- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Benım doktor bişey olmaz dedı ama kızlar ıyı olmadığnı sölüyo bı öneriydı sadece yapcak bısey yok herkes sana anlayıs göstersın onbesgün canım yada doktora dıceksın o bıseyler önerıcek allah yardımcın olsun zaten streslı bı sürec senınkı ıkı katı olcak o zaman yoksacanım bitki iilaçlarıda yasak değilmi ama
Kullanımı kolay. Ama aşilama yapacan gerek yok ki sanaKullanımı kolay mı . Adetten sonra bende mi alsam acaba hiç kullanmadım
Bende omarkayi kullanıyorumKuzum nette laboquick diye bir marka var onu siparis verecm adet olursam insallah bitumunde baslarim sizlerdeki gelismeler nasil
Canım bende 3 kere denedim hap ve catlama ignesini ozman 3 unde de yumurtam catlamamis ve liste dönüşmüştü. 1 ay doğum kontrol hapı kullandim hemen o ay kist ermişti.Arkadaşlar merhaba. Son günlerdeki çoģu yazısmalarinizı okudum. Bende şuan klomem tedavisindeydim. 3 kere denedm ve sonuncusunda catlayan (ve catlayamayip kiste dönüşen) yumurtalarim vardi. Aşilamayi düşnuyorum fakat öncesinde kistin gitmesi icin beklemedeyim. Bat 14 eylul. Fakat hâla hasta olmadim. Bu ay pek degerlendiremedjk de. Bakalim regl olunca kontrole gidicem. Dualrinizi bekliyorum inş kist erir.
Güvenli bende hep ordan alıyorum aylardirN 11 den hiç alış veriş yapmadım güvenli bir site mi
Belli değil ne zaman yapacağım aşılamayı 2 3 adet geçmesi gerekiyor rahim toplasın dediKullanımı kolay. Ama aşilama yapacan gerek yok ki sana
İBenımde olmuştu cok büyüktü ve hemen dığer ayımda soğansuyu yok ettı işallah senınkıde öyle olcak yeterkı kötü kistlerden olmasın genelde su kıstı oluyo onlar zaten üzlme olurmu
Amin canım inşaallah. Yok üzülmuyorum zaten klomene 1-2 ay ara veririm diye düşünuyordum bu bahanesi oldu. Ama tek duam aşılamaya gerek kalmadan hamile kalirim insaallahBenımde olmuştu cok büyüktü ve hemen dığer ayımda soğansuyu yok ettı işallah senınkıde öyle olcak yeterkı kötü kistlerden olmasın genelde su kıstı oluyo onlar zaten üzlme olurmu
Tamam ozman kullanabilirsin.ge elik testi gibi. 3 saat idrarini tutuyorsun sıvı alımını azaltıyon.hergün aynı saatlerde yapmaya özen gosteriyo sun. Sabah ilk idrarda yapmiyorsunBelli değil ne zaman yapacağım aşılamayı 2 3 adet geçmesi gerekiyor rahim toplasın dedi
Bana doģun kontrol hapı vermedi. Kendiliģinden eriyecek dexi. Ben sadece 3.denemede çatlatma iģnesj oldum catlayan yumurtalarım da oldu. Kuçük yumurtamın 1 taneside büyudü ve kist oldu ne yazıkki. Sen hangi ilacı kullandınCanım bende 3 kere denedim hap ve catlama ignesini ozman 3 unde de yumurtam catlamamis ve liste dönüşmüştü. 1 ay doğum kontrol hapı kullandim hemen o ay kist ermişti.
Benim 3 ay yumurta takibi yapmıştı doktorum. Ama kistler yüzünden hep 1 ay arayla oldu. Yani tam 6 ayımı aldı. Sonra asilamaya karar verdim inşallah sen hamile kalırsın canım. Her ay 1 tane yumurtam oluştu oda catlamadiİ
Amin canım inşaallah. Yok üzülmuyorum zaten klomene 1-2 ay ara veririm diye düşünuyordum bu bahanesi oldu. Ama tek duam aşılamaya gerek kalmadan hamile kalirim insaallah
Bana da dediki adetle erir ama ereyimeuince dogumkontrol hapı verdi.ilacı klomen değildi ama adını unuttum seroseptin gibi bişeydiBana doģun kontrol hapı vermedi. Kendiliģinden eriyecek dexi. Ben sadece 3.denemede çatlatma iģnesj oldum catlayan yumurtalarım da oldu. Kuçük yumurtamın 1 taneside büyudü ve kist oldu ne yazıkki. Sen hangi ilacı kullandın
Anladım canim. Onceden de yazdiğım gbi sogan küru yaptım bakalım erimesine destek olsun diye.Bana da dediki adetle erir ama ereyimeuince dogumkontrol hapı verdi.ilacı klomen değildi ama adını unuttum seroseptin gibi bişeydi
Faydasını gören çok var sogan kürünün ermiştir inşallah.Anladım canim. Onceden de yazdiğım gbi sogan küru yaptım bakalım erimesine destek olsun diye.
Defalarca oldu bende o kistten hem tedavi döneminde hem oncesinde. Kendiliğinden eriyip gidiyor. Erirken de adet döneminde farkli koyu renk akıntı oluyor. Gebeliğe de engel değil mutlaka yumurtlama günlerini degerlendirAnladım canim. Onceden de yazdiğım gbi sogan küru yaptım bakalım erimesine destek olsun diye.
Ne yapıyon mervişşşş herkes nasıl cıktı akşam olunca ortaya bırden şaşırdım demekki yanlız deilmişşzonlar kolay olsunlarda tek yemez yedirir icmez iciririzondan kolay ne var valla belirti aramamak icin bende kendimi oylaiyorum hos bi belirtide yok ztnde iste
aynen abla bu kezde ben kayboldummm babamlarla oturmakdanNe yapıyon mervişşşş herkes nasıl cıktı akşam olunca ortaya bırden şaşırdım demekki yanlız deilmişşz
Ben herhalde bı 150 sayfadır falan yazdıklarınızı okuyorumNe yapıyon mervişşşş herkes nasıl cıktı akşam olunca ortaya bırden şaşırdım demekki yanlız deilmişşz
Biri bizi gözetliyomuş kız mervışşşşş:) tatlım yaz barıde vakıt gecsın:)Ben herhalde bı 150 sayfadır falan yazdıklarınızı okuyorumyalnız degilsiniz
Hatta bu sabah da yazacaktım ben de varım diye ama nasip olmadi
Bak bızı takıpte herkes merviş okuyonmuaynen abla bu kezde ben kayboldummm babamlarla oturmakdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?