet sancısına hıc dırencım yok benim ondan bıde o muayene sandelyesı fobım var uyutcaklar sereserpe ayyyyyyy allahım
Ay işallahhhh işinize yarar dua edıcem bız beklemedeyız hala canımKuzum nette laboquick diye bir marka var onu siparis verecm adet olursam insallah bitumunde baslarim sizlerdeki gelismeler nasil
Yarın bir bakayım sipariş vereyim ona göreDene canim en azindan yumurtlama günümüzü tam getiririz
Siteden alırım kuzum benim düşünmen yeterliAyyyy keske olsa gönderebılsem sana burdan gelen olsa kullan bence sekerım olucak işallahhhh
Kuzum n 11 de 50 tanesi 47 tl labquick markali olanYarın bir bakayım sipariş vereyim ona göre
Siteden alırım kuzum benim düşünmen yeterli
Kuuzm doktoruna bi danışsaydın keskekızlar şuan ben uyku hapı kullanıyorum bu hafta içinde büyük ihtimal aşılamam olacak.o hapı bıraktığım zaman çok sinirli gergin uykusuz oluyorum napacam bilyorum ayrıca vucudumm çok kasılıyor
daha önceki aşılamadada sormuştum aşılamaya kadar iç demişti off aşılamanın o yanını sevmiyorum napcam bilmiyorum stres oluyorumKuuzm doktoruna bi danışsaydın keske
Kendini rahatlatacak birşey bulmalısın canım ilaç kullanmaman daha iyi bencekızlar şuan ben uyku hapı kullanıyorum bu hafta içinde büyük ihtimal aşılamam olacak.o hapı bıraktığım zaman çok sinirli gergin uykusuz oluyorum napacam bilyorum ayrıca vucudumm çok kasılıyor
N 11 den hiç alış veriş yapmadım güvenli bir site miKuzum n 11 de 50 tanesi 47 tl labquick markali olan
gebelikte kullanılan ilaç yokmudur acabaKendini rahatlatacak birşey bulmalısın canım ilaç kullanmaman daha iyi bence
Güvenilir canim yorumlara da bakabilirsinN 11 den hiç alış veriş yapmadım güvenli bir site mi
insallah rabbim gonlunce mucadeleni kolaylastirsin canim.benimArkadaşlar merhaba. Son günlerdeki çoģu yazısmalarinizı okudum. Bende şuan klomem tedavisindeydim. 3 kere denedm ve sonuncusunda catlayan (ve catlayamayip kiste dönüşen) yumurtalarim vardi. Aşilamayi düşnuyorum fakat öncesinde kistin gitmesi icin beklemedeyim. Bat 14 eylul. Fakat hâla hasta olmadim. Bu ay pek degerlendiremedjk de. Bakalim regl olunca kontrole gidicem. Dualrinizi bekliyorum inş kist erir.
Hısgeldın ne kıstı canım buArkadaşlar merhaba. Son günlerdeki çoģu yazısmalarinizı okudum. Bende şuan klomem tedavisindeydim. 3 kere denedm ve sonuncusunda catlayan (ve catlayamayip kiste dönüşen) yumurtalarim vardi. Aşilamayi düşnuyorum fakat öncesinde kistin gitmesi icin beklemedeyim. Bat 14 eylul. Fakat hâla hasta olmadim. Bu ay pek degerlendiremedjk de. Bakalim regl olunca kontrole gidicem. Dualrinizi bekliyorum inş kist erir.
Bıtki cayları var burda uyku için istersen internetten bak canım orda varmı bılememgebelikte kullanılan ilaç yokmudur acaba
Amin canom inşaallah hepimzjn ☺☺insallah rabbim gonlunce mucadeleni kolaylastirsin canim.benim
Hoşbulduk canim. Yumurtam buyuyüp catlayamadıgi icin Folikül kisti (yumurtalık kisti). Dr en cabuk eriyen kist demisti. Kendiliğindem gider dedi ama ben soģan suyu ictm erimesi icin..Hısgeldın ne kıstı canım bu
canım bitki iilaçlarıda yasak değilmi amaBıtki cayları var burda uyku için istersen internetten bak canım orda varmı bılemem
Benımde olmuştu cok büyüktü ve hemen dığer ayımda soğansuyu yok ettı işallah senınkıde öyle olcak yeterkı kötü kistlerden olmasın genelde su kıstı oluyo onlar zaten üzlme olurmuHoşbulduk canim. Yumurtam buyuyüp catlayamadıgi icin Folikül kisti (yumurtalık kisti). Dr en cabuk eriyen kist demisti. Kendiliğindem gider dedi ama ben soģan suyu ictm erimesi icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?