Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bitki iilaçlarıda yasak değilmi ama
Benım doktor bişey olmaz dedı ama kızlar ıyı olmadığnı sölüyo bı öneriydı sadece yapcak bısey yok herkes sana anlayıs göstersın onbesgün canım yada doktora dıceksın o bıseyler önerıcek allah yardımcın olsun zaten streslı bı sürec senınkı ıkı katı olcak o zaman yoksa

Canım bende 3 kere denedim hap ve catlama ignesini ozman 3 unde de yumurtam catlamamis ve liste dönüşmüştü. 1 ay doğum kontrol hapı kullandim hemen o ay kist ermişti.

Benımde olmuştu cok büyüktü ve hemen dığer ayımda soğansuyu yok ettı işallah senınkıde öyle olcak yeterkı kötü kistlerden olmasın genelde su kıstı oluyo onlar zaten üzlme olurmu
İ
Benımde olmuştu cok büyüktü ve hemen dığer ayımda soğansuyu yok ettı işallah senınkıde öyle olcak yeterkı kötü kistlerden olmasın genelde su kıstı oluyo onlar zaten üzlme olurmu
Amin canım inşaallah. Yok üzülmuyorum zaten klomene 1-2 ay ara veririm diye düşünuyordum bu bahanesi oldu. Ama tek duam aşılamaya gerek kalmadan hamile kalirim insaallah

Belli değil ne zaman yapacağım aşılamayı 2 3 adet geçmesi gerekiyor rahim toplasın dedi
Tamam ozman kullanabilirsin.ge elik testi gibi. 3 saat idrarini tutuyorsun sıvı alımını azaltıyon.hergün aynı saatlerde yapmaya özen gosteriyo sun. Sabah ilk idrarda yapmiyorsun

Canım bende 3 kere denedim hap ve catlama ignesini ozman 3 unde de yumurtam catlamamis ve liste dönüşmüştü. 1 ay doğum kontrol hapı kullandim hemen o ay kist ermişti.
Bana doģun kontrol hapı vermedi. Kendiliģinden eriyecek dexi. Ben sadece 3.denemede çatlatma iģnesj oldum catlayan yumurtalarım da oldu. Kuçük yumurtamın 1 taneside büyudü ve kist oldu ne yazıkki. Sen hangi ilacı kullandın

İ

Amin canım inşaallah. Yok üzülmuyorum zaten klomene 1-2 ay ara veririm diye düşünuyordum bu bahanesi oldu. Ama tek duam aşılamaya gerek kalmadan hamile kalirim insaallah
Benim 3 ay yumurta takibi yapmıştı doktorum. Ama kistler yüzünden hep 1 ay arayla oldu. Yani tam 6 ayımı aldı. Sonra asilamaya karar verdim inşallah sen hamile kalırsın canım. Her ay 1 tane yumurtam oluştu oda catlamadi

Bana da dediki adetle erir ama ereyimeuince dogumkontrol hapı verdi.ilacı klomen değildi ama adını unuttum seroseptin gibi bişeydi

Bana da dediki adetle erir ama ereyimeuince dogumkontrol hapı verdi.ilacı klomen değildi ama adını unuttum seroseptin gibi bişeydi
Anladım canim. Onceden de yazdiğım gbi sogan küru yaptım bakalım erimesine destek olsun diye.

Anladım canim. Onceden de yazdiğım gbi sogan küru yaptım bakalım erimesine destek olsun diye.
Defalarca oldu bende o kistten hem tedavi döneminde hem oncesinde. Kendiliğinden eriyip gidiyor. Erirken de adet döneminde farkli koyu renk akıntı oluyor. Gebeliğe de engel değil mutlaka yumurtlama günlerini degerlendir

onlar kolay olsunlarda tek yemez yedirir icmez iciririz ondan kolay ne var valla belirti aramamak icin bende kendimi oylaiyorum hos bi belirtide yok ztnde iste
Ne yapıyon mervişşşş herkes nasıl cıktı akşam olunca ortaya bırden şaşırdım demekki yanlız deilmişşz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…