Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
keske yazsaydin guzel guzel konusurdukkk :-*
Bu perşembe sonuç günüm. Bilincaltim kendini hamile ilan etmiş zaten catlatma ignesinden beri deli gibi yemek yiyorum bebek beslensin diye. Müsait oldukça yazarım sürekli okuyorum ama çalıştığım için gündüz yazamayabilirim.

Benımde aynı gün işallahhhh pozıtıflerı görürüz allahımın iznıyle hepimiz

haaha biz ztn bu gidisle bu belirtilerle 10 tane cocuk dogururuz

Son düzenleme:
Defalarca oldu bende o kistten hem tedavi döneminde hem oncesinde. Kendiliğinden eriyip gidiyor. Erirken de adet döneminde farkli koyu renk akıntı oluyor. Gebeliğe de engel değil mutlaka yumurtlama günlerini degerlendir
Tam aksine hic müsait olamadık. Haftada 1 degerlendirebildik kimi zaman. Şimdi daha düzenliyiz ama yumurtlama günlerim gećmiş olabilir.

Bu arada hiç belirti varmı bari canım

Ins pozitif olur canım
İnsallah hepimiz yakında o pozitifi goruruz
Benımde aynı gün işallahhhh pozıtıflerı görürüz allahımın iznıyle hepimiz
Evet biliyorum insallah ama ben arada bir gün var sanıyordum. Perşembe akşam 5 buçuk gibi kan vercem. Ama rüyamda hep erken adet olup doktorla kavga ediyorum hiç huyum değildir halbuki

Bu arada hiç belirti varmı bari canım
İğneden beri istahim çok açık ve goguslerim cokk ağrıyor. Ne yan yatabiliyorum ne düz.
Şimdi bunların iğnenin etkisi olma ihtimali yüksek ama daha öncede vurundum bu iğneden 3 kere. Hiç böyle olmamıştı. Kasık ağrım yok akıntı yok bulantı yok her gece rüyamda adet oluyorum.

.
Merhaba canım.Allah tamamına erdirsin inşaAllah Sag salim kucağına almayı nasip etsin bebisini.Benim de ilk asilamamdi günlerimiz de aynı nerdeyse..

Bende gördüm adet olduğmu baktım kadınlara hayırlı haber mal mülk diyo işallahhhh allahım duysun sesımızı

Merhaba
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum.ancak yazmak kısmet oldu.arkadaşlar bende amh düşüklüğü var eşimde ise sperm morfolojisnde düşüklük %1. Ürolog aşılamaya uygun değerler dedi.2 aydır çok zor zamanlar geçirdik.bu arada 5 yıldır evliyim1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz.aranızda benzer durumda olan var mı?tavsiyeleriniz nedir?

.
Canim doktor aşılamaya uygun demiş şükür..Hurma yeyin ikiniz de bol bol..Aşılama yaptir bence..benim de 5 yıl sonra ilk asilamayla tuttu şükür.

Gerçekten mi çok sevindim ... birinci gittiğim doktor amh düşüklüğün var neredeyse hiçbir şekilde hamile kalamazsın sesi.2.doktorumuz ise yumurta takibine aldı gayet olumlu konuştu. Üstüne bir de eşimin sorun çıkınca çok zor zamanlar geçirdim.dün gittiğimiz ürolog ise olumlu konuştu birazda olsa içim rahatladı. Aşılamaya uygun dedi.sende ve eşinde sıkıntı var mıydı cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…