- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
aynen abla iyibki konusmusuz gelin gelin paylasalim belirtileri delirdik biz burda sonuc alana kadar lafayi yicezBak bızı takıpte herkes merviş okuyonmu
keske yazsaydin guzel guzel konusurdukkk :-*Ben herhalde bı 150 sayfadır falan yazdıklarınızı okuyorumyalnız degilsiniz
Hatta bu sabah da yazacaktım ben de varım diye ama nasip olmadi
Sende şimdi gıdersın ben kalırımaynen abla iyibki konusmusuz gelin gelin paylasalim belirtileri delirdik biz burda sonuc alana kadar lafayi yicez
Sana özelden emailimi verim bari WhatsApp ta konusuruz delirtırız bırbırımızıSende şimdi gıdersın ben kalırım
Bu perşembe sonuç günüm. Bilincaltim kendini hamile ilan etmiş zaten catlatma ignesinden beri deli gibi yemek yiyorum bebek beslensin diye. Müsait oldukça yazarım sürekli okuyorum ama çalıştığım için gündüz yazamayabilirim.keske yazsaydin guzel guzel konusurdukkk :-*
Ins pozitif olur canımBu perşembe sonuç günüm. Bilincaltim kendini hamile ilan etmiş zaten catlatma ignesinden beri deli gibi yemek yiyorum bebek beslensin diye. Müsait oldukça yazarım sürekli okuyorum ama çalıştığım için gündüz yazamayabilirim.
Benımde aynı gün işallahhhh pozıtıflerı görürüz allahımın iznıyle hepimizBu perşembe sonuç günüm. Bilincaltim kendini hamile ilan etmiş zaten catlatma ignesinden beri deli gibi yemek yiyorum bebek beslensin diye. Müsait oldukça yazarım sürekli okuyorum ama çalıştığım için gündüz yazamayabilirim.
ver ablaSana özelden emailimi verim bari WhatsApp ta konusuruz delirtırız bırbırımızı
haaha biz ztn bu gidisle bu belirtilerle 10 tane cocuk dogururuzBu perşembe sonuç günüm. Bilincaltim kendini hamile ilan etmiş zaten catlatma ignesinden beri deli gibi yemek yiyorum bebek beslensin diye. Müsait oldukça yazarım sürekli okuyorum ama çalıştığım için gündüz yazamayabilirim.
Burdakı özel yerden bana bı mesaj etsana bılmıyom burayı cok kullanmayı sekerımver ablaolur valla
Tam aksine hic müsait olamadık. Haftada 1 degerlendirebildik kimi zaman. Şimdi daha düzenliyiz ama yumurtlama günlerim gećmiş olabilir.Defalarca oldu bende o kistten hem tedavi döneminde hem oncesinde. Kendiliğinden eriyip gidiyor. Erirken de adet döneminde farkli koyu renk akıntı oluyor. Gebeliğe de engel değil mutlaka yumurtlama günlerini degerlendir
Bu arada hiç belirti varmı bari canımBu perşembe sonuç günüm. Bilincaltim kendini hamile ilan etmiş zaten catlatma ignesinden beri deli gibi yemek yiyorum bebek beslensin diye. Müsait oldukça yazarım sürekli okuyorum ama çalıştığım için gündüz yazamayabilirim.
İnsallah hepimiz yakında o pozitifi goruruzIns pozitif olur canım
Evet biliyorum insallah ama ben arada bir gün var sanıyordum. Perşembe akşam 5 buçuk gibi kan vercem. Ama rüyamda hep erken adet olup doktorla kavga ediyorumBenımde aynı gün işallahhhh pozıtıflerı görürüz allahımın iznıyle hepimiz
İğneden beri istahim çok açık ve goguslerim cokk ağrıyor. Ne yan yatabiliyorum ne düz.Bu arada hiç belirti varmı bari canım
.merhabalar ben 4 yıllık evliyim normal yolla bebeğim olmadı.tüp bebek denemeye karar verdik.gittiğim özel kliniğin doktoru bana testlerde herhangi bi sorun olmadığını öncelikle aşılama ile başlamamız gerektiğini soyledi.iki aşılama sonra da olmazsa tüp bebek yapalm dedi.kabul ettim.çok şanslıyım ki ilk denememde tuttuçşuan 6 haftalık hamileyim.ilk ultrasonum bu hafta olcak.herkese sevgiler..
Bende gördüm adet olduğmu baktım kadınlara hayırlı haber mal mülk diyo işallahhhh allahım duysun sesımızıİğneden beri istahim çok açık ve goguslerim cokk ağrıyor. Ne yan yatabiliyorum ne düz.
Şimdi bunların iğnenin etkisi olma ihtimali yüksek ama daha öncede vurundum bu iğneden 3 kere. Hiç böyle olmamıştı. Kasık ağrım yok akıntı yok bulantı yok her gece rüyamda adet oluyorum.
.Merhaba
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum.ancak yazmak kısmet oldu.arkadaşlar bende amh düşüklüğü var eşimde ise sperm morfolojisnde düşüklük %1. Ürolog aşılamaya uygun değerler dedi.2 aydır çok zor zamanlar geçirdik.bu arada 5 yıldır evliyim1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz.aranızda benzer durumda olan var mı?tavsiyeleriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?